Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se směju všemu. Krásný příhody. Ale ta s tou pilkou v Globusu je možná malinko k pláči, ne? Inteligentní paní… ![]()
A babičky se svýma hláškama jsou klasika.
Tato příhoda se mi stala zhruba před 30 lety.Když mi bylo patnáct, vydala jsem se tajně na svou první diskoteku.Abych vypadala starší,nasadila sem si máminu paruku,obula její boty na vysokém podpatku,oblékla svoji minisukni,nalíčila se a vyrazila.Aby mně nikdo nepoznal,padla volba na okresní město, kam bylo potřeba dojet autobusem.Nastoupila sem,zakoupila lístek a odebrala se si sednout a vtom se to stalo, ani nevím jak,místo na sedačku sem tvrdě dopadla do uličky.Paruka mi uletěla někam do zadu,nohy vyletěly vzhůru,sukně se mi vykasala až do pasu, no prostě trapas.Červená sem byla až nevím kde a cesta skončila na nejbližší zastávce.
Náš strejda, starej mládenec, takovej jezevec zalezlej, se přijel podívat na naše miminko, pár dní předtím potkal tetu, která mu povídá, že se říká „pánbůh požehnej“…mno strejda přijel, nakouknul do kočárku a povídá „potěš pánbůh!“ ![]()
Díky za vaše historky, brečím smíchy a manžel se na mě nechápávě otáčí ![]()
Tak Vám tady písnu svůj nejnovější trapas.Včera jsme jeli s dcerkou na tříletou prohlídku.Paní doktorku jsme viděly naposledy v 18měs, a tak sem si řekla hodím se do gala.Oblékla sem malou ,sebe,vzala jsem si svůj nový, ne zrovna levný kostým.Všechno honem honem aby nám neujel autobus.Manžel měl zrovna auto v práci.Autobus sme stihly,dorazíme k doktorce,chci se zout a na nohách takové ty gumové crosky co nosím doma na dvoře.Myslela sem že mě klepne
![]()
Tak to nemá chybu ![]()
Přidám taky.Byla jsem s našima na chalupě, bylo pozdní odpoledne.Mamča si vzala do ruky televizní program, že jukne zda něco nadávájí.Koukám na ní , jak do časopisu mrká, oddaluje ho a přibližuje, pak jde rozvítit.Pak se celá neštatná podívala na taťku a povídá.Tak si táto představ, že už mi ani tyhle brýle nestačí.Budu muset opět na oční,nemohu to přečíst.Táta se na ní usmál,přišel k ní, sundal jí sluneční brýle co měla na nose a podal jí její dioptr.na čtení. ![]()