Učíme se italsky
- Fotoalbum (22)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Come puzza o come fa vedere???
Puzza tanto!!! Se fa vedere si tiene suo naso. a kření se u toho-kření nevím, jak přeložit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Magdi una domanda come ti chiami tui bimbi?? Rkáš jim česky nebo jejich jméma překládáš do italštiny??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Giulia la chiamo Juli, Julinko, Julino
, Elisa chiamo Eli, Eliska se mi moc libi ale nak mi to nejde pres pusu, nevim proc ![]()
derida allora arriviamo a torino ok? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
derida píše:
Come puzza o come fa vedere???Puzza tanto!!! Se fa vedere si tiene suo naso. a kření se u toho-kření nevím, jak přeložit.
Hezké! To se taky musíme naučit. Protože ta puzza u nás
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja schvalne vybrala jmena ktere se daji pouzit jak italsky tak cesky, i kdyz se daji skoro vsecky ale proste at se libi v jakemkoliv jazyce. taky jsme chteli Giorgia ale toje prave cesky Jirina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
magdicka píše:
Giulia la chiamo Juli, Julinko, Julino, Elisa chiamo Eli, Eliska se mi moc libi ale nak mi to nejde pres pusu, nevim proc
derida allora arriviamo a torino ok?
My taky říkáme Eli a nebo různé patvary Elišák, Elíšóková ![]()
Allora andate a Torino???!!! Per vedere il calcio e anche Derida?Wau!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Si, si vienite!!! Parcococchi abiamo dietro la casa ![]()
Já chtěla pro malou Elisabeta, ale bohužel mi to neprošlo
Snad u třetího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
derida píše:
Si, si vienite!!! Parcococchi abiamo dietro la casa
Já chtěla pro malou Elisabeta, ale bohužel mi to neprošloSnad u třetího
Quanti bambini avrete? ![]()
Ce l´hai qualche errore ma penso che sia solo errore di scrittura (jak se řekne překlep?).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
derida dai! allora organizziamo magari qualche week-end (to mam nejspis taky spatne)
ma non so il vostro programma..
mio marito si accontenta di vedere allenamento
no scherzo, e uguale..
jenny Elisak, Elisanek la chiama una mia amica, bello. preklep non saprei. direi (jenny tady u obou maji byt dve ‚r‘ nebo jen jedno?) che l'hai azzeccato bene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adesso si giocca due volte a settimana purtoppo Zdenek e sempre via. Peró al octobre si un po tranquilliza. Se marito vuole a vedere allenamento non ce problema. to non ce mám asi špatně, že?? Altra domanda voi sentite dove si scrivono due lettere??? Io zero. sono sorda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
derida anch'io!!! tipo nonno e nono
ogni volta mi ridono dietro..
intendi questo?? c'e si scrive cosi (ci è) ok allora vedo di organizzarci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jestli myslis teda vseobecne tak vetsinou to slysim, kdyz jsou dve souhlasky tak se jakoby malinko pozastavi na tech dvou pismenech rozumis mi?
allora, adesso, tranquillo.. slysis to?
ale teda zajima me ucebnicovy nazor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ted si tu dokola blekotam allora, allora, allora a najednou to tam vubec neslysim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Magdicka Já píšu weekend ![]()
l'hai azzeccato - questo lo so, ma se dovrei tradurre dal ceco-trefila jsi to, tak si samozřejmě nevzpomenu.
Derida Se marito vuole a vedere allenamento non ce problema. Po volere není předložka (po žádném modálním slovese. c´é - ci é
Doppie- uno dei miei problemi, ogni tanto lo sento, ma soprattutto lo conosco dalla letteratura, poi me lo scrivo e vedo (o non vedo
) se va bene:)
ottobre:)
saprei, direi-jen jedno r
Come é la vitá di un calciatore? Non si gioca durante l´inverno, vero? Ma ci sono allenamenti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit