Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Timshel1 me rekli ze oni v te porodnici nechavaji cca max tyden po terminu tak nevim. Ale nijak mi to nevadi. Jsme oba uplne ok.
PetraMerry se zatim neozvala, snad uz to teda ma v poradku za sebou ![]()
Holky začalo mi tvrdnout bříško. Teď k večeru se to opakuje. To ještě nic neznamená, že neee?? Já mám vítr, že to nepoznám. ![]()
Mne tvrdne obcas uz od pulky tehotenstvi
Ted casteji a obzvlast vecer.
Taky ale moc nevime
Jen ze to pry pozname az to prijde ![]()
Dokud to neboli, na 99% to nic neni ![]()
@Timshel1 Tak mě taky tvrdlo, ale nee tak často.
Nic mě nějak extra nebolí tak je to asi okeej.
Ale diiiky.
Mas to daleko do porodnice? ![]()
a nemeli jste treba vetsi zmenu pocasi? ![]()
@Timshel1 Nemáme. Cca 15 minut.No je pravda, že změna byla dost velká. Včera vedro jako blázen a dnes 20 stupňů.
Tak to by mohlo být taky tím.
Ahoj holky. Tak co jak vam dnes je?
ja porad nic. Pritel dnes obvolal zname v nemocnici jestli by mi porod nemohli vyvolavat uz dnes, strasne chce aby se malej narodil zitra protoze ma narozeniny, ale nepovedlo se mu to domluvit.
ja se tedy pustila do velkeho uklidu a zkousim dalsi „triky“ na vyvolani, taky by bylo fajn kdyby to bylo zitra, ale to neovlivnim ze jo. Co vy, nerodite? ![]()
Já měla ráno docela silný poslíčky. Spracha mi dost ulevila. Jsem si teď už jistá, že to poznám.
Šlo mi to teda hlavně do zad.
Teď už je zase klid. @zanet6397 To by bylo priiima kdyby to vyšlo na narozky. Tak ještě tu čočkovou polívku. Třeba zabere. ![]()
@mmch tak to mas dobre ze to poznas, ja se porad obavam ze to nepoznam dokud ze me nevytece hektolitr vody, ale snad jo
a na narozky by to bylo dost prima uz jsem mu rikala ze by to mel celozivotni darek ode me a ze druhy bych mu mohla dat na vanoce
vcera jsem vypila neco jak svarak no hnusny jak p*del to bylo a stejne nic tak nevim estli by cockova pomohla
uklid mi zatim prinesl silne pohyby maleho a trochu rozpohyboval streva jinak nic vic, no uvidime ![]()
Ja byla dnes na dalsi kontrolu, taky maleho budou vyhanet v pondeli, kdyz nedostane rozum a nevyleze o vikendu sam ![]()
Nechala jsem si udelat Hamiltona, aby se zvedla pravdepodobnost, tak jsem zvedava ![]()
S tema narozkama chapu, manzel mel pred 14 dny a fakt jsme doufali, ze se zadari trefit jeho narozky ![]()
Dalsi varianta byl muj svatek pred par dny… taky nic ![]()
No, udelala jsem si svarak s megadavkou skorice s tim, ze jsem vyvarila co nejvic alkoholu (neni to ta slozka, co tam musi byt, ze ne
) a naredila sodovkou.,
A asi podruhe vytru ![]()
Mmch - jo, to zni jako opravdove poslicky, treba porodis ted s nama ![]()
Tak co holky, start dnes v noci a zitra mame prcky v naruci? ![]()
@Timshel1 jee tak kdz do pondeli neporodime tak pak muzeme soutezit kdo driv
ja tak moc doufam ze se prckek trefi!
to by bylo prima. Ja vytirala jak diva a asi taky udelam jeste trochu svaraku
taky vyvaruju co nejvic alkoholu ale trochu ho tam byt muze
a s tim startem dnes v noci je to dobry napad zkusim ho pretlumocit prckovi a treba bude souhlasit ![]()
Holky, tak já mám ještě 14 dní do TP, ale přijde mi, že se to pomalu chystá.
Moc Vám držim palce ať to neni dlouhé trápení. @Timshel1 Hamilton dost zabírá co jsem načetla, tak třeba to dnes přijde.
A řikám si co asi @PetraMerry byls i v diskuzi začínajících těhulí a viděla jsem, že tady psala něco o bolestech, tak si řikám, že už má prďolku určitě u sebe.