Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dostala jsem na email odkaz na video - Prcek poslouchá máminu písničku - je to něco úžasného, tak se chci podělit ![]()
@DidierK tak predevsim na Tom neni nic uzasneho, divat se na vydesene dite a za druhe to tu bylo cca pred pul rokem ![]()
Je to starší video a bohužel dítko není dojaté, ale vyděšené z jejího zpěvu, bojí se
chudáček se jí bojí to snad není možné ani jsem to nedokoukala co ti na tom připadá úžasný? Jako myslíš že pláče dojetím? tak to opravdu ne-nechápu ji a už vůbec ne tebe!!! ![]()
@Zacharova píše:
chudáček se jí bojí to snad není možné ani jsem to nedokoukala co ti na tom připadá úžasný? Jako myslíš že pláče dojetím? tak to opravdu ne-nechápu ji a už vůbec ne tebe!!!
bylo to nutný? ![]()
Jo, úžasné je, jak si děťátko vždy usměje. Bohužel ale jen proto, ze naivně si myslí, že máma přestala s tím trápením. Kdyby nebyly přestávky na nádech, tak miminko brečí mnohem dříve a dojetím to určitě nebude. ![]()
Bohužel se taky kloním k názoru, že se dítě bojí, vždycky když jde do obrátek brečí a když to vypadá, že už zmlkne, tak náznak nadějného úsměvu.
@Jitka1976 Je mi fuk co si myslíte-není normální vidět že se dítě bojí a pokračovat dvě a půl minuty a ještě se tím chlubit a považovat to za úžasné-asi nemáte děti.
Tak mne tohle dela dcera u ukolebavky Hajej, dadej. Poustela jsem to na youtube a je tam, ze miminko usne a maminka odleta pryc a ona to vzdycky orve, staci abych tu pisnicku zacla zpivat a uz takhle slzi
@Zacharova píše:
@Jitka1976 Je mi fuk co si myslíte-není normální vidět že se dítě bojí a pokračovat dvě a půl minuty a ještě se tím chlubit a považovat to za úžasné-asi nemáte děti.
Mám…doma i v práci a rukama mi prošlo hodně dětí…já NEKOMENTUJU video…komentuju vaši REAKCI…