Učitelka magor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
16.3.16 21:33
@mrs.gendy píše: :zed: nechapu ostatni ucitelky :zed: ovce
v tech detech uz to zustane :? piiiiipa jedna :cert:

Strach o práci…to bych pochopila…ALE jde to přece naprášit ANONYMNĚ… :nevim: když se tak moc bojím to řešit veřejně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.16 21:35

Je to SZ, sv. ně zas. aná :poblion: :poblion: :poblion: nechápu, že kolegyně nic neudělaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@kattie píše:
@SIMONA1234 Já jo… přemýšlela jsem, že dám odkaz do té předchozí diskuse o tahání ucha ve školce, ale nakonec jsem si říkala, že ne… jinak teda neskutečný, tu učitelku bych sežrala, být to u mého dítěte.

No já taky…ale tohle si zaslouží „svoji“ diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482

@SIMONA1234 A myslíš, že anonymní udání by se prošetřovalo taky? když by se poslalo na zřizovatele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.3.16 21:36
@Cuddy píše:
@SIMONA1234 Se zrizovatelem na malych obcich je to obcas tezke, protoze ruka ruku myje a reditelka byla zcela na nic. Ta uca si dovolovala na slabsi deti, divim se, ze nikdo z rodicu neumel zaridit jine reseni…

To mi povídej…u nás je teda opačný problém, ale to by bylo na další diskuzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.3.16 21:38
@Markéta80 píše:
@SIMONA1234 jo četla 8o, chudáci děti. No dle té zprávy i ta ředitelka byla blbá :jazyk:, chudáci děti :?

Myslím, že by obě měly jít na vyšetření…k psychiatrovi. Tohle už je nenávist k dětem…to není ani vyhoření, ale fakt nenávist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.3.16 21:39
@SIMONA1234 píše:
Nastoupila koncem roku 2011…takže možná i dřív…
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@kattie píše:
@SIMONA1234 A myslíš, že anonymní udání by se prošetřovalo taky? když by se poslalo na zřizovatele?

Nevím…doufám…pokud by to tam poslalo X lidí…bombardovali je, tak to přece NEMŮŽOU zamést pod koberec…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
@kattie píše:
@SIMONA1234 Já jo… přemýšlela jsem, že dám odkaz do té předchozí diskuse o tahání ucha ve školce, ale nakonec jsem si říkala, že ne… jinak teda neskutečný, tu učitelku bych sežrala, být to u mého dítěte.

No udivuje mě kolik rodičů je schopno omluvit učitelku co zataha dítě za ucho a nechat to být(pokud to tak opravdu bylo, ale předpokládejme že jo). No a pak není divu, že přehlíží horší jednání, které naroste do extrému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
16.3.16 21:40

@SIMONA1234 lina huba, hole nestesti…ty ostatni na tom nesou taky cast viny, kdyz tomu dokonce byly svedkem :zed:

• Citovat
  • Upravit
46669
@kattie píše:

Myslím, že jo. Kdyby se tam těch anonymů sešlo pár, museli by se tím zabývat si myslím :think:
A mohly to tam ty učitelky anonymně posílat, dokud by se to opravdu nepohnulo. Fakt nepochopím, že to tak dlouho procházelo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@mrs.gendy píše:
@martina.se tak pokud ji reditelka branila :think: holt asi zafungovala autorita. a pokud to nebylo ´´caste´´, tak se to promlcelo, zapomelo… holt tady je chyba na vice stranach :zed:

hrozné je, že to odnesly nevinné děti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
16.3.16 21:41

@SIMONA1234 Já ti nevím, jsem pesimista… ale fakt nevím, naštěstí zkušenost nemám..
@ospalámyš No právě, ono to potom může narůst do takhle obludných rozměrů… je mi z toho blivno, chudáčci ty děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
16.3.16 21:43
@SIMONA1234 píše:
Chápeš to…? Já bych chodila kanálama na jejím místě…

Protože tebe by to ani nenapadlo udělat. Ona si nejspíš vůbec nemyslí, že by dělala něco špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.3.16 21:44

@SIMONA1234 :jazyk: šílený. divim se rodičům že tohle neřešili nějak víc, děti si určitě stěžovali a učitelka věřim že na ně byla hnusná pořád :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin