Týden do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
23.7.15 14:52

@Timshel1 me rekli ze oni v te porodnici nechavaji cca max tyden po terminu tak nevim. Ale nijak mi to nevadi. Jsme oba uplne ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.7.15 15:53

PetraMerry se zatim neozvala, snad uz to teda ma v poradku za sebou :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.7.15 16:22

@Timshel1 taky doufan! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
23.7.15 20:31

Holky začalo mi tvrdnout bříško. Teď k večeru se to opakuje. To ještě nic neznamená, že neee?? Já mám vítr, že to nepoznám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.7.15 21:05

Mne tvrdne obcas uz od pulky tehotenstvi :) Ted casteji a obzvlast vecer.

Taky ale moc nevime :D Jen ze to pry pozname az to prijde :D
Dokud to neboli, na 99% to nic neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
23.7.15 21:09

@Timshel1 Tak mě taky tvrdlo, ale nee tak často. :mrgreen: Nic mě nějak extra nebolí tak je to asi okeej. :dance: Ale diiiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.7.15 21:25

Mas to daleko do porodnice? :)

a nemeli jste treba vetsi zmenu pocasi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
23.7.15 22:20

@Timshel1 Nemáme. Cca 15 minut.No je pravda, že změna byla dost velká. Včera vedro jako blázen a dnes 20 stupňů. :think: Tak to by mohlo být taky tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.7.15 13:25

Ahoj holky. Tak co jak vam dnes je? :) ja porad nic. Pritel dnes obvolal zname v nemocnici jestli by mi porod nemohli vyvolavat uz dnes, strasne chce aby se malej narodil zitra protoze ma narozeniny, ale nepovedlo se mu to domluvit. :D ja se tedy pustila do velkeho uklidu a zkousim dalsi „triky“ na vyvolani, taky by bylo fajn kdyby to bylo zitra, ale to neovlivnim ze jo. Co vy, nerodite? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
24.7.15 13:41

Já měla ráno docela silný poslíčky. Spracha mi dost ulevila. Jsem si teď už jistá, že to poznám. :mrgreen: Šlo mi to teda hlavně do zad. :cert: Teď už je zase klid. @zanet6397 To by bylo priiima kdyby to vyšlo na narozky. Tak ještě tu čočkovou polívku. Třeba zabere. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.7.15 13:47

@mmch tak to mas dobre ze to poznas, ja se porad obavam ze to nepoznam dokud ze me nevytece hektolitr vody, ale snad jo :D a na narozky by to bylo dost prima uz jsem mu rikala ze by to mel celozivotni darek ode me a ze druhy bych mu mohla dat na vanoce :D vcera jsem vypila neco jak svarak no hnusny jak p*del to bylo a stejne nic tak nevim estli by cockova pomohla :D uklid mi zatim prinesl silne pohyby maleho a trochu rozpohyboval streva jinak nic vic, no uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.7.15 13:48

Ja byla dnes na dalsi kontrolu, taky maleho budou vyhanet v pondeli, kdyz nedostane rozum a nevyleze o vikendu sam :)
Nechala jsem si udelat Hamiltona, aby se zvedla pravdepodobnost, tak jsem zvedava :)

S tema narozkama chapu, manzel mel pred 14 dny a fakt jsme doufali, ze se zadari trefit jeho narozky :D
Dalsi varianta byl muj svatek pred par dny… taky nic :D

No, udelala jsem si svarak s megadavkou skorice s tim, ze jsem vyvarila co nejvic alkoholu (neni to ta slozka, co tam musi byt, ze ne :)) ) a naredila sodovkou.,
A asi podruhe vytru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.7.15 13:50

Mmch - jo, to zni jako opravdove poslicky, treba porodis ted s nama :)

Tak co holky, start dnes v noci a zitra mame prcky v naruci? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.7.15 13:56

@Timshel1 jee tak kdz do pondeli neporodime tak pak muzeme soutezit kdo driv :D ja tak moc doufam ze se prckek trefi! :D to by bylo prima. Ja vytirala jak diva a asi taky udelam jeste trochu svaraku :D taky vyvaruju co nejvic alkoholu ale trochu ho tam byt muze :D a s tim startem dnes v noci je to dobry napad zkusim ho pretlumocit prckovi a treba bude souhlasit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
24.7.15 14:10

Holky, tak já mám ještě 14 dní do TP, ale přijde mi, že se to pomalu chystá. :mrgreen: Moc Vám držim palce ať to neni dlouhé trápení. @Timshel1 Hamilton dost zabírá co jsem načetla, tak třeba to dnes přijde. :dance: A řikám si co asi @PetraMerry byls i v diskuzi začínajících těhulí a viděla jsem, že tady psala něco o bolestech, tak si řikám, že už má prďolku určitě u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí