Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@PetraMerry ja mam termin zitra a druhej ve stredu. Taky jsem se prosla, umyla zem, vypila malinik… Porad nic
taky se potim ale zase ne az tak drasticky. Topime za dva no, myslim ze by to melo prejit snad ![]()
@PetraMerry no asi tak, nejhorsi e ze tech tricek do kterych se jeste vlezu uz je velice malo ![]()
@zanet6397 a to je další věc… a nejen triček
doufám, že kyla půjdou po porodu taky dolů, nebo si snad skočím ![]()
@PetraMerry kolik mas nahore? Taky se z toho pomalu hroutim. Po porodu nic neoblecu z mych starych veci, oblecu jen tehotenske
snad to pujde rychle dolu, proste musi.
@zanet6397 ani se neptej
17kg
no a samo, že neoblíknu nic, dál jak nad kolena
@PetraMerry ja mela pred tydnem nahore 15kg tak ted uz to taky bude cca tech 17kg beztak. Po porodu budu muset chodit v tehu kalhotach protoze jine neobleknu..
jsem malinko zoufala, vidim to na to ze po porodu pujdu na nakupy.
@zanet6397 nejhorší na tom jre, že nemám ani obr břicho ale zadek a stehna, což je děs:( než jsem otěhotněla měla jsem velikost 36-38, jak u čeho teď se bojím, že spoustu hezkých věcí budu moc dát tak do bazaru, nebo vyhodit a kompletně vyměnit šatník:(
@PetraMerry taky se bojim ze to budu muset uplne vymenit, ale uvidime jeste nebudu zzracet nadeje. Treba se zadari a budeme mit postavicky jako predtim, asi uz to nebudu mit 48kg ale taky ne snad naporad jako mam ted ![]()
@zanet6397 asi tak nějak, taky ještě doufám
stejně s tím nic neuděláme
@PetraMerry prave, nic s tim nenadelame, ale vic me serou moje strie teda
mazu kazdy den, porad a stejne mi boky popraskly. Takze uz se pomalu loucim s tim ze bych se jeste nekdy sla nekam koupat ![]()
@zanet6397 jeežíííš, prď na to. ty vyblednou, časem-:)
Máš jich hodně? já mám na bocích trochu.Ale ne od těhu, ty už tam mám let… jinak za těhu zatím ani jedna, sama se divím.
jenže, to je prostě daný. Na to prdím, jako mažu ale já odjakživa se hodně mažu, těhu, netěhu ![]()
@PetraMerry na tech bocich se elkem dost urodilo no. Mam par i na spodku bricha.. A na prsach, ale ty uz se udelaly cca v 5 tydnu a ani jsem nevedela ze cekame mimco. Jsem di rikala do nedavna super, jsem mlada ze jo mam pruznou pokozku, mazu se ja strie mit nemuzu a vypadat ted silene, ale fakt az na konci se udelaly coz me stve nejvic taky to mohlo vydrzet
no co si pritel udelal to bude mit at se mu to libi nebo ne
ale jsem z toho lehce nestastna no..
@zanet6397 nebuď fakt. strie jsou vcelku normální věc
neřeš to:)
@PetraMerry az se malej narodi tak nebude cas to resit
ted mam spooustu casu na uzirani
je to normalni vec, ale na celej zivot no, ale stoji za to.