Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@PetraMerry jo no, zajimalo by me kolik bude stat celkem porod..
@PetraMerry bsude maji vypsane ceniky a maji napsane pokazde neco jinyho. Tak jsem rikala pritelovi ze tohle stejne bude resit on, ja budu rodit a ty platit ![]()
@PetraMerry uz jsem zacala propadat panice ze vsichni uz maji odrozeno jen ja jsem porad vcelku ![]()
@zanet6397 to znám:) začínám přemýšlet, jestli ho nezačneme nějak vypuzovat:)
@PetraMerry ja uz zkusila snad vsechno. Sex, maliník, horka sprcha, umyvani zeme v klece, uklizeni, dlouha prochazka, masaz bradavek, schody, jizda autem po kostkach a nevim co vsechno jeste
myslim ze nase dite pujde rovnou do prvni tridy ![]()
@zanet6397 tak to já zdaleka ne všechno
kam se za tebou hrabu ![]()
@PetraMerry stejne u me je to marny. Takze jsem nemusela zkusit nic
a byla bych stejne tam kde jsem ![]()
@zanet6397 ahojky
jakou jsi měla noc? u mě hrůza. co 20min-1h. jsem byla na wc, malej tlačil na spodek, až mě z toho bolely třísla a kyčle… do toho se tam mlel jako blázen. Jsem si říkala, že chce snad ven a každou chvíli mi musí prasknout voda. Ale ono nic a jen probdělá noc ![]()
@PetraMerry ahoj no ja na tom byla podstatne lepe. Co 2 hodiny na zachode ale malej v klidu. Takze noc jakobych ani bricho nemela.
vcera vecer jsme byli jeste na dlouhee prochazce tak jsem si rikala ze to uz musi byt a taky prd.
pochybuju ze by vylezl v terminu. Dnes zkusim dalsi vyhaneci taktiky. ![]()
@PetraMerry jeste ani nejsou na svete a takove prace s nema
ale kdyz tak koukam na dnesni svet tak se mu ani nediim ze se mu nechce ![]()
@zanet6397 to si občas říkám taky
ale nemůžeme to brát pesimisticky, to bychom nemohly mít děti nikdy
kdy máš termín? já úterý a středa, tak jsem zvědavá ![]()
dneska jme byli na fajn procházce, moc jsem si to užila, akorát se v těhu šíleným způsobem potím, což je hnus
tak doufám, že to po porodu přejde.