Trestní oznámení - postup

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makca87
3.10.17 16:12

Se vším souhlasím s @Swami Harashimi ;). Ježíš, tak běž na nejbližší oddělení PČR a vysvětli jim to a oni ti řeknou, jak budou postupovat ;), nebo můžeš,, plakat nad rozlitým mlékem" :D.

• Citovat
  • Upravit
3.10.17 16:13

@slunicko3654 Majitel účtu je dohledatelný vždycky.
Sjednocovat se nemusíte, mně to zafungovalo samostatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.17 16:16

Koukala jsem se a c. u jsem nikde resene nevidela :,( tak snad se nekdo ozve nebo ja nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.17 16:18

@Swami Harashimi cislo uctu bylo 2500698459/2010…

Nevim kdo to je a uz vubec lde ta zmije bydli.
Dala mi na sebe kontakt jenze je jeji kamaradky a ta uz s tim bohuzel nechce nic mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.17 16:19

@slunicko3654 Pokud čekáte, že se vám někdo ozve, kdo to vyřeší za vás, tak to se nestane. Pokud se nechcete cítit sama před sebou hloupě, že jste to vzdala, protože se bojíte jít na PČR to podat, tak si vytiskněte vaši komunikaci s okrádajícím a běžte to podat. Nic dalšího nepotřebujte, krom tedy OP. Další řeči kolem toho jsou zbytečné, chce to akci a je to jen na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
3.10.17 16:20

@slunicko3654 to není tvoje starost. Třeba už je jeho č. ú. vedené u Policie ;-). Oni si dohledají, komu patří a zkontaktují majitele účtu ;-).

• Citovat
  • Upravit
302
3.10.17 16:24

Zajdi do banky, že jsi poslala peníze na špatný účet, oni by se měli snažit získat peníze zpět, což se jim na 99 % nepodaří, ale aspoň ti na základě tohoto postupu mohou sdělit majitele bankovního účtu, takže budeš mít jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.17 16:28

Nasla jsem prispevek tady na em a asi uz vime o koho jde.
Listovala jsem a prohlizela a ma se jednat o nejakou andreu olahivou nebo tak nejak.
Resi ji na nova podvodnice novaandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
3.10.17 17:13

@Swami Harashimi Komu není rady, tomu není pomoci. Zakladatelka snad ani nečte, co píšeš. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
3.10.17 17:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
3.10.17 17:17
@slunicko3654 píše:
Nasla jsem prispevek tady na em a asi uz vime o koho jde.
Listovala jsem a prohlizela a ma se jednat o nejakou andreu olahivou nebo tak nejak.
Resi ji na nova podvodnice novaandy

To ovšem nemusí být její pravé jméno. To zjistí policie tím, že se na to zeptá v bance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
3.10.17 19:55

@slunicko3654 vidíte, pojďte do toho, já byla paní okradena o 2700 kč a jen tak to nenechám. Můžu hodně pomoci k tomu aby částka přesáhla 5000 kč ne? Navíc mi psala ještě další okradená maminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
3.10.17 21:18

Zakladatelko, vyhledej si na netu, jak se TO píše a dones jim to na Policii. Psala jsem tak před dvěma lety (dala bych ti sem vzor, ale nevím jak :( ), bylo nás vícero podvedených jedním servrem. Po čase nás Policie informovala, že pachatele dopadla, kdo to byl a kdy bude soud. Zároveň nám ale řekli, že dluží na podvodech miliony, takže ať s penězmi moc nepočítám, ale spolu s dalšími budou podkladem u soudu. Po dalším čase nás informovali, jak soud dopadl. Peníze jsme samozřejmě neviděli. Už z principu bys to měla nahlásit. Oni si zjistí majitele účtu a dají to do souvislostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.17 07:38

@Iva575 Nemusí nic vyhledávat na netu, TO s ní sepíše policista, to je jeho práce, stačí tam prostě zajít a předložit písemné důkazy o podvodu a říct, co se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116181
4.10.17 07:52

Podle čísla účtu okamžitě PČR zjistí o koho jde. Rozhodně je třeba na takové šmejdy trestní oznámení podávat. Podvodník-začátečník se třeba zalekne předvolání na policii a třeba to vrátí. Moc bych s tím nepočítala, ale aspoň pomůžeš ostatním, aby se taky nenapálili. Držím palce.

Vezmi si sebou výpis z banky, vytisknutou korespondenci s dotyčným, www adresu, kde k tomu došlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová