Učíme se italsky
- Fotoalbum (22)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ho chiesto al mio marito per il nostro ti ammiro..beh, si puo dire in tutti e due modi, ma piu giusto e ti ammiro..
![]()
(e stata dura a scriverlo..
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A Alice piace italiano. Alla nostra discussione mi ha costretto ti tradurre qualche frasi dove si trattava di zingari ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tara2010 píše:
Holky, co znamena alore nebo alure nebo alora?
To myslíš, že je to jedno slovo, akorát nevíš jak ho napsat?
Allora- nejčastěji znamená takže, tedy, tak
Sono venuta tardi allora non ho trovato nessuno.
Přišla jsem pozdě, takže(…) jsem nikoho nenašla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenny.fields píše:
A Alice piace italiano. Alla nostra discussione mi ha costretto ti tradurre qualche frasi dove si trattava di zingari
jenny ad alice.. e non capisco la tua frasi successiva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
magdicka píše:
non alure, ma sento spesso allura..
Allura jsem myslela, to jsou ty moje překlepy. Jak jsem mohla vystudovat ![]()
Alla nostra discussione mi ha costretto ti tradurre qualche frasi dove si trattava di zingari- V naší diskuzi mne donutila přeložit nějakou větu, kde se pojednávalo o cikánech (jednoduše větu o cikánech). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jedno z mala slov, ktere si pamatuju z dovolene na Sardinii, tak me zajimalo, co to je. Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastesti tam lidi mluvili i anglicky, i kdyz jsem byla prekvapena, ze moc popularni tam ta anglictina nebyla
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tara2010 píše:
Nastesti tam lidi mluvili i anglicky, i kdyz jsem byla prekvapena, ze moc popularni tam ta anglictina nebyla.
To víš, každý si radši mele tím svým jazykem:) Speciálně v odlehlejších oblastech:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak jsem nepochopila, co chtěla Jenny říct tou větou o cikánech. Přeložila jsem ji, ale význam mi uniká Prosím o podrobnější vysvětlení ![]()
Sono stata a negozio di giochi per comprare il regalo. Domani andiamo a festa. Amico di David ha 5anni. Oggi e arrivata ragazza per pulire la casa cosi ho tempo per riposare, che vita ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit