Ublinkávání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
4.4.14 10:24

@SasankaB my jsme taky na nutrilonu a malý mi po každém jídle ublinknul jak říkáš cucky i po 4 hodinách ji těch 120 po 4 hod. tak jsem koupila nutrilon AR je o 20kč dražší, ale máme klid za zkoušku to stojí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
4.4.14 10:33

@Iveta2012 tak dík já ho vyzkouším
:hug:

• Citovat
  • Upravit
597
19.9.14 18:33

Maminky, prosim, potrebuji radu… Dcerka ma 6 mesicu, uz mesic zavadim prikrmy (masozelenina na obed, kase na veceri). Dneska mi cele odpoledne ublinkava i tu zeleninu, co mela na obed. Ona byla ublinkavaci teda od narozeni, ale prikrmy mi jeste nezvracela resp. neublinkavala. Neni toho moc. Nutno podotknout, ze teda ublinkava, kdyz je na brise. No, ale dnes me to nejak znepokojuje. Nevim, zda-li ji davat tu kasi na veceri nebo dnes jenom nakojit. Brisko ji neboli, ani se netvari, ze by ji bylo spatne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
19.9.14 18:38
@alcar píše:
Maminky, prosim, potrebuji radu… Dcerka ma 6 mesicu, uz mesic zavadim prikrmy (masozelenina na obed, kase na veceri). Dneska mi cele odpoledne ublinkava i tu zeleninu, co mela na obed. Ona byla ublinkavaci teda od narozeni, ale prikrmy mi jeste nezvracela resp. neublinkavala. Neni toho moc. Nutno podotknout, ze teda ublinkava, kdyz je na brise. No, ale dnes me to nejak znepokojuje. Nevim, zda-li ji davat tu kasi na veceri nebo dnes jenom nakojit. Brisko ji neboli, ani se netvari, ze by ji bylo spatne… :think:

moje dcera blinka až do 8-9 měsíce…pak to přešlo samo…některé refluxové děti nepřestanou blinkat zavedením tužší stravy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.14 18:50

Mně malá - šest neděl - blinká pořád, klidně i dvě hodiny po jídle. Pořád chodíme s plínou u pusinky. Sotva ji hezky obléknu, hned můžu převlékat zase. Pleny skoro nestíhám ani žehlit. Byli jsme na sonu kvůli refluxu, ale pro extrémní plynatost se to nedalo zjistit. Takže to může být z plynatosti a taky z přejídání. Jelikož zajídáme bolest od prdíků, ublinkneme, škytáme a jede to zase nanovo. No je to boj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.9.14 19:35

@alcar Ublinknutí není žádný problém. Asi se ti dítě dneska přejedlo. Měla jsem neblicí dítě a když se začal vorvanit na břiše, tak za sebou nechával mrkvičkovou stopu, že jsme nestíhali kupovat kuchyňské utěrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
19.9.14 19:48

@Welousek tak ty plenky nežehli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.9.14 20:21

Holky, tak jsem tu kasi nakonec prece jenom riskla a uplne v pohode ji snedla. Dokonce ji bastila s chuti. Tak to asi nebudu resit. Zatim davam od vseho tak tretinove porce a do toho jeste kojim, takze to asi nebude prejezenim. Snad se to nejpozdeji do roka zlepsi, je to otravne furt nekde neco utirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
19.9.14 20:29
@kve-tinka píše:
@Welousek tak ty plenky nežehli. ;)
:palec:

@alcar mame taky 6 mesicu a ublinkava obed, je ti proste tim, jak si ted hrajou na brise a doslova u toho poskakujou, ja bych z toho taky blila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.9.14 21:03

@u763 :lol: Ale nevymluvím jí to a nevymluvím… Můžu jí tisíckrát říkat, že má po tom obědě ležet v klidu na zádech, ale ona stejně udělá přemet a už je na břuchu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.14 21:25

Taky, že když nestíhám tak nežehlím…je to zbytečný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.9.14 22:56

@alcar syn mi bli(ano, vyloženě blil, bylo toho hromadu) od narození. Nelepšilo ase to ani se zavedením příkrmů. Teď mu bude 10m a ublinkne si už jen malinko a jen občas.
Dr říkala, že do roka to může být a pokud dítě přibírá, tak se to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.9.14 09:41

Ahoj nejlepší a taky mnou ověřená věc na ublinkávání je Nutrilon AR přímo pro mimi, která ublinkávají, muj Tomášek od začátku po každém jídle ublinknul a já našla na netu tohle, tak jsem to hned zkusila a od prvního papání to přestalo, dávám ho i na rameno a krásně si po něm vždy krkne a vše je v pořádku :dance: :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
19.2.15 13:44

Ahojte, obnovuju diskusi a rada bych se zeptala. Maminky blinkajicich deti, pomohlo na blinkani zavedeni „tuzsich“ prikrmu - zelenina, ovoce, kase? Mala ma 5,5 mesice a je od narozeni ublita. Porad cekam, kdy se to zmirni, ale je to porad vicemene stejne. Neblije obloukem, nejsou to velke objemy, ale zato blije porad (tesne po jidle, hodinu i dve po jidle) a v jakekoliv poloze (vodorovne, svisle, v lehatku, na zadech, na brisku ani nemluvim). Uz jsem celkem nestastna, vsechno doma je poblite. Je plne kojena, takze na prikrmy mame jeste relativne cas, ale pokud by mi to melo zachranit zdravy rozum, tak do toho jdu. Doktorka to moc neresi, protoze nehazi savle obloukem a pribira na vaze. Moc diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
19.2.15 13:49

@Tina007 Danielka byla ultra super blinkací miminko… poblitá byla vlastně pořád. Pře jídlem, po jídle, 2 hodiny po jídle… bože už jsem z toho byla nešťastná… pořád jem prala a žehlila… příkrmy začala kolem 5 měsíce plně jíst. Ještě že tak. Taky byla plně kojená. Teď se válí po břiše, leze, stoupá si hned po jídle a ani kapka. A to mě sežere i 300 gramů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí