Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@mroe Byl, to je doufam zrejme. Jak uz jsem ale psala nekolikrat, pokud nekdo neco oznaci za blbost, tak bych byla rada za oduvodneni. Tady se asi chce nekdo stuj co stuj dohadovat.
Napsala jsem zakladatelce jen svoji zkusenost s trombozou. Na muj prispevek bylo hned bezduvodne „utoceno“ a stale od pisatele neoduvodneno, proc si to mysli. Opet pisu, ze Lama lama mi uz tak neprijde, ze utoci. - Timto se ji (jemu) omlouvam.
A porad mi prijde, ze ty jen utocis a nepises nic k tematu. Nebo se pletu?
@Baba uz jsem se omluvila. Ale je fakt, ze uz vim, proc jsem sem prestala chodit… Opravdu si pred tim, nez pridam prispevek nectu nic o dalsich uzivatelu emimina. Tady se neradi, tady se ocividne nejradeji dohaduje. Opravdu nechapu, proc ma porad nekdo potrebu nekoho komentovat a neprispet tim k tematu.
@wei píše:
@Baba uz jsem se omluvila. Ale je fakt, ze uz vim, proc jsem sem prestala chodit… Opravdu si pred tim, nez pridam prispevek nectu nic o dalsich uzivatelu emimina. Tady se neradi, tady se ocividne nejradeji dohaduje. Opravdu nechapu, proc ma porad nekdo potrebu nekoho komentovat a neprispet tim k tematu.
No, nekdy je lepsi prispet svou zkusenosti a nemotat se do veci, kterym nerozumim. Tim spis osocovat tobe nezname uzivatelky z neceho, ceho se dopustily jen v tve hlave.
Příspěvek upraven 26.02.21 v 11:55
@wei píše:
Já bych si jako ty psát netroufla, fakt nevíš, s kým píšeš. Nedávno sem si skoro přesně takhle naběhla, ale naštěstí sem se zeptala.
Jasně, že si tady může každý vymyslet, že je astronom, ale doufám, že jich není většina.
@Baba A víš co je štěstí? Že mě tu nikdo nezná pravým jménem a neví kde přesně bydlím.
Ta odpověď pro lamu byla fakt přes čáru, to uznávám. Proto jsem se taky omluvila.
Ještě štěstí, že žiju normálním starousedlým způsobem života a ne sociální sítí. Tak jsem teď v klidu obstarala domácnost a děti a napadání ze strany mroe mi žíly netrhá. Teda to mám kliku, že jsem v klidu. By mi ty žíly taky mohly rupnout a co já s tím pak, když jsem naředěná. ![]()
@Lama Lama Omlouvám se, bylo to ode mě přes čáru. Je vidět, že tomu rozumíš a umíš poradit.
Alespoň máš na síti obdivovatelku, která Tě bude bránit zuby nehty. ![]()
@kubmaja02 píše:
@maja45 díky, nemám žádné příznaky a nedávný test vyšel negativní
tak at se brzy tromboza rozpustí.
Po zaléčení by ti měli udělat krev na trombofilní mutace a aspon sono břicha…
@mroe píše:
No, nekdy je lepsi prispet svou zkusenosti a nemotat se do veci, kterym nerozumim. Tim spis osocovat tobe nezname uzivatelky z neceho, ceho se dopustily jen v tve hlave.Příspěvek upraven 26.02.21 v 11:55
@maja45 píše:
tak at se brzy tromboza rozpustí.Po zaléčení by ti měli udělat krev na trombofilní mutace a aspon sono břicha…
Maja má pravdu, já si teda teprve budu volat na výsledky APC rezistence. Ale předpokládá se, že mi vyjde negativně. Před několika lety v caru mi dělali krevní testy na leidenskou mutaci, když mi nešlo otěhotnět.
@wei píše:![]()
![]()
Jsem ráda, že se svojí radou řídíš!![]()
![]()
Jo, ja se ji ridim. Je videt, ze neznas ani me. Ne, ze by mi to vadilo, ale byt opatrna ve svych soudech by ti vazne prospelo. ![]()
@wei píše:
@kubmaja02Maja má pravdu, já si teda teprve budu volat na výsledky APC rezistence. Ale předpokládá se, že mi vyjde negativně. Před několika lety v caru mi dělali krevní testy na leidenskou mutaci, když mi nešlo otěhotnět.
No, ona totiz taky vi, o cem mluvi a neradi v oblasti kosmonautiky…
![]()
@mroe píše:
No, ona totiz taky vi, o cem mluvi a neradi v oblasti kosmonautiky…![]()
No, tak k Perseverance bych měla také jisté náměty na zlepšení ![]()
@Lama Lama píše:
No, tak k Perseverance bych měla také jisté náměty na zlepšení
Ty jo, to je jasny. Hod to sem a my odbornice posoudime, jestli neplkas blbosti!
Dík všem, už jsem si navlékla i Avicennu 360 II.KT a noha se aspoň nezhoršuje, tak to snad bude brzo lepší 😁