Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zkousejte ten sex
Mne sice nevyvolal primo porod, ale urcite zesilil kontrakce + bylo citit, ze se dole „neco deje“ takze jako priprava urcite dobry ![]()
Ostatne obsahuje to stejnou latku jako ty tablety na vyvolani, takze i kdyz primo porod nespusti, podle mne to muze udelat presne ten rozdil jestli to bude par hodin nebo tri dny ![]()
@Timshel1 zkouset budu vsechno
akorat ted sme s pritelem pohadani tak az se to uklidni ![]()
Vidis, muzete zkusit udobrovat
Teda pro mne udobrovani sexem neni, ale nekomu to vyhovuje ![]()
@Timshel1 pohadali jsme se kvuli igelitovemu pytliku
krize zazehnana
my ted mame sex pouze ucelovy
neudobrujeme se tak ![]()
U mne porad stejne.
V noci neco malo poslicci, postupne kazdy den silnejsi, pres den nic ![]()
A i v noci nic u ceho by se nedalo spat ![]()
CO ty? ![]()
Holky, můžu se přidat? Nechci oživovat jinou diskuzi.
Jsme 37+5 tak se to taky sakra blíží. Zatím jsem měla jen slabé poslíky jinak nic.
Nejvíc mě teď ničilo to horko. Nemohla jsem nic.
Dnes je 20 stupňů, tak jsem spokojená. ![]()
Jasne, pridej, i kdyz za sebe ti preju, at se toho „tyden do porodu“ nedockas a porodis prirozene a rychle a bez komplikaci malinko driv. My jsme tu ted vsecny cca tyden po terminu a nic moc to cekani ![]()
@Timshel1 ja naprosto nic. Kdybych nemela bricho tak asi ani nevim ze jsem tehotna… Ach jooo. Dnes zkusim nejakej silne okorenej svarak a sex.
uz nevim co vymyslet, nehodlam se smirit s vyvolavanim.
@mmch ahoj taky preju at se nedockas prenaseni a mas to rychle za sebou ![]()
@Timshel1 @zanet6397 Tak ja holky nějak 2 týdny do porodu nenašla, tak jsem tady.
Máme termín 7.8. Já se právě přenášení taky děsim. Nechci vyvolávat. Jinak jsem ještě četla o skořici a čočkovce.
Taky to prej někomu zabralo. ![]()
@mmch ja uz mam uvarenej lehkeh svarak se spoustou skorice a hrebicku. Uz fakt nevim co bych vymyslela abych se pondelnimu vyvolavani vyhnula
ale drzi se jak kliste ![]()
@zanet6397 A to tě nenechají ještě chvíli jestli se neumoudří? No jooo. Je jim u nás dobře to se není čemu divit.
Jsem zvědavá jak to bude probíhat u mě. ![]()
@mmch nenechaji, ale ja jsem rada, vzhledem k tomu ze ych chtela rodit prirozene tak aby to nebyl nejaky obrik. A bude to presne tyden po terminu v to pondeli tak to uz je jeno jestli tyden nebo 14 dni
no je jim az moc dobre. Nemely bychom jim tolik podstrojovat ![]()
@zanet6397 Tak do pondělka ještě čas. Třeba tě překvapí.
Tak jsem zvědavá. Je mi jasné, že už to chceš mít za sebou. Já už se taky těším. ![]()
Zanet - uz tyden po?
to mi prijde teda docela brzo, vetsinou je to 9 a vic pokud neni duvod, ze se nedari rodicce nebo miminku. Vy jste oba ok, ne? Tak proc uz po tydnu?