Tvořivé sady pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jemys
23.5.14 10:58

Tvořivé sady pro děti

Ahoj. Chtěla bych jako dárek pořídit ke 3. narozeninám nějakou sadu na tvoření. Ať můžem doma něco vyrábět, kutit, vybarvovat a podobně. Našla jsem jen
http://www.datart.cz/…x-200ks.html?…
Máte s ní někdo zkušenosti? Nebo je prostě lepší zajít do papírnictví a nakoupit si tam? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
600
23.5.14 11:51

Nakoupila bych rozhodne v papirnictvi. Kvalita materialu i pomucek v techto sadach byva prachmizerna a spoustu veci se nevyuzije. My jsme koupili velky skicaky, prstovy barvy, plastelinu PlayDoh (jinou uz fakt domu ne), vodovky a par stetcu. K plasteline mame plastove noze a vidlicky z Ikea a sadu origos s chobotnici, to bere i mne. Jo a igelitovou podlozku na stul. Kluk tomu teda moc neda, spis je na stavebnice, ale se Zuzkou jsme se vyradily. Trebas na to jeste prijde. Preju prima tvorive chvilky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
23.5.14 12:54

@Štuclíček Díky :kytka: Já už myslela, že tu nikdo s dětmi netvoří :lol: Já jen jestli není nějaká sada třeba přímo na vytváření něčeho. A taky, že když je to dárek, tak aby to jako vypadalo :jazyk: Ale asi vykoupím papírnictví a vymyslím na to nějaký originální obal

• Citovat
  • Upravit
2282
23.5.14 13:15

Lepsi je nakoupit material v papirnictvi a pak hledat inspiraci na netu a dle toho tvorit.
My mame doma modelinu, kridy, fixy, vodovky, penovky, chlupate dratky,…

S dcerou to jeste nedelam, ale jako chuva jsem s detma hodne casto delala figurky atp z rolicek z papiru, papirovych krabicek a tacku atp., deti se na tom dost vyradily a material je v podstate odpad ;)

Super stranka pro napady je pinterest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama