Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@PetraMerry spis si to jen myslim, ale 4 kula je vazne moc. S tisenim bolesti uvidim az budu rodit, jako radsi bych si nic nebrala, ale pokud to bude neunosne tak jo. Uvidim jak to bude probihat a podle toho se rozhodnu.
ty si uvazujes?
@zanet6397 beru to tak jako ty… říkám si, že pokud není nezbytně nutné trpět, tak nebudu. ale těžko to říct teď. když nevím, do čeho jdu ![]()
@PetraMerry ja si rikam ze je mozna lepsi nevedet. I doktorka na posledni kontrole mi rekla ze nejhur rodi matky co maji bse nacteno a jsou z toho vyjancene. Takze ja se necham prekvapit ![]()
@zanet6397 já bych řekla, že načteno mám dost, ale nějak tomu nepřikládám váhu
protože stejně to bude jak to má bejt a nic s tím neudělám ![]()
@PetraMerry jako nacteno jo, ale zas to neprehanet s kazdou malickosti. Ja uz radsi nic nectu, vzdy nekde neco najdu a pak mam strach ![]()
@zanet6397 tak strach mám stejně.
hlavně sama ze sebe
abych nějak nehysterčila ![]()
@zanet6397 už jsem se tě ptla odka´d jsi? jestli jo, tak promiň, jsem skleroza ![]()
@PetraMerry ja se bojim ze budu nepricetna
neptala. Jsem z Bystrice nad Pernstejnem, nevim jestli to znas, rodit budu v Novem meste na Morave. Bydlim tady zatim kratce jinak jsem z brna. A ty?
@zanet6397 no právě, na druhou stranu si říkám, že je to přirozená věc, tak snad nebudeme mít tu smůlu, aby to nešlo bez křiku, nadávek atp.
jenže já se znám, špatně snáším bolest
ty jo, vůbec, nikdy jsem tam nebyla a to je dobrý námět, kam vyrazit na výlet:) Brno, tj jasný, to znám, mám tam příbuzné:) Já jsem od Rychnova nad Kněžnou, jestli ti to něco říká… východní čechy:) porodnice v rychnově je malá, navíc já pracuju v týhle nemocnici, teda pracovala jsem, před MD:) tak to tam znám, ale o to je to možná horší ![]()
@PetraMerry myslim ze tuhle bolest nikdo nesnasi dobre
a personal tam je nejspise zvyklej na vsechno mozne
jojo znam to, mala porodnice je lepsi aspon to nejede jak na bezicim pasu jako treba v brne. A myslim ze kdz si tam pracovala tak to muze byt vyhoda. ![]()
@PetraMerry jeee to mate krasnyyy. Nam stoji 500 na noc. Ale i tak je to este levne, nekde to stoji 1000 i 1500.