Učíme se italsky
- Fotoalbum (22)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
derida píše:
Noi siamo stati a Cannes e puoi a Cattolica in Italia.
Cattolica é famosa, no? Ma non mi ricordo perché…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Non so se e famosa, ma il mare e schifo!!!
Příspěvek upraven 21.09.10 v 21:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
derida píše:
Non so se e famosa, ma il mare e schifo!!!Příspěvek upraven 21.09.10 v 21:48
Klíííííd
Jsou to detaily.
fa schifo
![]()
Ci má různou funkci no. Třeba tam nebo takzvaná particella, která nahrazuje celá slova nebo u zvratných zájmen, což je případ slovesa spostarsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
4:40 sta mattina
l'ho fatta piangere un po' ma ha svegliato anche i vicini, li sentivo bestemiare ![]()
derida
ho fatto bere una mia amica, fino ad ubbriaccarsi..
nevim jak jinak bych to mohla rict.. jenny(brava che correggi tutto
)?? aproposito del negozio, quando mi sveglio di piu guardo sul internet..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
derida
CI je vsude, to mas pravdu
e come va il David con italiano?? i bimbi non hanno problemi vero??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenny.fields píše:Jenny.fieldsmagdicka píše:Da noi si dorme, io ci posso starebello.. ragazze per colpa vostra non faccio altro che stare davanti al PC !!
adesso vado pero!
Ok, ho dimenticato che deve fare le valigie…ma piú tardi
Ty umíš italsky, babo
Holky, nerozumím ani slovo, ale žeru spojení jako " Praga vicino a Mostecká věž"
!Ten nádech italštiny a potom Mostecká věž.Luxus
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Magdicka ho fatto bere una mia amica, fino ad ubbriaccarsi- moc hezký, mnohem lepší než moje
- S těma opravama se cejtím jak nějaká protivná učitelka
, když tak mne zastavte!
come va il David con italiano?? i bimbi non hanno problemi vero - Já bych nedávala členy před vlastní zájmena, ale možná je to regionální záležitost, už jsem to slyšela. A co hanno dei problemi? ![]()
4.40 poverina! Come fai a soppravivere tutto il giorno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alice jojo ale ponte di carlo jsem zamaskovala dobre ![]()
derida cannes doveva essere fantastico. siete stati al festival del film?? hai incontrato qualcuno di famoso??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenny ano ano je to presne jak pises ty cleny tady davaji pred jmena (ne pred vsecko jak jsem predtim plantala
) a je to jen tady v regionu, nevim jak v it. Derida co??? a ty myslis ani pred bimbi nemam davat zajmeno?? tady to pouzivaji vsichni, ale rekni mi co je spravne. jenny hanno dei problemi je spatne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ali ![]()
Alice ha una bravissima ragazza dalla nostra discussione delle mamme di ottobre 2009. Ha quattro bimbi e un incredibile senso di humore ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
magdicka píše:
jenny ano ano je to presne jak pises ty cleny tady davaji pred jmena (ne pred vsecko jak jsem predtim plantala) a je to jen tady v regionu, nevim jak v it. Derida co??? a ty myslis ani pred bimbi nemam davat zajmeno?? tady to pouzivaji vsichni, ale rekni mi co je spravne. jenny hanno dei problemi je spatne?
I bimbi je určitě dobře, jen ty vlastní jména normálně nemají členy, ale regionálně se to určitě hodně používá.
Já bych právě řekla, že hanno dei problemi je dobře
, hanno i problemi by bylo, kdyby jsme nevěděli jaké, ale tady je z kontextu jasné, že s jazykem, tak bych dala dei (původně jsi to měla bez členu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit