Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mamule užívám si klidu. Jak mi dneska do telefonu řekla moje babička, kam přijde Eliška, tam je jí okamžitě plno
![]()
Dneska tak nějak průběžně uklízím
a opět musím žehlit. Chjo to je pořád dokolečka dokola
Děvčata tak dneska jsem našla na testíku druhou slabou //
sem se musela pochlubit ![]()
Mamule tak to moc gratuluju a ať je všechno v naprostém pořádku
Mě se nic nechce a doma je nějaký nezvyklý klid, když je Elí u babičky
tezi píše:
Mamule tak to moc gratuluju a ať je všechno v naprostém pořádku
Mě se nic nechce a doma je nějaký nezvyklý klid, když je Elí u babičky
Děkuju doufám že bude ![]()
holky chci se vas zeptat jak vaše rodina a okoli reagovalo že mate nebo že chcete mit tolik děti?
upřímně......blbě.....rodiny i okolí.
ale co ,děti nedělám kvůli okolí či příbuzným. Máme nejbližší na xy věcí (h…o) tak jsme si řekli,že budeme mít děti ,aby pak měli rodinu oni.nemají tety a strejdy a babičky a dědečky. Budou mít ale segry a bráchy a nás.
jo a myslím,že co je nejvíc štve (tu rádoby rodinu),že kdyby se nám něco stalo,měli by naše děti na krku. Nebo kdyby jsme kupříkladu najednou neměli peníze,že by nás museli živit.Faktem je,že bych je raději viděla v klokánku než u příbuzných.
sophinka píše:
upřímně......blbě.....rodiny i okolí.
ale co ,děti nedělám kvůli okolí či příbuzným. Máme nejbližší na xy věcí (h…o) tak jsme si řekli,že budeme mít děti ,aby pak měli rodinu oni.nemají tety a strejdy a babičky a dědečky. Budou mít ale segry a bráchy a nás.
Souhlasím ![]()
No přesně stejne reakce dostavam i ja chceme mit děti ctyři i manžel.Mam dva syny a každy si ze mě děla srandu že ještě tu holčičku a když jim odpovim že ano tak na mě vyvali oči že to je blbost.Ale u starší generace to bylo normalni a zvladali to.Pry že chudaci děti že se nikdy nikam nedostanou atd.ale my se jim snažime dat vše ne že by byli rozmazlení ale nestradaji.I moje mama se drži za hlavu že jsem pitoma.Ale mame velky barak,manžel je pracovity.
Ahoj holky, můžu se přidat? Před necelými třemi týdny se nám narodil čtvrtý potomeček a do budoucna plánujeme ještě klidně další, i když není jisté že se zadaří. Mám syny staré 1O a 7 let a mrňouse 20dnů(jestli dobře počítám) a slečnu 4roky.
U nás ta nejbližší rodina to vzala tak nějak normálně, že chceme 4 děti. Nejvíc to asi vadí mojí mamce z důvodu, že nejsem úplně zdravá
, ale nic nám nevyčítá a je ráda za všechny vnoučata.
Chtěla jsem se zeptat jak řešíte hlídání, když musíte k lékaři? Nemám totiž možnost hlídání, takže děti chodí se mnou. A se všema je to děs běs a to jsem zatím nemusela nikde čekat ![]()
chodí všude semnou take je nemam komu dat hlidat a vždy to dopadne tak že mě v rychlosti odbydou! ![]()