Trestní oznámení - postup

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19790
4.10.17 07:55

@Swami Harashimi Přinášíš jí rady na zlatém tácu a ona furt nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116221
4.10.17 08:01

Majitel účtu je v ČR dohledatelný. Policíí. Netřeba nic hledat a lustrovat na netu. Není potřeba ani žádný formulář. Prostě, zajdu na PČR.
Dobrý den, chci podat trestní oznámení na neznámého pachatele. Na této stránce jsem si chtěla koupit tuto věc, poslala jsem tolik peněz na č. účtu…
Tady máte výpis z účtu. Ofocenou komunikaci, např. z mailu, vytisknutou stranu z bazaru z netu.
Dá se to stihnout za pár minut, nevím co je na tom složitého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.17 08:07

Tady jsem ještě dohledala loňskou komunikaci s podvedenou nakupující, které jsem radila a dobře to dopadlo. Na PČR jí řekli, že je sice jediná, kdo podala TO (lidi se jen rozčilují na netu, ale dojít na PČR to podat, to je jim líno, což fakt nechápu). A jak je z komunikace vidět, peníze se jí vrátily, i když to nebylo na trestný čin. https://www.emimino.cz/…-nic-269160/

Člověk by neměl hledět jen na peníze, ale též na to, že tyhle věci má cenu hlásit i kvůli sobě, svému pocitu, že pro to něco udělal, co se dalo, i kdyby to nedopadlo, ale též jako varování pro ostatní lidi. Když už jsem nalítla já, nemusí to potkat i ostatní. A občas se zadaří a podvodník dostane přes prsty a peníze se vám vrátí. Půlhodina na policii nikoho nezabije, vždycky to má cenu!

Mně nepoctiví prodejci vadí i proto, že sama vedu jako dobrovolník charitativní obchůdek útulku na Fleru a když tam někdo podvádí, kazí dobré jméno všem ostatním. Je mi jedno, jestli je to podvod za tisíce nebo třeba za 2 stovky, prostě to řeším a udělám maximum. I kdyby to k ničemu nebylo, mohu se sobě pak podívat do očí a shodit to ze stolu, že jsem pro to udělala, co se dalo, pro mne je to důležitý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.17 10:44

@aiwwa nasla jsem ze bydli ve vlckovicich u mladkova, jedu za ni, sice to je z ruky ale aspon ji poznam- pokud otevre :mrgreen:

Pri nejhorsim napisu papirek ze oni vime a ze dame ji na PCR
Holcicka to bude mit pekne drahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.17 10:46

@eumedon ja si rad vazim…
Kazdopadne pcr si uz poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116221
4.10.17 10:47
@slunicko3654 píše:
@aiwwa nasla jsem ze bydli ve vlckovicich u mladkova, jedu za ni, sice to je z ruky ale aspon ji poznam- pokud otevre :mrgreen:Pri nejhorsim napisu papirek ze oni vime a ze dame ji na PCR
Holcicka to bude mit pekne drahy

Tak na to bych se vykašlala, zbytečné nervy, ztracený čas a peníze za cestu.
Rovnou bych podala trestní oznámení, ať si jí najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
4.10.17 10:56
@slunicko3654 píše:
@eumedon ja si rad vazim…
Kazdopadne pcr si uz poradi
Asi jsem to napsal do blbého vlákna. Ta s 2700 Kč vypadala, že reaguje jen na rady trochu mimo a uživatelku @Swami Harashimi, která jako jedna z mála dává smysluplné rady, ignoruje. Navíc si stěžovala na adminy, že ji odkazují na policii. Na koho jiného ji mají admini odkazovat, když na policii ještě nebyla?
@aiwwa píše:
Tak na to bych se vykašlala, zbytečné nervy, ztracený čas a peníze za cestu.
Rovnou bych podala trestní oznámení, ať si jí najdou.
:palec: :potlesk:

Takže vidím, že jsem to nenapsal do blbého vlákna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová