Učitelka magor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2909
16.3.16 23:26

A to ja babu chapu. Mit tridu plnou deti, ktere pisti, jeci…tsk se zblaznim a zacnu se chovat jako magor.
Ne, vazne. Kdyz vim, ze deti nesnesu, tak do skolky nelezu. Vyhoreni, unava, mnozstvi deti nemuze byt omluva. Vetsi problem vidim v tech ostatnich pancelkach. Necha ublizit holcicce a pak ji utesuje? Chapu, ze se asi bala o praci. Ale zakrocit mohla-anonym, diskretne upozornit rodice, pohrozit kolegyni? :nevim:
Dcera nastupuje za mesic do skolky a predstava, ze si na ni nekdo resi sve komplexy…asi bych se neudrzela. Urcite bych to nenechala jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
16.3.16 23:30

@blobfish Jo, výslovně v tom článku bylo, že by to mělo být stejné jako u ZŠ (ale tak věř novinám, že). V tom případě by to bylo na libovůli ředitele.
A co se týče trestního stíhání, dle mého skromného názoru by si to šetření 100% zasloužilo, být tím rodičem, tak podnět určitě podám. Ale jak to bylo tady, jestli ho někdo podával nebo ne, netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
17.3.16 07:16

@SIMONA1234 hodné po mě ne :lol:, tenkrát ještě za komunistů to problém byl ale od té doby mě nikam nezavřeli max stát v koutě pod dohledem :mrgreen: nakonec jsme byla špatná já že jsem odešla 8o. ani po cestě mě nikdo nepotkal, šla jsem logicky jen v bačkorách :mrgreen: :mrgreen:. Jsem zvědavá na malou jak ve školce pokud se tam vůbec dostane :jazyk:, tam kam chci aby chodila berou letos 12 dětí což je málo :?, Viki se dostal až jako předškolák :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
17.3.16 07:23

@Kakachna no průser měli když už to řešili policajti, doma jsem dostala ještě vynadáno že jsme si dovolila odejít, ale mě prostě zima byla :( Prý mě začali hledat po hodině :jazyk:.Tak jsem se sebrala a došla domů, jenže doma mě nikdo nenašel takže hledali v okolí a já spala u psa v boudě :mrgreen: :mrgreen: Pak už si mě hlídali, kdyby bylo teplo tak jsem tam zůstala ale obdivuji že neměli strach že někam spadnu :jazyk: ale spadeno na mě pak měli to je fakt :lol:. Ráda jsme tam teda nebyla :?. Synovi jsme vybrala menší školku a byl tam nadšený tak snad i Vali bude pokud se tam dostane. Prostřední chodí do speciálky a tam teda musí mít učitelky svatozář, kolikrát tam jdu a nějaké dítě strašně ječí a učitelka vyleze ze třídy a usmívá se :mrgreen: :mrgreen:, dokonce i s úsměvem mě říkala jak jim malej shodil na zem všechny desky s papírama ze stolu 8o, prý asi nechtěl ještě ven ale smála se že tohle u něj ještě neviděla takové naštvání :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.3.16 14:33
@Anna766 píše:
@SIMONA1234 můj synek je…jiný. Takový medvídek. Ten by takové chování odnesl psychicky do konce żivota. A myslim že by mu i stačilo aby byl takovému jednání učitelky přítomen, nemusel by mu být ani vystaven přímo.

To je stejně stresující…bez debaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.3.16 14:35
@kattie píše:
@SIMONA1234 To byla ta kauza z Nýrska? To jsem si tenkrát říkala, že teď bude mít každej hrůzu z toho nahlásit nějaké podezření…

Jj…ano. A fakt nevím co bych na jejím místě já dělala…nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.3.16 14:36
@blobfish píše:
Tak tam to podle mě nejspíš trochu nezvládla sociálka, jestli ta logopedka slyšela trávu růst (z médií to tak trochu vypadalo, ale těžko říct), to nemělo vůbec hrát roli.

Sociálka a průser byly média…velkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
17.3.16 14:39

@SIMONA1234 Ale tak snad když bys měla vážné podezření, tak asi nahlásila. Ale celá ta kauza byla vysloveně škodlivá, tím, jak po tom média skočila a propíralo se to zcela veřejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.3.16 14:42

@Markéta80 Hele můj chlap (je mu 47) mi vyprávěl, jak ve školce vždycky zdrhal učitelkám…do Ruskejch kasáren…za vojákama pro ten jejich chleba, kterej mu strašně chutnal :mrgreen: Taková ta cihla, něco jako dnešní „Moskevský chléb“…že ho tam skoro denně naháněly učitelky. No…on se smál…já jako úča už míň. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
17.3.16 14:44

@SIMONA1234 no nevím, učitelka nejsem, ale asi jedna z věcí, ze který bych měla upřímný děs, je zmizení dítěte… to musí být psycho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.3.16 14:49
@kattie píše:
@SIMONA1234 Ale tak snad když bys měla vážné podezření, tak asi nahlásila. Ale celá ta kauza byla vysloveně škodlivá, tím, jak po tom média skočila a propíralo se to zcela veřejně.

Veřejně bylo špatně…jen a jen kvůli těm holčičkám. Média viděla sousto velikosti mrakodrapu…deb*lové. Ať to bylo jak bylo, ublíženo bylo až moc.
A je fakt, že po té kauze ANO, ale jedině jako anonym. A rozhodně bych se snažila vyhnout medializaci, žádné rozhovory do novin apod… I když by to bylo anonymní, je jasné, že pokud by se to dostalo k novinářům, obklopí školku a budou vyzvídat na zaměstnancích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.3.16 14:54
@kattie píše:
@SIMONA1234 no nevím, učitelka nejsem, ale asi jedna z věcí, ze který bych měla upřímný děs, je zmizení dítěte… to musí být psycho.

No to si piš…stačí, když jdeme s dětmi ven a při návratu mezi dveřmi počítám…a spletu se… 8o orosená až na pr…vlítnu do šatny a koukám…ten tu je, ta tu je…počítám…ufff…všichni. Noční můra…A tosamé s úrazama ve třídě nebo na hřišti…můžeš 100 krát děti poučit, dát jim pravidla a denně opakovat…je to marný, je to marný. A nemůžeš stát každýmu za zadkem. A pak se něco stane a rodič umí být velmi nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
17.3.16 15:42

@SIMONA1234 Jj, to chápu. Ale tak nehoda se může stát vždycky, to nikdy zcela nevyloučíš, nevím, jestli jsem ti to psala, ale ve školce na podzim u nás spadla holčička z gauče (fakt kousíček nad zemí) a tak blbě, že si zlomila ručičku, a měla 8 týdnů sádru. Maminka byla rozumná a nikomu to nedávala za vinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.3.16 16:01
@kattie píše:
@SIMONA1234 Jj, to chápu. Ale tak nehoda se může stát vždycky, to nikdy zcela nevyloučíš, nevím, jestli jsem ti to psala, ale ve školce na podzim u nás spadla holčička z gauče (fakt kousíček nad zemí) a tak blbě, že si zlomila ručičku, a měla 8 týdnů sádru. Maminka byla rozumná a nikomu to nedávala za vinu.

U mě si kluk zlomil teď v únoru nárt na noze…tancoval si po třídě… :nevim: najednou žuchnul na zem a brek…on si takhle často „motýlkuje“ (motorický neklid), ale tentokrát to dopadlo blbě. Maminka v pohodě, rozumná…od kluka jsem stála 2 metry, nijak bych nepomohla.
Ale ne všichni jsou tací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
17.3.16 17:05

@SIMONA1234 :mrgreen: :mrgreen: my blízo od baráku taky měli kasárna, vždy když jsme tam šli jsem lezla do tanku :mrgreen:. Docela lituju učitelky jestli se tam malá dostane. jestli očekávají že to bude jako velkej brácha :mrgreen: :mrgreen:, navíc do školky nechce prý bude s mámou doma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin