Ublinkávání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
19.2.15 19:00

@Ga Briela neřešit. Jak bys to chtěla řešit? :nevim: Nám se to taky občas stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
19.2.15 22:11

@Tina007
U prvniho ditka prikrmy pomohly okamzite - zacala jsem je davat az od pul roku a ze dne na den uplne prestal blinkat.
U druheho ditka jsem po zkusenosti s prvnim zacala davat prikrmy driv - nejdriv je uplne odmitala, prijala je az 5,5 mesici a nepomohly vubec. Zlepsilo se to az kolem 10m, kdy zacala obchazet nabytek.
U tretiho ditka jsem opet zacala s prikrmy kvuli blinkani driv, cca v 5m, ale opet to nepomohlo. Vubec. Je mu uz rok a blindi porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.15 12:41

@Ga Briela Pokud je to jen jednou, tak to neřeš. Pokud by to takhle bylo pořád, tak teprve potom. Dítě, co blinká obloukem, má většinou pylorostenózu, ale takhle blindí opravdu nonstop. Občas mi to děti taky vyblindily obloukem, jak se hodně přepily a neodříhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.15 14:05

@Fima dneska ráno se mi to stalo zase :( nejdriv si odříhla a pak hned vyblinkala obloukem, od te doby zase nic, jen normalne ublinkává ikdyz dost casto.

Nevim jestli to nesouvisí s kojením..kojim pokazde kdyz si rekne nebo delsi dobu breci a nic jineho ji neutiší nekdy i jednou za půl hodiny ale vetsinou je tam minimum hodina. Mam to kojeni omezovat? mám pocit ze nekdy chce jen cucat ne jest ale dudlik ji davat nechceme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
20.2.15 22:14

Ten Nutriton jsem nezkousela, cetla jsem na nej celkem rozporuplne recenze a mala taky do 4. mesice celkem trpela na brisko, tak jsem ji tim nechtela moc ucpavat. No snad to casem prejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
20.2.15 22:18
@Ga Briela píše:
@Fima dneska ráno se mi to stalo zase :( nejdriv si odříhla a pak hned vyblinkala obloukem, od te doby zase nic, jen normalne ublinkává ikdyz dost casto.Nevim jestli to nesouvisí s kojením..kojim pokazde kdyz si rekne nebo delsi dobu breci a nic jineho ji neutiší nekdy i jednou za půl hodiny ale vetsinou je tam minimum hodina. Mam to kojeni omezovat? mám pocit ze nekdy chce jen cucat ne jest ale dudlik ji davat nechceme…

Muze to souviset se spatnou technikou kojeni (pije hltave, spatne se prisava). Z mych zkusenosti je to spis naopak, pokud pije mene casto, tak blinka vice, protoze pak hlta a ma tendence se precpat. Takze davam casteji a spis se snazim mensi davky (ne ze bych ji to prso rvala z pusy, ale nenechavam ji zuzlat dlouho). Dudlik nedavejte, pokud ho nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.4.15 13:32

Dobrý den, mám dvouměsíční dceru a poslední dva dny mi ublinkává po kojení. Dělala to i dřív, tak jsem jí ubrala z každého prsa jednu minutu a přestala. Jenže teď když si ublinkne, tak to má takový hlenovitý charakter. Nevíte čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.4.15 13:37

@Sussane Nemá trochu rýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.4.15 13:59

Svistice akorát ráno jí vytáhnu uschlý šušínek z nosu, ale potom celý den dýchá normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.4.15 14:06

Taky bych řekla že je trochu nachlazená. Kojené děti se často poblinkávají protože maminky nemají přehled kolik toho vypijí a tak se přepíjejí. Můj syn ublikával docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.6.16 22:44

Holky, já jsem to s naším mrňouskem (skoro 8 měsíců) vyřešila teprve asi před 14 dny. Taky nám celou dobu ublinkával. Už jsem z toho byla zoufalá. Žádné velké šavle, ale jakmile byl na bříšku (což chtěl být skoro furt), tak to z něj po troškách prostě lítalo pořád :? A jistě si umíte představit VŠUDE ty barevné fleky po oranžových příkrmeh… každopádně po přečtení jednoho příspěvku v podobné diskuzi, jsem zkusila změnu - a to dávat menší množství jídla po kratších časových úsecích. Ráno po probuzení jsem místo 120ml dala jen 60ml a za dvě hodinky to samé - to samé s obědem. A světě div se - najednou bylo po blinkání :D před pár dny jsem to ještě vylepšila a do příkrmů jsem začala přidávat NUTRITON (svatojánský chléb). Prodávají to v lékárně pro miminka, že to zahustí mateřské mléko pité z lahve. Měla jsem to doma koupené, tak jsem tím zahustila i takové ty velmi řídké příkmy pro 4.měsíc a také najednou neblinkáme :) takže doporučuju zkusit obě varianty a přeju hodně štěstí! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12229
23.4.17 09:39

Holky, nemate prosim nejaky tip na UM, po kterem miminka nezvraci? Spise ktery se vam osvedcil a miminko bylo v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
23.4.17 09:42

@Ketris Nutrilon, ten obycejny. Syn ma 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
23.4.17 12:22

@Ketris nutrilon ar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12229
23.4.17 12:34

@saadet Po tom mela mala bohuzel zacpu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí