Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Spát nechci,musím Lukáška hned vidět a partnera tam budu mít sebou…zákroku se nebojím…nepřipouštím si to…ale díky ![]()
Ahojda, na konci května bych měla podle doktorky rodit. Problém je, že se chystám studovat kombinované studium a přijímací zkoušky se konají 21. června. Myslíte, že v té době již budu schopná se od dítěte na jedno dopoledne (samozřejmě budu mít hlídání) odpoutat a budu již schopná řízení a normálního fungování? Moc díky za odpověď ![]()
Ahoj mám týden do porodu a dneska mě začali bolet záda a podbříšek je mi na zvracení přítel mě chce odvést do porodnice a já nevím jestli mám jed nebo ne máte někdo zkušenosti?
Ahoj potřebuji poradit už jsem s toho dost nervní mám bolesti břicha na kalhotkách mám hnědý až krvavý výtok, ale z nemocnice mě vždy pošlou domu že je všechno v pořádku tak já nevím. Jsem pořád zavřená vůbec se neotvírám, ale stahy mám už druhý den sice ještě slabé a nepravidelné ale ten výtok mě dost děsí.
@Sussy a kolikátý si týden? já bych určitě jela do porodnice! I za cenu toho, že mě pošlou domu.
Jsem v 39+5tt, termín mám 25.10 ale doktor mi pořád říká že jsem uzavřená že se nic neděje a to co popisuji je normální. Jsem prvorodička tak vážně nevím.
Ano mám pořád mě bolí v podbříšku špatně se mi dýchá a pořád špiním.
Abych pravdu rekla, tak cekala jsem ze bude hur. Neni mi nijak silene, da se to zvladnout. Jak jsi na tom ty?
![]()
@zanet6397 no já dneska po kontrole, všechno vypadá dobře, zatím, tak se právě chystám volat do porodky, doktor už mě tam přeřadil. Akorát teď po 2kontrole slabě krvácím, asi překrvenej čípek, či co, tak to není příjemný. A tyky ty noční tlaky na spodek,.. hrůza:)
Ale jinak se zatím držím ![]()
Jsi prvorodička?
@PetraMerry ja dnes taky byla na kontrole a pry se rozhodne nic nechysta mimcu je tam dobre, odhad mame 3100g, tak uvidime. Uz bych to nejtadeji mela za sebou. Nocni tlaky me netrapi nastesti a snad nebudou, musim zaklepat ze spim porad dobre. Ale to se nuze behem hodiny zmenit. A jsem prvorodickA, ty taky? ![]()