Zkušenost s Twisto.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15925
9.5.20 14:52

@Lara Farseer Jakože máš 5% slevu na rohlik.cz a přehled ve výdajích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
9.5.20 15:16

@Zumpa
Tak přehled ve výdajích už si dělám pár let, nicméně ano, primární motivace byla kvůli cashbacku na Rohlíku. Ty blbý 400, který minimálně měsíčně dostanu jsou třebas jeden balík plen.

Podotýkám tedy, že fakt nemáme nouzi o peníze, ale když mi je někdo ochotný dát peníze za to, co stejnak dělám, tak za mě dobrý ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.5.20 16:34
@Zumpa píše:
Já nějak nepochopil, k čemu je to dobré.

Třeba teď mám v košíku oblečení za cca 15 tisíc. Většinu budu vracet. Přes twisto nemusím platit nic teď, ale jen to, co nevrátím, do 14 dnů po nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
9.5.20 16:39
@jessikka píše:
Třeba teď mám v košíku oblečení za cca 15 tisíc. Většinu budu vracet. Přes twisto nemusím platit nic teď, ale jen to, co nevrátím, do 14 dnů po nákupu.
? Jaký má smysl si kupovat oblečení, které budeš vracet? A jaký je smysl toho, že to nezaplatím teď, ale za 14dní?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.5.20 16:44
@Zumpa píše: ? Jaký má smysl si kupovat oblečení, které budeš vracet? A jaký je smysl toho, že to nezaplatím teď, ale za 14dní?

Objednáváš víc velikosti, protože nevíš, ktetá ti bude sedět. To je naprosto normální. Řeším takhle veškerý oblečení. Nepojedu kvůli dvoum podprdám šedesát kiláků do obchodu, ale objednám si jich deset domů, osm vrátím a zaplatím jen ty koupený. Nemusím čekat až mi obchod vrátí peníze. Pro finančně gramotnýho člověka je to fakt super platební nástroj, výhody už byly zmíněný výše.

• Citovat
  • Upravit
12651
9.5.20 16:48
@Janli píše:
Objednáváš víc velikosti, protože nevíš, ktetá ti bude sedět. To je naprosto normální. Řeším takhle veškerý oblečení. Nepojedu kvůli dvoum podprdám šedesát kiláků do obchodu, ale objednám si jich deset domů, osm vrátím a zaplatím jen ty koupený. Nemusím čekat až mi obchod vrátí peníze. Pro finančně gramotnýho člověka je to fakt super platební nástroj, výhody už byly zmíněný výše.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.20 00:50

@Janli a co postovne? ci jak to vubec vratite teda.. objednavate za 15k ale, jak to zaplatite jen to, co si nechate vubec to nechapu

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.11.20 09:26
@Anonymní píše:
@Janli a co postovne? ci jak to vubec vratite teda.. objednavate za 15k ale, jak to zaplatite jen to, co si nechate vubec to nechapu

Poštovný a vrácení je u spousty obchodů gratis. Objednám na začátku měsíce zboží, zaplatím z Twista, vyzkouším, většinu vrátím a platba za vrácený zboží se automaticky vrátí na twisto. Účet na twistu je spatný následující měsíc do patnáctýho, takže to pohodlně stihnu a platím jen zboží, který si opravdu nechávám.

• Citovat
  • Upravit
1
17.12.20 10:07

Tady není žádna výhoda jen prázdny slová, do 14 dní musíte zaplatit, jinak když chcete nalkoupit přes e-shop přes ně tak vám to vždy zamítnou, vynucují si aby jste se stal členem což není 2×seriozní. Za mě nic valného jen chyták. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.12.20 10:46

@petoma co není seriózní? Ty si chceš půjčovat cizí peníze jen tak? Zadara? Kde žiješ?

• Citovat
  • Upravit
522
22.1.21 16:41

Za mě určitě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.22 17:21
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Chci se zeptat jestli někdo z Vás má zkušenost s Twisto.cz ?
Špatně o přes zaplacení neustále otravují voláním a emailama nikdy více a nejsem jediná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.11.22 21:38

@Kakika Platila jste něco navíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.11.22 13:38
@Svědice píše:
@Kakika Platila jste něco navíc?

Ne, jen objednávku a poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.23 15:59

Zkušenost

Ahoj holky, s Twistem jsem spokojená :) A co říkáte na Skippay? Mají docela fajn bonus a nemají žádné úroky, když už se to tady u těch odložených plateb řešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák