Učitelka magor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
16.3.16 21:46
@blobfish píše:
Protože tebe by to ani nenapadlo udělat. Ona si nejspíš vůbec nemyslí, že by dělala něco špatně :roll:

No TO právě nechápu…ona si snad myslela, že soud vyhraje, budou se jí muset omluvit a vzít jí zpátky??? 8o Ještě to své konání víc zveřejní… 8o
Já už bych emigrovala do Austrálie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
16.3.16 21:47

@SIMONA1234 No to je tím, že ona je fakt Magor, neuvěřitelný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
16.3.16 21:48

A říkám si, jestli tohle neměl kromě civilního soudu řešit soud trestní… týrání svěřené osoby a ředitelka neoznámení trestného činu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.3.16 21:51
@Markéta80 píše:
@SIMONA1234 :jazyk: šílený. divim se rodičům že tohle neřešili nějak víc, děti si určitě stěžovali a učitelka věřim že na ně byla hnusná pořád :?

No to je právě otázka…jsou děti, které se nesvěří ani rodičům. Mají třeba pocit, že fakt zlobily a bylo to zasloužené…(uzvlášť u dětí, které jsou na takové jednání zvyklé i z domova) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
16.3.16 21:53

@Markéta80 ze :think: me dite rict, ze ji ucitelka dala studenou sprchu :cert: zrovna na tuhle praktiku jsem alergicka :zed:
timhle nevsimanim a drzenim huby ji akorat davali volnou ruku :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
16.3.16 21:53
@blobfish píše:
A říkám si, jestli tohle neměl kromě civilního soudu řešit soud trestní… týrání svěřené osoby a ředitelka neoznámení trestného činu :poblion:

musel by to někdo podat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
16.3.16 21:54

Je to humáč. Nám tohle ve školce v 80. letech dělaly učitelky běžně a nikdy na to nezapomenu. Když děti zlobily, tak dostaly studenou sprchu, když moc mluvily, tak se zalepila pusa… Pamatuju si, že se mi jednou kluci smáli, když jsem musela venku lítat jediná bez kalhotek (po koupání jsem se oblíkal dřív, než jsem uschla a měla jsem pak mokré prádlo), učitelka to slyšela a jako trest pro ně byl, že se museli svlíc úplně do naha a lehnout si jeden vedle druhého na trávník a my jsme kolem nich měli chodit a smát se jim. Díky Bohu, že dneska už to (téměř) nikomu normální nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.3.16 21:54

@SIMONA1234 tak malá by hned ukazovala že má au :lol:, tohle je prostě nejhorší. Svěříš dítě učitelce a ona ho týrá :jazyk: a pochybuju že jí vůbec došlo že dělá něco špatně, vsadim s eže se ještě cítí ukřivděně, vždyt ty děti byli nevychované :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.3.16 21:55
@blobfish píše:
A říkám si, jestli tohle neměl kromě civilního soudu řešit soud trestní… týrání svěřené osoby a ředitelka neoznámení trestného činu :poblion:

No…myslím, že by to obstálo u soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
16.3.16 21:55
@SIMONA1234 píše:
No TO právě nechápu…ona si snad myslela, že soud vyhraje, budou se jí muset omluvit a vzít jí zpátky??? 8o Ještě to své konání víc zveřejní… 8o
Já už bych emigrovala do Austrálie…

To taky nepochopím, že nechodí kanálama. Já bych se přestěhovala, styděla bych se vylézt na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.3.16 21:58
@Taciras píše:
Jenže ty bys nebyla na jejím místě. A o tom to právě je. Ona si myslí, že je v právu. :poblion:

Zatím magor nejsem…doufám…a mám soudnost. Škoda, že u toho nebyla její fotka…fakt by mě zajímalo jak vypadá… 8o :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.3.16 21:58

@Kakachna :jazyk: tak pěkný, u mě se to učitelkám moc nepovedlo, v únoru mě zavřeli na balkon, pamatuju si že jsme měla tričko s kr rukávem. No za chvilku mě byla zima a tak jsem se sebrala a po točitém schodišti šla domů :mrgreen:. bydleli sjme v rodiném domu takže jsme se domů dostala a tam si vzala bundu a šla se schovat do boudy u psa. No i poliajti mě hledali a vylezla jsme až jsme se vyspala večer, vim že z toho byl průser a ještě jsme dostala vynadáno že jsme utekla. mě byla zima a do vnitř mě nechtěli pustit :jazyk:. V kumbálu se žíněnkama jsem taky byla často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.3.16 21:59
@Markéta80 píše:
@Kakachna :jazyk: tak pěkný, u mě se to učitelkám moc nepovedlo, v únoru mě zavřeli na balkon, pamatuju si že jsme měla tričko s kr rukávem. No za chvilku mě byla zima a tak jsem se sebrala a po točitém schodišti šla domů :mrgreen:. bydleli sjme v rodiném domu takže jsme se domů dostala a tam si vzala bundu a šla se schovat do boudy u psa. No i poliajti mě hledali a vylezla jsme až jsme se vyspala večer, vim že z toho byl průser a ještě jsme dostala vynadáno že jsme utekla. mě byla zima a do vnitř mě nechtěli pustit :jazyk:. V kumbálu se žíněnkama jsem taky byla často :mrgreen:

I ty jedna…!!! A já po kom ty tvoje děti jsou…!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
16.3.16 22:03

@martina.se Stačilo by, aby zvedl telefon rodič, učitelka, sociální pracovnice, kterýkoli úředník od zřizovatele, kdokoli ze soudu.. akorát že to evidentně nikdo nevyhodnotil jako týrání (třeba to dokonce i ta policie řešila, co my víme), což je u nás bohužel typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
16.3.16 22:04
@Markéta80 píše:
@Kakachna :jazyk: tak pěkný, u mě se to učitelkám moc nepovedlo, v únoru mě zavřeli na balkon, pamatuju si že jsme měla tričko s kr rukávem. No za chvilku mě byla zima a tak jsem se sebrala a po točitém schodišti šla domů :mrgreen:. bydleli sjme v rodiném domu takže jsme se domů dostala a tam si vzala bundu a šla se schovat do boudy u psa. No i poliajti mě hledali a vylezla jsme až jsme se vyspala večer, vim že z toho byl průser a ještě jsme dostala vynadáno že jsme utekla. mě byla zima a do vnitř mě nechtěli pustit :jazyk:. V kumbálu se žíněnkama jsem taky byla často :mrgreen:

Hustý! A to neměly průšvih, že se jim ztratilo dítě? Tehdy bylo asi možný všechno, co? :-( Taky moc ráda vzpomínám na teplý mlíko. Jsem z něj pravidelně :poblion: a stejně jsem ho musela pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin