Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zanet6397 přesně, te´d máme ještě čas řešit hovadiny ![]()
docela se ale děsím toho termínu, zítra a pozítří a zatím to nevypadá… tak já nevím
teď jsem si blbka četla o vyvolávanejch porodech… a stejně jsem se nic nedozvěděla, každej porod je jinej
no, tak uvidíme, co bude, stejně s tím nic asi bohužel neudělám…
@PetraMerry termin mam dnes a nevypada to. A presne jak pises dnes jsem cetla a prenaseni, vyvolavani a pripadech kdy to pak konci cisarem. A mam z toho silenej strach, od rana maleho premlouvam ze mamka nechce aby se do ni rezalo a ze uz je na case. Ja uz nevim co zkusit, asi mu nabidnu penize nebo nevim
zachvilku planuju prochazku po schodech
fakt mam strach ze nevyleze nikdy. ![]()
@zanet6397 ale vyleze, jen jde o to jak:( chjo… nejhorší je, že jsem doma sama a o to je to horší, takže tě asi taky moc nepovzbudím, co ty? taky jsi doma sama?
@PetraMerry taky jsem sama, kdyz jde pritel do prace odchazi z domu 6:30 a prijizdi cca 22:15. Takze celej den, mam tu akorat kocoura a dva potkany ![]()
@zanet6397 tak krom tech zvířat, jsme na tom stejně
teď jsem si dala sprchu, půjdu si chvíli číst a pak asi udělám nějaký salát:) co vytváříš ty?
@PetraMerry ja koukam cely den na serial
jsem zavrtana v posteli ani zaluzie jsem jeste neroztahla
dnes mam liny den a propadam strachu.
Ale co pak uz se nezastavim. ![]()
@PetraMerry obcas joo
zachvilku se poradnee najim a budu v pokracovat
no a pak se mam divit ze se mu nechce ven ![]()
@PetraMerry tak co jak ti jee?
ja uz si rikala ze mozna se neco deje ale za chvilku to zas bylo dobre takze nic ![]()
@zanet6397 ahojky, tak u nás pořád taky klid
tak opět uvidíme:) dneska je přítel daleko, takže pokud bude chtít malej ven, tak až večer ![]()
@PetraMerry ja dnes porad cekam
v planu nic moc nemam, protoze se mi nic mechce..
kazdej furt vola a pise etli uz, no to me vytaci uplne nejvic, kazdemu jsem rekla ze az bude malej venku vsem da vedet a nikdo to nechape. A pritel se mi zacina posmivat ze jsem porad tehotna
po mych vyhanecich metodach:D co mas v planu ty? ![]()
@zanet6397 o tech telefonech mi něco povídej.. taky mě už pěkně sejří.. a nejlepší jsou ty kecy.. neboj, to zvládneš, zvládly to všechny… hlavně od chlapů tj na přes…
no jinak já dnes.. dneska je tady nějak šeredně poprchává a počasí nic moc.. takže udělám bramboráky, špenát k tomu a asi nějakej salát
pak uklidím a budu odpočívat, stejně mě to unaví, jako všechno teď… ![]()
@PetraMerry ty kecy jsou hruza. Nejvic me vzdycky vytoci ten muj kdyz se nekdo pta tak co uz se tesite? A on jooo uz bych to mel nejradeji za sebou nemam rad cekani
jak kdyby mel rodit on
to mas nabitej program, me se nechce absolutne nic takze ani varit nebudu, necham to na zitra. Zitra jsu na kontrolu do porodnice tak uvidime co mi reknou, nebo muzou maleho rovnou vytahnout ![]()