Týden do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
22.7.15 13:17

Zkousejte ten sex :)) Mne sice nevyvolal primo porod, ale urcite zesilil kontrakce + bylo citit, ze se dole „neco deje“ takze jako priprava urcite dobry :)

Ostatne obsahuje to stejnou latku jako ty tablety na vyvolani, takze i kdyz primo porod nespusti, podle mne to muze udelat presne ten rozdil jestli to bude par hodin nebo tri dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.7.15 14:04

@Timshel1 zkouset budu vsechno :D akorat ted sme s pritelem pohadani tak az se to uklidni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.7.15 15:04

Vidis, muzete zkusit udobrovat :D Teda pro mne udobrovani sexem neni, ale nekomu to vyhovuje :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.7.15 15:26

@Timshel1 pohadali jsme se kvuli igelitovemu pytliku :D krize zazehnana :D my ted mame sex pouze ucelovy :D neudobrujeme se tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.7.15 07:18

Ahoj holky. Tak co uz rodite? Jak to s vama vypada? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.7.15 09:02

U mne porad stejne.
V noci neco malo poslicci, postupne kazdy den silnejsi, pres den nic :)
A i v noci nic u ceho by se nedalo spat :)

CO ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
23.7.15 09:20

Holky, můžu se přidat? Nechci oživovat jinou diskuzi. :lol: Jsme 37+5 tak se to taky sakra blíží. Zatím jsem měla jen slabé poslíky jinak nic. :roll: Nejvíc mě teď ničilo to horko. Nemohla jsem nic. :x Dnes je 20 stupňů, tak jsem spokojená. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.7.15 10:45

Jasne, pridej, i kdyz za sebe ti preju, at se toho „tyden do porodu“ nedockas a porodis prirozene a rychle a bez komplikaci malinko driv. My jsme tu ted vsecny cca tyden po terminu a nic moc to cekani :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.7.15 11:36

@Timshel1 ja naprosto nic. Kdybych nemela bricho tak asi ani nevim ze jsem tehotna… Ach jooo. Dnes zkusim nejakej silne okorenej svarak a sex. :D uz nevim co vymyslet, nehodlam se smirit s vyvolavanim. :D @mmch ahoj taky preju at se nedockas prenaseni a mas to rychle za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
23.7.15 11:48

@Timshel1 @zanet6397 Tak ja holky nějak 2 týdny do porodu nenašla, tak jsem tady. :mrgreen: Máme termín 7.8. Já se právě přenášení taky děsim. Nechci vyvolávat. Jinak jsem ještě četla o skořici a čočkovce. :dance: Taky to prej někomu zabralo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.7.15 12:37

@mmch ja uz mam uvarenej lehkeh svarak se spoustou skorice a hrebicku. Uz fakt nevim co bych vymyslela abych se pondelnimu vyvolavani vyhnula :D ale drzi se jak kliste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
23.7.15 13:49

@zanet6397 A to tě nenechají ještě chvíli jestli se neumoudří? No jooo. Je jim u nás dobře to se není čemu divit. :dance: Jsem zvědavá jak to bude probíhat u mě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.7.15 14:03

@mmch nenechaji, ale ja jsem rada, vzhledem k tomu ze ych chtela rodit prirozene tak aby to nebyl nejaky obrik. A bude to presne tyden po terminu v to pondeli tak to uz je jeno jestli tyden nebo 14 dni :) no je jim az moc dobre. Nemely bychom jim tolik podstrojovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
23.7.15 14:23

@zanet6397 Tak do pondělka ještě čas. Třeba tě překvapí. :mrgreen: Tak jsem zvědavá. Je mi jasné, že už to chceš mít za sebou. Já už se taky těším. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.7.15 14:43

Zanet - uz tyden po? :-o to mi prijde teda docela brzo, vetsinou je to 9 a vic pokud neni duvod, ze se nedari rodicce nebo miminku. Vy jste oba ok, ne? Tak proc uz po tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí