Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zanet6397 jj, já taky… no tak schváně, která z nás porodí dříve
ale hlavně, at jsme zdraví…
@PetraMerry ja uz mam pocit ze snad neporodim nikdy a malej se tam vstreba
to jsem zvedava ktera teda. Ale to udravi je nejdulezitejsi a porody snad probehnou hladce ![]()
@zanet6397 ahojky, tak jak je dneska? já měla hroznou noc, naštěstí jsem ráno usnula, sice jsem prospala půl dopoledne, ale vem to čert
hlavně, že je mi líp:)
malej v břiše dneska řádí, tlačí na močák… ale dobrý, tohle se dá vydržet. Já teď pořád přemýšlím nad porodnicí, chci rodit tady nejblíž asi 5min cesty:) recenze jsou starý, ale docela dobrý, hlavně, aby to tak bylo-mám strach aby na mě nebyl někdo hnusnej, to nedávám ani v běžným životě, natož když je člověku ovej:(
a co ty, taky máš takový myšlenky? ![]()
@PetraMerry ahojky, ja spala celou noc od pul desate do ctvrt na jedenact s prestavkama na zachof
jsem pozehnany spac, porodnici mam jasnou 15min odtud protoze do brna je to hodinu cesty. Taky se bojim ze budou hnusni proto chci nadstandartni pokoj nebo pokoj pro jednoho, proste nejak bych tam nevydrzela s neznamou zenskou a jejima navstevama a spolecnym wc a sprchou.jsem takova divna asi, ale vazne je to pro me velky problem byt s nekym cizim kdyz bych nejvic potrebovala klid, soukromi a sveho chlapa. Toho se ted nejvic obavam.
@zanet6397 no já o nadstandart chci říct taky, protože s tou sprchou a wc jsme na tom stejně:) budeš mít u porodu manžela/přítele?
@PetraMerry jojo pritel tam bude, vydupal si to sam ze to chce vsechno videt.
sice jsem mu zakazala koukat potom dolu ale pry musi videt vse
aspon si to bude mit kdo vyzrat a podporit me.tvuj chlap tam bude? Snad nadstandart bude volny a kdyz r tak je zkusim poprosit o pokoj pro jednoho a nebo at se pokusi kr me nikoho nedavat kdyby byli hodni tak by to slo domluvit a kdyby taky meli misto. ![]()
@zanet6397 nj, můj tam chce být taky, já sama ani nevím, proč. Ale nevadí mi to.Zase na druhou stranu se říká, že si ty doktoři, nebo sestry nedovolí bejt hnusný, nevim no… ale už by to mohlo bejt za náma, viď?
@PetraMerry snad hnusny nebudou, ale myslim ze az budu rodit budu hnusna taky. Uz by mohlo byt no, uz jsem zacla zkouset i babske rady abych malemu trochu pomohla a stale nic. Sice mam zermin v pondeli, ale hned by to taky nevadilo. Prece jen chci porodit normalni cestou a cim tam bude dyl tak tim bude vetsi.
@PetraMerry my 3100g a u toho napsane plus minus pul kila. Sice to neni tak moc ale stacilo by to. On to pak dozene ![]()
@zanet6397 jasně, ono to je vždycky +- 500g ![]()
no jako představa, že tlačím 4kg veliké dítě mě děsí:)
@PetraMerry no prave, 4kg bych nedala a musel by jit cisarem coz nechci ![]()
@zanet6397 no a jak víš, že nedala? Üvažuješ o nějakým tišení bolesti, nebo jsi zastánkyně přírody?