Týden do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
21.7.15 12:36

@zanet6397 no já jsem zvědavá, jestli proběhne ještě kontrola ve čtvrtek, nebo už ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.7.15 12:40

@PetraMerry ja pochybuju ze by se dnes neco zmenilo takze zitra verim ze me tam jeste urcite uvidi :D s takovou pujdu na kontrolu jeste za mesic :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
21.7.15 13:24

@zanet6397 ale neboj… ve mě se te´d mele jako blázen…
může to být z minuty na minutu. ;) já bych ještě nepředbíhala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.7.15 13:30

@PetraMerry ve me se tak leda line pohne a nic :D treba porodis uz dnes :) z minuty na minutu to muze byt no, ale ja tomu moc neverim. Zitra je poprosim jestli by nemohli maleho nejak popohnat nebo nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
21.7.15 13:44

@zanet6397 třeba hamiltnem? ani nevím, jak bych reagovala, kdyby mě to nabídli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.7.15 14:03

@PetraMerry uvazuju nad tim.. Nevim no, zitra se o tom zkusim poradit s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.7.15 14:11

@PetraMerry tak uz o zom neuvazuju, ze pokud chce zena porodit prirozene tak to neni moc dobry a ja prirozene chci :) ale kdo vi jak to dopadne ze jo..uvidim co mi reknou zitra. To je hruza, nejvic me stve ze nevim kdy to prijde, jak ten porod prijde jetli bolesti nebo praskla voda.. Ja mam rada jistoty a potrebuju vse vedet dopredu a tahle nejistota je silena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.7.15 17:12

Cekani

Ahoj, holky,
taky se k vam pridam - koukala jsem na diskusi, ze taky uz jste lehce pres termin, tak to mame stejne :)

Ja mela prvni poterminovou kontrolu dnes, v pa mam dalsi.
Osobne bych se Hamiltona nebala, myslim, ze je lepsi zkusit cca tyden po terminu tohle… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.7.15 17:18

@Timshel1 ahoj :) takze taky prenasis :) s tim hamiltonem nevim ted jsem o tom dost hledala a vsude pisou necco jineho. Necham to na doktorech a uvidime :D treba se v hodne dohledne dobe rozrodim sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
21.7.15 18:05

Tak holky, teď psala do jedné skupiny holčina-mělla vyvolávaný porod a můžu vám říct, že jak to popisovala, tak hrůza:( úplně ji lituju. prožila si teda svoje a nejspíš chytla i špatnou nemocnici. :,( :,( je mi ji teda dost líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.7.15 18:11

@PetraMerry chuděra :( proto se tomu chci vyhnout.. Moje kamaradka taky mela vyvolavany a uzila si dost a desi me ze rodila ve stejne porodnici jako budu ja. Bozee at uz vyleze saam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.7.15 18:34

Ja uz o vyvolavani radsi prestala cist :D
Zbytecne to cloveka desi a stejne je to hodne individualni

Ja se na Hamiltona primo ptala, pry muzem zkusit v ten patek pokud se to do te doby nerozjede samo. Ono je to bez chemie, porad docela prirozene, vlastne to akorat pomaha rozjet ten prirozeny porod, coz chceme, ze :) Nevyhoda akorat je, ze to jde jen pri pootevrenych cestach a nemusi to stejne nicemu pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.7.15 18:52

@Timshel1 tak to mi ani hamilton asi nepomuze :D na posledni kontrole jsem byla zavrena na dva zapady, takze muzu byt v klidu :D nic vzdavam to, budu tehotna navzdy.. Vyvolani, cisare no a proste celeho porodu se docela bojim a ta nejistota mi nepridava. Aaach jo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.7.15 18:53

Jinak ale kolegyne mela puvodne termin taky ted a ta uz ma tri tydny porozeno - odtekala ji plodovka tak ji porod vyvolavali a bez problemu - at nemame jen ty desive scenare :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.7.15 18:57

@Timshel1 kolegyne mela stesti :) vetsina vyvolavani vypada jako horor. No jsem fakt zvedava kdy a jak porodime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí