Učíme se italsky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
8.10.10 08:33

bumbi si vede che li e piaciuta molto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
8.10.10 08:53

Magdi, raději česky. Já si myslím, že ten první příspěvek byl myšlen spíše s nadsázkou, jenže potrefená husa nejvíc kejhá, takže začal slet ostaních mamin a všichni šly do ní. Dokonce tam chtěl někdo nahlásit diskusi adminám jako nevhodnou :nevim: Ta holka je nováček, vůbec neví, jak to tady chodí. No a pak je jasné, že prudila taky, pak už do holek šila jako oni do ní. Pak si to většina vše vztahovala na sebe. Já tam chtěla napsat a trochu se jí zastat, ale odběhla jsem a po vrácení bylo napsáno dalších 30stran plných osočování. Nemám ráda takové diskuse, kde všichni jednou proti jedné. Ikdyž já sama nesdílím názor, dát 2m dítě do jeslí, tak si myslím, že všude v zahraničí je to prostě normální, takže pokud ona s tím nemá problém, proč ne.První strany byly jen o tom jak je hrozná matka, že dala malého do jelí a že jeli sami na dovolenou. Víš tady by mě spousta mamin odsoudila i za to, že mám chůvu.
Omlouvám se za češtinu, ale italsky bych to tak nezformulovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.10.10 09:00

no a cetla sis ten uvodni prispevek? ja jsem se ji taky puvodne chtela zastat ale pak jsem si precetla posledni vetu jeste jednou a pak ostatni jeji prispevky me teda taky nadzvedly, se svym zivotem a ditetem muze nakladat jak chce ale proc se navazi do ostatnich? myslis ze to byla obrana jo? no ja si to nemyslim, ale je to fuk. a puvodne vubec neslo o to ze dala dite do jesli, to je kazdeho vec. ale o to jak ponizuje ostatni maminky ktere se snazi a pro dite udelaji cokoliv, jako by(sme) byly nake menecenne kvuli tomuhle. rekla bych ze je to naopak. ale diskutovat tu o tom radsi nebudem co? nema se to, je to v pravidlech uz jsem za to byla jednou zprdnuta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.10.10 09:01
derida píše:
Víš tady by mě spousta mamin odsoudila i za to, že mám chůvu.

Deri, já bych tě neodsoudila, já ti to krutě závidím :lol: :lol: :lol:

Jinak tu dikuzi jsem načala, ale usoudila jsem, že na vyjadřování ani jedné strany nemám nervy a nehodlám na nic podobného plýtvat časem, tak jsem skončila asi na druhé straně. A nelituju :)

Taky se omlouvám za češtinu :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.10.10 09:02

ale tak jeste jednu vec :lol: nemyslim si ze by te tu odsoudily za to ze mas chuvu, i kdyz nekdo se urcite najde, protoze ty jsi kdo jsi a prece se nechovas k normalnimu lidu :lol: povysene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.10.10 09:03
bumbinka píše:
derida píše:
Víš tady by mě spousta mamin odsoudila i za to, že mám chůvu.

Deri, já bych tě neodsoudila, já ti to krutě závidím :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.10.10 09:03

bumbi dobres udelala je to ztrata casu ja tam ztratila vcera pul dne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.10.10 09:06

Ragazze, davvero come mi piacerebbe poter uscire da casa qualche volta… Amo mio figlio, respirerei per lui, ma non credo che sia malo non essere tutto il tempo con lui :)

Qui fa bel tempo oggi, noi adesso andiamo a comprare rohlíky e dopo a nuotare. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.10.10 09:08

bumbi anche a me, almeno per un paio d'ore! ma ormai kdo chce kam.. :lol: aspetteremo l'asillo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
8.10.10 09:18

Tak jsem nakonec reagovala, Magdi tak přijde za mnou, at to probereme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
8.10.10 09:24

Jéé Magdi, kdybys věděla jak mě v CR pomluvili, když jsem přijela i s chůvou. :mrgreen: :mrgreen: Jsem totálně neschopná, protože mám uklízečku a chůvu. Nikdo už nividí, že jsem s malou od rána do večera a s chůvou ji nechávám, jen když jdu ke kadeř.nebo na nehty. No a večer, ale to malá od osmi spí, tak si nemyslím, že by mě nějak postrádala. Tak a ted už zase jen italiano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.10.10 09:28

Belle torte, ragazze :potlesk:
Anch´io probabilmente faccio anche quella di panna acida. Non lo so come fare che la torta bella non si rovina durante le foto (pseudoartistiche) che vogliamo fare di matina prima che vengono gli ospiti (solo nostri genitori e mio fratello con sua amica) :think:

Co se týká diskuze, ta podle mne to byla provokace nebo je dotyčná slabšího myšlení. Navážela se ošklivě do ostatních stylem já jsem nejlepší, dala jsem dítě do jeslí, nekojím, jezdím na doveleno bez něj a vy jste blbky, protože něco řešíte. No a ostatní…asi se potřebovaly vykecat. Napsat k takovému tématu 40 stran za den :roll:
Tuhle tady taky bylo takové něco jako jsem jiná matka, dávám látkové plíny, šátkuju,…blabla… Nechápu důvody toho zakládaní, pochlubit se? Asi.

Derida La tata te la invidiamo. Importante che sia brava e avete una relazione buona. Ma ti capisco, anch´io non dico spesso che abbiamo la donna delle pulizie (3 ore alla settimana!). :-D

Io non ci sono ancora arrivata volere qualche tempo senze bimba:) Mi manca quando la prendono suoceri a spasso per un´oretta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.10.10 09:30
derida píše:
Jéé Magdi, kdybys věděla jak mě v CR pomluvili, když jsem přijela i s chůvou. :mrgreen: :mrgreen: Jsem totálně neschopná, protože mám uklízečku a chůvu. Nikdo už nividí, že jsem s malou od rána do večera a s chůvou ji nechávám, jen když jdu ke kadeř.nebo na nehty. No a večer, ale to malá od osmi spí, tak si nemyslím, že by mě nějak postrádala. Tak a ted už zase jen italiano

fakt jo? 8-o tak to si myslim byla jen zavist. anebo do toho proste nevidi, to je jak my s tou seredovou, vypada jak namyslena koza ale treba vede uplne normalni zivot co my vime :lol: nic neni jak vypada. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.10.10 09:33

jenny fai il secondo figlio e vedrai come vorrai un po' di tempo per te stessa! :lol: anch'io con la giulia non riuscivo nemeno immagginare 5minuti senza di lei, avevo paura cosa fara con qualcun'altro, non mi fidavo di nessuno. adesso e diverso. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.10.10 09:38
magdicka píše:
jenny fai il secondo figlio e vedrai come vorrai un po' di tempo per te stessa! :lol: anch'io con la giulia non riuscivo nemeno immagginare 5minuti senza di lei, avevo paura cosa fara con qualcun'altro, non mi fidavo di nessuno. adesso e diverso. :-D

Sí, lo penso anch´io che con secondo cambierá :mrgreen:
E Alena Seredova- hanno scritto che non fa c´é piú in giuria di Československo hledá..... che non riesce venire dall´Italia ogni settimana. :think:
Non l´ho visto l´ultime due settimane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko