Kočárek Twinx

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zuz-Anka
10.12.11 02:13

Maximální spokojenost

Ahoj, my máme kočárek od dubna a jsem maximálně spokojená. Kočárek se snadno ovládá i jednou rukou, kolečka můžou být zatáčecí, nebo je zaaretovat aby se naotáčela. Skvělé je větrání u boudičky (korbička), které je na zip. Ale hlavní věc, z které jsem nadšená je výška. Já mám 180 cm a představa, že bych se skláněla ke kočárku je hrozná, protože trpím bolestmi zad. U kočárku TWINX se sklánět skoro nemusím. Taky má docela prostorný nákupní košík. A samozřejmě je opravdu lehoučký, což ocení hlavně maminy z velkých měst kvůli MHD (můj případ) No a ted už jezdíme ve sportáku a s tím jsem ještě spokojenější, protože sportovní verze je pevně přichycena na kočár díky své konstrukci(narozdíl od jiných, které mají pouze na cvočky!!!).
Takže opravdu vřele doporučuju :-)

• Citovat
  • Upravit
2774
6.2.12 21:21

taky jsem v krame narazila na twinx a zaujal mne. puvodne jsem se byla podivat na tako, chtela jsem zkusit warrior ale meli jen laret 2012 a tam me zklamalo, perovani pri kterem se bez zameru zvedalal predni cast kocaru. oproti tomu prave twinx, kterej mi prisel konstrukcne stejnej peroval suprove, vubec nevystreloval nahoru, byl lehouckej a hlavne ta cena za celou 3kombinaci! no dost me to nahlodalo :lol: ted jsem tady nekde cetla, ze neni nanoznik nebo co?mate este nekdo nejakou zkusenost s nim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
6.2.12 21:31

Já mám kočár twinx trojkombinaci. Takže korba - polohovatelná, sporták - polohovatelnej, nánožník, polohovací nožky + má svou boudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
6.2.12 21:32

kdyžtak mohu poslat foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
7.2.12 10:14
makakela píše:
kdyžtak mohu poslat foto
kdyžtak mohu poslat foto
to by bylo fajn :) takze ma normalni vybavu co jiny kocarky, nic ,,nechybi,,? :mrgreen: nebo me i zarazilo jak tu nekdo psal, ze autosedacky je odflaknuta, co tim jako myslela :nevim: a ta vlozka do sportaku, je fakt nutna nebo to je jen pocit uzivatelky, co tu psala, ze je moc tvrdej?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
7.2.12 16:19
liiida píše:
makakela píše:
kdyžtak mohu poslat foto
kdyžtak mohu poslat foto
to by bylo fajn :) takze ma normalni vybavu co jiny kocarky, nic ,,nechybi,,? :mrgreen: nebo me i zarazilo jak tu nekdo psal, ze autosedacky je odflaknuta, co tim jako myslela :nevim: a ta vlozka do sportaku, je fakt nutna nebo to je jen pocit uzivatelky, co tu psala, ze je moc tvrdej?

Napiš jaké foto budeš chtít a já pošlu. Jako má všechno to co ostatní kočárky, teda aspon myslím, mě nic nechybělo akorát jsem dokupovala pláštěnku a děstník. Autosedačka je taková obyčejnější ale využíváme ju do tedka 9 měsíců a bezproblému. Já ve sportáku mám fusak emitex, určitě bych tam ale vložku dala a nebo pokud bys měla také fusak tak to, je to pevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
7.2.12 16:21

Kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
7.2.12 18:24
makakela píše:
liiida píše:
makakela píše:
kdyžtak mohu poslat foto
kdyžtak mohu poslat foto
Napiš jaké foto budeš chtít a já pošlu. Jako má všechno to co ostatní kočárky, teda aspon myslím, mě nic nechybělo akorát jsem dokupovala pláštěnku a děstník. Autosedačka je taková obyčejnější ale využíváme ju do tedka 9 měsíců a bezproblému. Já ve sportáku mám fusak emitex, určitě bych tam ale vložku dala a nebo pokud bys měla také fusak tak to, je to pevnější.
supr, tak myslim, ze plastenku by nemelo byt problem sehnat, jen treba podle ceho se ridit pri porizeni plastenky?jestli jsou nejaky spesl rozmery nebo jak se to posuzuje.u te autosedacky to neva, my vlastni auto nemame, spis jde o to ze pribuzny maj tak aby byla k dispozici
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
7.2.12 19:52

Tady je prodejce od kterého jsme kočárek kupovaly http://www.imperia.com.cz/…enu/kontakt/, stačí jim napsat meil že bys chtěla pláštěnku a třebas děstník a oni ti písnou a nebo ti můžu dát ještě odkaz na Brněnskou pobočku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petraa2
8.2.12 09:27

Mohu jen potvrdit chválu kočárku -již cca měsíc kočárek využívám a jsem max.spokojená a nejen já,ale kdokoli,kdo řidil náš kočárek.Pokud někomu nevyhovuje pružnost kočárku,dá se přepnout na tužší. Ve spodní části pružin. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
kamča001
8.2.12 22:25

Liiida - napsala jsem že je autosedačka trochu odfláknutá.., myšleno tím bylo, že je tvrdší než u jiných, zřejmě dražších typů, které mají kamarádky. Každopádně v ní malou mám už 7měsíc a vše je v pořádku, jen je tvrdší (není tam žádné polstrování). Ta vložka do sporťáku je určitě důležitá (dá se použít i do vajíčka) a to nejen proto, že i sporťák je tvrdší, ale i z hygienických a příjemných důvodů pro mimčo.. Hlavně v létě se nebude prcek potit na tom „šusťáku“ a v zimě bude více v teple.
Nánožník, napsala jsem to možná špatně (to je na zvednutí nožek, to tam je). Myslela jsem tu slídu, která je třeba u hlubokýho kočárku nebo vajíčka (všimla jsem si, že některé kočárky jí mají, na podzim či na jaře, by se určitě hodila, stačila by jen deka a ta slída, která tady není, takže buď dát už fusak a nebo pořídit nějaký univerzal.. Chtěla jsem napsat klady i zápory(ať jenom nechválíme.. :lol: ), ale každopádně to není nic na závadu a jsem moc spokojená, stejně tak to oceňuje i rodina, která vozí.. :-). Určitě bych nemohla tento kočárek pomluvit, za tu cenu dostanem hodně příjemnou kombinaci :dance:

• Citovat
  • Upravit
8022
8.2.12 22:42

kamča001 - my máme ke sportáku slídu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamča001
9.2.12 18:07
makakela píše:

Tak veliká omluva za mylnou informaci, opravdu tam slída je. Já jsem vážně žila v tom, že tam není (sporťák ještě nepoužíváme). Tak to je pro mě skvělá zpráva.. :dance: Opravdu, tento kočárek je skvělej.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2774
11.2.12 18:43
kamča001 píše:
makakela píše:
Tak veliká omluva za mylnou informaci, opravdu tam slída je. Já jsem vážně žila v tom, že tam není (sporťák ještě nepoužíváme). Tak to je pro mě skvělá zpráva.. :dance: Opravdu, tento kočárek je skvělej.. :potlesk:

supr :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.2.12 09:28

Ahojky, jde sporťák po i proti směru, děkuji za info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...