Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@mmch uz asi ma prcka u sebe, snad to probehlo v klidu
a 14 dni mas do terminu ale treba se prcek rozhodne uz ted lepsi nez 14 dni po terminu ![]()
Ahojte ja mam dnes presne tyden do terminu a taky s manzelem porad cekame kdy to bude. Chteli bychom uz ted jelikoz ma tyden volno. Snad se dockam a porad doufam ze prenaset nebudu, ale vidim ze se tem darebakum moc nechce. ![]()
@Timshel1 u nas taky nic. Malej velej monitor prospalkrivka pomalu rovna jak kdyba tam ani nebyl. Takze v pondeli vyvolani
..
@zanet6397 Taky jsem ho ted mela na poslednich dvou monitorech hodne spaveho, na stouchani od PA reagoval tim, zas za pul minuty usnul
Ale dnes je zivejsi, uz od rana se docela vrti ![]()
@mpavlic manzel nastesti muze mit dovolenou skoro kdy chce, tak akorat upozornil/dohodl v praci, ze si bude brat 14 dni az porodim ![]()
@zanet6397 a jak to mas s otviranim se? Ja porad jen na spicku prstu… tak uvidime, snad se to jeste do pondelka vic uvolni
Nebo jsi dnes mela jen monitor?
@Timshel1 dnes jen monitor. Ve stredu jsem mela cipek 1cm. Cs4. Jonak noc moc..
Holky, tak v pondělí bude asi teda Váš den. Prckové ne e ne na svět cooo?? Já jen ty poslíčky dva dny zpátky a teď zase klid. Zítra mám monitor a v úterý kontrola.
Ahoj holky. U nas nic. Upadam do deprese a jsem hrozne nervozni. Mam jeste malej dotaz, nerekli v kolik mam nastoupit tak je to asi jedno ne? Chci tam byt cca pul 8 - 8. To jeasi v poho ne?
@zanet6397 Mne u nas rekli na osmou ze mam prijit - mozna si cinkni jak je to u vas. Nektere porodnice davaji prasky na noc, co jsem tak cetla ![]()
Depresi z ceho presne? Ja se to snazim brat v klidu. Aspon se nemusim bat, ze bude problem s urcenim, kdy vyrazit do porodnice, nebo ze by se stalo, ze by mi praskla voda a byla zklazena. Jak vim, ze zitra to zacne, paradoxne jsem mozna i vic v klidu ![]()
Jasne, jsem nervozni, ale asi ani ne o moc vic nez pred trhanim osmicek u zubare ![]()
Akorat pro mne je neprijemny ten dojezd do porodnice pred osmou rano - urcite mi bude trvat nez usnu a pak v sest vstat… a byt vyspana… to moc nejde dokupy ![]()
@mmch fakt ti prejem, at neprenasis, je to mirne na palici ![]()
@Timshel1 moc nad tim premyslim.. Proste ze dnes je nejspis posledni den kdy jeste ziju svuj zivot ktery konci a zacne uplne jiny( vim ze to bude lepsi a ze to za toho prcka stoji), ale mam z toho silenej strach z too co bude, jestli zo zvladnu. A pak jeste ja nikdy v nemocnici nebo tak nebyla, nelezela a nic podobneho tak nevim jak to poradne funguje. Aaa mam takovyhle veci plnou hlavu. S tim vyspanim to mame strjne, vubec nevim jak dnes usnu. Mozna bych byla radsi kdyby mi rupla voda (nezkazena) a jeli se tak bych nemela cas nad tim tak dumat no. Snad to probehne v pohode a az ten malej uplakanej zazrak uvidim tak vsehny tyhle myslenky budou pryc. Jinak ti preju na zitra hodne stesti
at vse probehne bez komplikaci. A to prenaseni je opravdu lehce o rozum ![]()
@Timshel1 Já si to taky přeju.
Holky, přeju Vám hodně síly. Určitě to zvládnete. Dejte pak vědět.
![]()
Ahoj holky, vy co jdete zitra na vyvolani, tak drzim palce at je to rychle, a ne zas tak hrozne, jak se píše že vyvolané jsou…možná to těm maminám jen tak přišlo, když měli srovnání s normál porodem, ale každý porod je jiný, a tak těžko odhadnout kdyby tenhle byl zrovna nevyvolaný jestli by fakt bolel míň…aspoň já se tím uklidňuju, mám dnes první termín a v úterý druhý…a nic.