Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@mrs.gendy píše:nechapu ostatni ucitelky
ovce
v tech detech uz to zustanepiiiiipa jedna
Strach o práci…to bych pochopila…ALE jde to přece naprášit ANONYMNĚ…
když se tak moc bojím to řešit veřejně. ![]()
Je to SZ, sv. ně zas. aná
nechápu, že kolegyně nic neudělaly ![]()
@kattie píše:
@SIMONA1234 Já jo… přemýšlela jsem, že dám odkaz do té předchozí diskuse o tahání ucha ve školce, ale nakonec jsem si říkala, že ne… jinak teda neskutečný, tu učitelku bych sežrala, být to u mého dítěte.
No já taky…ale tohle si zaslouží „svoji“ diskuzi…
@SIMONA1234 A myslíš, že anonymní udání by se prošetřovalo taky? když by se poslalo na zřizovatele?
@Cuddy píše:
@SIMONA1234 Se zrizovatelem na malych obcich je to obcas tezke, protoze ruka ruku myje a reditelka byla zcela na nic. Ta uca si dovolovala na slabsi deti, divim se, ze nikdo z rodicu neumel zaridit jine reseni…
To mi povídej…u nás je teda opačný problém, ale to by bylo na další diskuzi ![]()
@Markéta80 píše:
@SIMONA1234 jo četla, chudáci děti. No dle té zprávy i ta ředitelka byla blbá
, chudáci děti
Myslím, že by obě měly jít na vyšetření…k psychiatrovi. Tohle už je nenávist k dětem…to není ani vyhoření, ale fakt nenávist…
@SIMONA1234 píše:
Nastoupila koncem roku 2011…takže možná i dřív…
@kattie píše:
@SIMONA1234 A myslíš, že anonymní udání by se prošetřovalo taky? když by se poslalo na zřizovatele?
Nevím…doufám…pokud by to tam poslalo X lidí…bombardovali je, tak to přece NEMŮŽOU zamést pod koberec…!!!
@kattie píše:
@SIMONA1234 Já jo… přemýšlela jsem, že dám odkaz do té předchozí diskuse o tahání ucha ve školce, ale nakonec jsem si říkala, že ne… jinak teda neskutečný, tu učitelku bych sežrala, být to u mého dítěte.
No udivuje mě kolik rodičů je schopno omluvit učitelku co zataha dítě za ucho a nechat to být(pokud to tak opravdu bylo, ale předpokládejme že jo). No a pak není divu, že přehlíží horší jednání, které naroste do extrému.
@SIMONA1234 lina huba, hole nestesti…ty ostatni na tom nesou taky cast viny, kdyz tomu dokonce byly svedkem ![]()
@kattie píše:
Myslím, že jo. Kdyby se tam těch anonymů sešlo pár, museli by se tím zabývat si myslím ![]()
A mohly to tam ty učitelky anonymně posílat, dokud by se to opravdu nepohnulo. Fakt nepochopím, že to tak dlouho procházelo ![]()
@mrs.gendy píše:
@martina.se tak pokud ji reditelka branilaholt asi zafungovala autorita. a pokud to nebylo ´´caste´´, tak se to promlcelo, zapomelo… holt tady je chyba na vice stranach
hrozné je, že to odnesly nevinné děti ![]()
@SIMONA1234 Já ti nevím, jsem pesimista… ale fakt nevím, naštěstí zkušenost nemám..
@ospalámyš No právě, ono to potom může narůst do takhle obludných rozměrů… je mi z toho blivno, chudáčci ty děti.
@SIMONA1234 píše:
Chápeš to…? Já bych chodila kanálama na jejím místě…
Protože tebe by to ani nenapadlo udělat. Ona si nejspíš vůbec nemyslí, že by dělala něco špatně ![]()
@SIMONA1234
šílený. divim se rodičům že tohle neřešili nějak víc, děti si určitě stěžovali a učitelka věřim že na ně byla hnusná pořád ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.