Týden do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
24.7.15 14:15

@mmch uz asi ma prcka u sebe, snad to probehlo v klidu :) a 14 dni mas do terminu ale treba se prcek rozhodne uz ted lepsi nez 14 dni po terminu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.7.15 10:57

Tak u nas nic novyho, co vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
25.7.15 13:40

Ahojte ja mam dnes presne tyden do terminu a taky s manzelem porad cekame kdy to bude. Chteli bychom uz ted jelikoz ma tyden volno. Snad se dockam a porad doufam ze prenaset nebudu, ale vidim ze se tem darebakum moc nechce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.7.15 14:23

@Timshel1 u nas taky nic. Malej velej monitor prospalkrivka pomalu rovna jak kdyba tam ani nebyl. Takze v pondeli vyvolani :(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.7.15 15:05

@zanet6397 Taky jsem ho ted mela na poslednich dvou monitorech hodne spaveho, na stouchani od PA reagoval tim, zas za pul minuty usnul :D Ale dnes je zivejsi, uz od rana se docela vrti :)

@mpavlic manzel nastesti muze mit dovolenou skoro kdy chce, tak akorat upozornil/dohodl v praci, ze si bude brat 14 dni az porodim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.7.15 15:14

@zanet6397 a jak to mas s otviranim se? Ja porad jen na spicku prstu… tak uvidime, snad se to jeste do pondelka vic uvolni :) Nebo jsi dnes mela jen monitor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.7.15 15:34

@Timshel1 dnes jen monitor. Ve stredu jsem mela cipek 1cm. Cs4. Jonak noc moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.7.15 14:41

Tak cooo, neumoudril se prcek? :)
Nas zatim bohuzel ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
26.7.15 14:47

Holky, tak v pondělí bude asi teda Váš den. Prckové ne e ne na svět cooo?? Já jen ty poslíčky dva dny zpátky a teď zase klid. Zítra mám monitor a v úterý kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.7.15 14:57

Ahoj holky. U nas nic. Upadam do deprese a jsem hrozne nervozni. Mam jeste malej dotaz, nerekli v kolik mam nastoupit tak je to asi jedno ne? Chci tam byt cca pul 8 - 8. To jeasi v poho ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.7.15 15:14

@zanet6397 Mne u nas rekli na osmou ze mam prijit - mozna si cinkni jak je to u vas. Nektere porodnice davaji prasky na noc, co jsem tak cetla :)
Depresi z ceho presne? Ja se to snazim brat v klidu. Aspon se nemusim bat, ze bude problem s urcenim, kdy vyrazit do porodnice, nebo ze by se stalo, ze by mi praskla voda a byla zklazena. Jak vim, ze zitra to zacne, paradoxne jsem mozna i vic v klidu :)
Jasne, jsem nervozni, ale asi ani ne o moc vic nez pred trhanim osmicek u zubare :D
Akorat pro mne je neprijemny ten dojezd do porodnice pred osmou rano - urcite mi bude trvat nez usnu a pak v sest vstat… a byt vyspana… to moc nejde dokupy :D

@mmch fakt ti prejem, at neprenasis, je to mirne na palici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.7.15 15:33

@Timshel1 moc nad tim premyslim.. Proste ze dnes je nejspis posledni den kdy jeste ziju svuj zivot ktery konci a zacne uplne jiny( vim ze to bude lepsi a ze to za toho prcka stoji), ale mam z toho silenej strach z too co bude, jestli zo zvladnu. A pak jeste ja nikdy v nemocnici nebo tak nebyla, nelezela a nic podobneho tak nevim jak to poradne funguje. Aaa mam takovyhle veci plnou hlavu. S tim vyspanim to mame strjne, vubec nevim jak dnes usnu. Mozna bych byla radsi kdyby mi rupla voda (nezkazena) a jeli se tak bych nemela cas nad tim tak dumat no. Snad to probehne v pohode a az ten malej uplakanej zazrak uvidim tak vsehny tyhle myslenky budou pryc. Jinak ti preju na zitra hodne stesti :) at vse probehne bez komplikaci. A to prenaseni je opravdu lehce o rozum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
26.7.15 15:48

@Timshel1 Já si to taky přeju. :mrgreen: Holky, přeju Vám hodně síly. Určitě to zvládnete. Dejte pak vědět. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.7.15 16:09

@mmch díky :) urcite vedet dame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
26.7.15 17:11

Ahoj holky, vy co jdete zitra na vyvolani, tak drzim palce at je to rychle, a ne zas tak hrozne, jak se píše že vyvolané jsou…možná to těm maminám jen tak přišlo, když měli srovnání s normál porodem, ale každý porod je jiný, a tak těžko odhadnout kdyby tenhle byl zrovna nevyvolaný jestli by fakt bolel míň…aspoň já se tím uklidňuju, mám dnes první termín a v úterý druhý…a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí