Učíme se italsky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
21.9.10 10:38

scusa Klaudi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.9.10 12:58

Come puzza o come fa vedere??? :lol: Puzza tanto!!! Se fa vedere si tiene suo naso. a kření se u toho-kření nevím, jak přeložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.9.10 12:59

Magdi una domanda come ti chiami tui bimbi?? Rkáš jim česky nebo jejich jméma překládáš do italštiny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.9.10 13:02

Giulia la chiamo Juli, Julinko, Julino :-D , Elisa chiamo Eli, Eliska se mi moc libi ale nak mi to nejde pres pusu, nevim proc :nevim:

derida allora arriviamo a torino ok? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.9.10 13:03
derida píše:
Come puzza o come fa vedere??? :lol: Puzza tanto!!! Se fa vedere si tiene suo naso. a kření se u toho-kření nevím, jak přeložit.

Hezké! To se taky musíme naučit. Protože ta puzza u nás :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.9.10 13:04

ja schvalne vybrala jmena ktere se daji pouzit jak italsky tak cesky, i kdyz se daji skoro vsecky ale proste at se libi v jakemkoliv jazyce. taky jsme chteli Giorgia ale toje prave cesky Jirina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.9.10 13:05
magdicka píše:
Giulia la chiamo Juli, Julinko, Julino :-D , Elisa chiamo Eli, Eliska se mi moc libi ale nak mi to nejde pres pusu, nevim proc :nevim:derida allora arriviamo a torino ok? :lol:

My taky říkáme Eli a nebo různé patvary Elišák, Elíšóková :lol:
Allora andate a Torino???!!! Per vedere il calcio e anche Derida?Wau! 8-o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.9.10 13:09

Si, si vienite!!! Parcococchi abiamo dietro la casa :lol:
Já chtěla pro malou Elisabeta, ale bohužel mi to neprošlo :evil: Snad u třetího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.9.10 13:11
derida píše:
Si, si vienite!!! Parcococchi abiamo dietro la casa :lol:
Já chtěla pro malou Elisabeta, ale bohužel mi to neprošlo :evil: Snad u třetího :mrgreen:

Quanti bambini avrete? :lol:
Ce l´hai qualche errore ma penso che sia solo errore di scrittura (jak se řekne překlep?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.9.10 13:21

derida dai! allora organizziamo magari qualche week-end (to mam nejspis taky spatne) :mrgreen: ma non so il vostro programma.. :-D mio marito si accontenta di vedere allenamento :mrgreen: no scherzo, e uguale..

jenny Elisak, Elisanek la chiama una mia amica, bello. preklep non saprei. direi (jenny tady u obou maji byt dve ‚r‘ nebo jen jedno?) che l'hai azzeccato bene :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.9.10 13:42

Adesso si giocca due volte a settimana purtoppo Zdenek e sempre via. Peró al octobre si un po tranquilliza. Se marito vuole a vedere allenamento non ce problema. to non ce mám asi špatně, že?? Altra domanda voi sentite dove si scrivono due lettere??? Io zero. sono sorda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.9.10 13:50

derida anch'io!!! tipo nonno e nono :roll: ogni volta mi ridono dietro.. :zed: intendi questo?? c'e si scrive cosi (ci è) ok allora vedo di organizzarci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.9.10 13:54

a jestli myslis teda vseobecne tak vetsinou to slysim, kdyz jsou dve souhlasky tak se jakoby malinko pozastavi na tech dvou pismenech rozumis mi? :-) allora, adesso, tranquillo.. slysis to? :lol: ale teda zajima me ucebnicovy nazor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.9.10 13:55

ted si tu dokola blekotam allora, allora, allora a najednou to tam vubec neslysim :nevim: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.9.10 14:03

Magdicka Já píšu weekend :mrgreen:
l'hai azzeccato - questo lo so, ma se dovrei tradurre dal ceco-trefila jsi to, tak si samozřejmě nevzpomenu.
Derida Se marito vuole a vedere allenamento non ce problema. Po volere není předložka (po žádném modálním slovese. c´é - ci é
Doppie- uno dei miei problemi, ogni tanto lo sento, ma soprattutto lo conosco dalla letteratura, poi me lo scrivo e vedo (o non vedo :mrgreen: ) se va bene:)
ottobre:)
saprei, direi-jen jedno r
Come é la vitá di un calciatore? Non si gioca durante l´inverno, vero? Ma ci sono allenamenti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze