Tříměsíční miminko se snaží lézt

11402
7.1.19 17:52

Nechat,lezt jeste urcite dlouho nezacne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15433
7.1.19 17:53

Vůbec bych to neřešila. I velmi malá miminka se tímhle způsobem dokáže posunout po podložce a proto nikdy není dobré spoléhat na to, že nespadne třeba z přebalovacího pultu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
7.1.19 17:54

Nech ho dělat, co dělá, samozřejmě pasení koníků mu stačí 5-10 minut. Podle mě ti neleze, pouze zapojuje svaly.Posléze když bude na dece na zádech, se ti zacne přetáčet sám. On ti to přetáčení nepřeskočí, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.19 18:16

@jita22 @ivašot. @pannda
Diky, to ja se nebojim, ani si nemyslim, ze je zazracne dite nebo tak neco. :wink: Spis abych neco nepokazila, vim ze zezacatku mi doktorka rikala, at dbam na to, at nezveda pri paseni zadecek. Tak jestli tohle neni nejaka dalsi vec, ktere mam zabranit. ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.19 18:57

Nechala bych tak. Akorát nám řekla rehabilitační sestra, co pracuje pod neurologem, že mám dát pozor, aby správně páslo dítko koníčky, tj. ne s napnutými rukami, ale bylo opřeno o předloktí. Pokud se vzpřimuje na napjatých rukách, tak dávat do správné pozice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.1.19 19:14
@Babička Kristýnka píše:
Nechala bych tak. Akorát nám řekla rehabilitační sestra, co pracuje pod neurologem, že mám dát pozor, aby správně páslo dítko koníčky, tj. ne s napnutými rukami, ale bylo opřeno o předloktí. Pokud se vzpřimuje na napjatých rukách, tak dávat do správné pozice

mam pocit, ze dcerka nikdy nepasla s napnutyma rukama. Vzdy se pohodlne usadila na predlokti. Ale ten zadek udajne zvedala. Ja to teda nikdy nevidela to zvedani, ale dobre no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
7.1.19 19:36
@Babička Kristýnka píše:
Nechala bych tak. Akorát nám řekla rehabilitační sestra, co pracuje pod neurologem, že mám dát pozor, aby správně páslo dítko koníčky, tj. ne s napnutými rukami, ale bylo opřeno o předloktí. Pokud se vzpřimuje na napjatých rukách, tak dávat do správné pozice

Ze začátku dítě pase koníčky, tak že je opřeno o předloktí, ale postupem, jak se bude zpevňovat, tak je bude mít natažené - je to tzv. druhé vzpřímení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.19 21:04

@Pocahonta - a nás právě rehabilitační upozornila, že děti to první přeskočí a rovnou se zvedají na celých rukách a je třeba je rovnat zpátky na to předloktí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
7.1.19 21:59

@Babička Kristýnka Aha, tak to slyším poprvé, že by to mimča přeskakovala… Ale, když to říkala rehabilitační sestra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
7.1.19 22:49

Ano, nam to syn přeskočil a šel do 2.vzprimeni a my si říkali jak mu to jde a neřešili to :/ no skončili jsme u vojtovky i kvůli asymetrií takže to nás rychle vrátilo na zem. Ale jak to má člověk vědět že…to bych musela sedět na netu a ke všemu si hledat informace a když má dítě víc problémů najednou tak se holt něco opomene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí