Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj tak ja uz svuj tyden prosvihla ale stale cekam jsem 40+2 tak uvidime jestli to prijde samo nebo ne.
@zanet6397 Na me byli hrozne hodny a pomahali mi.Jen me stvalo, ze to tak prodluzuji a stejne k nicemu. Neboj se, ja uz jsem doma a jsme vsichni spolu.Hned je nem lip i kdyz to jde pomalu. Hrozne jsem se stresovala, ze nemam mliko a ted uz jsem se s tim srovnala.Sice to zkousime, ale stejne nam to moc nejde. A to jsem chtela moc kojit.Nona s tou vahou je to sila.Me doktoe rekl, ze malej bude mit urcite pres 4 kila.No ja byla hotova. A ve finale 3,30 no hodne velky prestrel. ![]()
@mmch ja nejake mleko sice mam ale malej spatne pije.. A kojit pres ty bolava prsa je silene.. A stejne pokazde prikrmujeme jeste. Uz se taky moc tesim domu, prece jen to bude o necem jinem. Jinak na me jako byli taky hodni a ponahali ale v nejakych chvilich hrozny.. Treba jako kdyz jsem mela bolesti a dychala jsem tak sestra no ale nejste tolik otevrena to dychani je prehnane a vubec tomu neodpovidda.. Kdyby do ni nacpali tolik drijaku zajimalo by me jak by dychala ona..s timhle se proste dlouho nesrovnam a na dlouhou dobu nejake dalsi deti zamitam..
@zanet6397 Ja dalsi taky nechci. Treba to nekdy zmenim, ale zatim NE! A kdy te maji pustit? My sli domu paty den. Preju, aby jsi byla brzo v pohode, doma to prijde,uvidis.Ale vim jak ti je. Malovala jsem si to uplne jinak. I jsem se na porod tesila.Ale ted si dalsi radsi ani nechci predstavit. ![]()
@mmch presne jak pises. Mozna nekdy hooodne v budoucnu. My by jsme meli jit ve stredu tudiz sesty den. Ale uz jsemtu od minuleho pondeli.. ![]()
@Fifinečka ja epidural i mela, pomohl asi na dve hodky, pak jsem se snazila rict PA, ze ty kontrakce se zas nedaji, ale rekla mi neco ve smyslu, ze nemam hrat divadlo. Pak prificel doktor, ze dalsi epidural, ze to prestalo pusobit. Ale uz nestihli, ptze jsem zas diky tomu, ze jsem musela byt PORAD na monitoru a diky PA zas v jedne z asi 2 min kontrakci (urychleni mi asi kazdou 3 prodlouzilo trba na 2 min
) pridusila maleho
@zanet6397 Jak je? Uz lip? Ja uz jsem dnes i bez prasku na bolest a citim se super. Mleko se mi spustilo az doma a bez mlika se mi maly neprisal, takze jsme kupovali odsavacku. A ted uz pekne papa a mlika je dost ![]()
Jinak ja sla domu ctvrty den, porodnice je dost vytizena a potrebovali uvolit pokoj. Ale citila jsem se dobre a vadilo mi, ze nemuzu ven na slunicko, tak jsem byla rada ![]()
@Timshel1 no bylo i lip. Me pusti domu az zitra, 6.den..:( ale jsem tu dohromady 9 dni. Mleko mam, ale malej se nanapije poradne takze mi prsa tvrdnou, takze budeme muset odsavat. Jinak zavidim ze muzes behat, me to prad boli, v jrdnom miste hrozne stipe skoro pul pupku kdyz vstavam z postele.. Snad uz to bude lepsi no..
Já to už chci mít taky za sebou..Dnes 39+1 podle dr otevřená na dva cm a vše se připravuje..zkusíme sexik a uvidíme, prý je to nejlepší způsob..
@gabriela85 nechti ti hatit nadeje, podle meho doktora se taky hezky pripravuju a sex uz jsem zkousela i dvakrat denne a nic
jsi ale otevrena vic, tak snad ti to klapne.
Ja jsem 40+3 a furt nic ![]()
No jo, taky myslím, ale člověk nikdy neví, jsou dny kdy mam bolesti a dny jako dnes že mam energie na rozdávání ![]()
Sice uz mam 17ti denni miminko u sebe, ale i tak napisu
toho ze se nic nedeje, toho se vubec neboj. U me taky nic a za tri dny jsme jeli rodit:-) a porod ma kazdej jinej, ale kdyz pak drzis ten uzlicek v naruci tak se na vsechno rychle zapomina:-)