Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se za odeslání, telefon zradil. ![]()
Myslíte, že už někoho obtěžoval a dotyčný mu třeba utekl? Jsme malé město a tohle jsem tu ještě nezažila! ![]()
Hlavně to nahlaš na policii.
Nedovedu si predstavit, ze jsi nic neudelala a delala, jako ze nic?
Co kdyby takhle sahal na nějakou třináctiletou holku?
Zavolej/zajdi na policajty.
Chápu tě, asi bych taky zustala, jak oparena.
Tak nejnormálnější to asi nebude, taky bych to asi ohlásila na policii muže být třeba i nějak psychicky nemocný
@Padme93 píše:
Hlavně to nahlaš na policii.Nedovedu si predstavit, ze jsi nic neudelala a delala, jako ze nic?
Co kdyby takhle sahal na nějakou třináctiletou holku?
Ale co bys na jejím místě dělala? Vynadala mu nebo ho začala honit? V tu chvíli se asi na nic moc nezmůžeš… ![]()
Pak ale určitě buď nahlásit na policii nebo alespoň na městský úřad.
Mne se stalo neco podobného v tramvaji, to jsem byla dospívající slečna, a hmatl na me cigan, tak v mým veku, zrovna ba zastávce než vystoupil. Tak ja jsem byla dite a seděla jsem jak oparena, on uz stejne venku. Nikdo, kdo to viděl se me nezastal nebo neco. Ti dělali, ze to nevidi. No tak ja to samozřejmě nehlasila, bylo mi trapne jako dítěti. Teď v dospelosti bych to hlásit sla, az bych se vzpamatovala, ze soku.
Díky za rady, určitě to nahlásím.
Upřímně, vyšla jsem z bytu jen s klíčema, co jsem měla dělat, zadržet ho? Nevzmohla jsem se v tom šoku ani na slovo. ![]()
Hele, me takto v Italii v Palermu osahaval dedek na vymenem pobytu v autobuse. Ja jsem to i rekla ucitelum a nikdo na to nic.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za odeslání, telefon zradil.
Myslíte, že už někoho obtěžoval a dotyčný mu třeba utekl? Jsme malé město a tohle jsem tu ještě nezažila!
nahlaš to s co nejpřesnějším popisem. Ty jsi dospělá a v šoku, co teprve, kdyby si dovolil na nějaké děcko, které se neumí bránit.
Ja bych se vratila k jeho autu a opsala si znacku a okamzite nahlasila.
I ted bych zavolala, daji popis hlidce a ta bude v pozoru. Vem si, ze muze hmatnou po mlade holce, holcicce…
Ježiši, vůbec se nedivím, že jsi se nezmohla na slovo ![]()
@Halamka píše:
Ja bych se vratila k jeho autu a opsala si znacku a okamzite nahlasila.
I ted bych zavolala, daji popis hlidce a ta bude v pozoru. Vem si, ze muze hmatnou po mlade holce, holcicce…
to je super nápad…jen nevím, zda bych takhle byla schopná uvažovat ![]()
Ale nahlásila bych to i ted…třeba tam někde jsou i kamery ![]()
Ahoj. Anonymitu snad chápete
Šla jsem dnes pro mrňouse do školky, přecházím menší křižovatku a na kraji zaparkuje auto. V klidu přejdu na chodník, pokračuju v cestě, z auta vybíhá chlap, zmateně se rozhlíží, probíhá kolem mě a zahybá do ulice, ve které je školka a zase se zmateně rozhlíží. Říkám si, jestli mu neuteklo dítě, třeba odešlo ze školy dřív, než si ho stihl tatínek vyzvednout. Jdu stejným směrem co chlap, ten byl kus předemnou, pak se otočil a šel zpět kolem mě. Když byl u mě, zpomalil - první co mi přišlo na mysl, že se chce na něco zeptat - ale prdlajs! Sáhnul mi na prso a šel dál
No nezmohla jsem se na slovo, ani jsem se za ním neotočila a šla jsem dál - úplně mi to sebralo všechna slova z pusy. Došla jsem do školky a začala jsem přemýšlet, koho to vlastně hledal. Je možný, že už někoho