Učitelky v MŠ bijí mé dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22001
19.5.11 11:10
Angua píše:
Takže to beru tak, že je zakladatelčina dcera důvěryhodný zdroj, že ji snad trochu zná… :think: :nevim:

Angu, Ty bys to fakt riskovala? 8-o 8-o Na základě informací dítěte bys byla ochotná riskovat, že učitelkám zničíš pověst a ze sebe uděláš idiota? Notabene když to mladší dítě si na nic nestěžuje, nic na něm nepozoruješ…?

Jak píše Makina - když „skončil hlavou v polévce“, musel mít špinavé tričko (a vlasy). I kdyby ho vyprali a umyli, poznalo by se to. Měl to?

Jestli ho učitelky tak drsně trestají, jistě se začíná projevovat averze ke školce - projevuje se?
Pokud není na fyzické trestání zvyklý z domova, těžko by to ve školce strávil tak, aby na něm máma nic nepoznala - byl by smutný, choval by se jinak, nechtělo by se mu do školky. Chová se tak?

Toho fyzického trestání si museli všimnout i jiní lidé - když to viděla v jídelně dcera, museli i jiní (kuchařka, spolužáci dcery, atd.) - viděli to?

A jsou desítky dalších otázek, na které je potřeba znát odpověď. Ty bys opravdu bez těchto informací nechávala věc „prošetřit přes inspekci“? 8-o 8-o

Příspěvek upraven 19.05.11 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
19.5.11 11:15

Možná by bylo prima, pokud by se ozvala i zakladatelka diskuse a některé naše otázky vysvětlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
19.5.11 11:18
Anonymní píše:
Ještě je tu ta vvěc, že se děti popíchaly o stříkačky od feťáků, a můj malý byl mezi nima. Je to hrozný strach. Stalo se to loni v říjnu a teď v červenci budem mít „snad“ konečný výsledky. Paní učitelky o ničem nevěděly, Dokud je neupozornili rodiče, při odpoledním vyzvedáváním dětí, které měly ty stříkačky v kapse.

to pise zakladatelka?? jestli jo, tak teda nemam slov 8-o
teda ja vubec nechapu na co jeste cekas, ja vyzvednout dite s tim, ze ma po kapsach strikacky,tak uz by do te skolky nepachnul!!!!
jeste bych rada vedela, jak stara je dcera?

• Citovat
  • Upravit
byron
19.5.11 11:20
beruska7908 píše:
Anonymní píše:
Ještě je tu ta vvěc, že se děti popíchaly o stříkačky od feťáků, a můj malý byl mezi nima. Je to hrozný strach. Stalo se to loni v říjnu a teď v červenci budem mít „snad“ konečný výsledky. Paní učitelky o ničem nevěděly, Dokud je neupozornili rodiče, při odpoledním vyzvedáváním dětí, které měly ty stříkačky v kapse.
teda ja vubec nechapu na co jeste cekas, ja vyzvednout dite s tim, ze ma po kapsach strikacky,tak uz by do te skolky nepachnul!!!!
jeste bych rada vedela, jak stara je dcera?

Já se teda omlouvám všem, ale tohle už mi připadá jako blbost......

• Citovat
  • Upravit
15326
19.5.11 11:28

Upřímně: mně taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
19.5.11 11:28
byron píše:
beruska7908 píše:
Anonymní píše:
jeste bych rada vedela, jak stara je dcera?
Já se teda omlouvám všem, ale tohle už mi připadá jako blbost......

taky mi to pripada nejake pritazene za vlasy, vzdyt to by preci musel nekdo videt proboha, to nechali ostatni rodice jen tak, ze mely decka po kapsach spinave strikacky????? 8-o
te facce verim,ale tohle jestli je tedy pravda, pak nevim proc se zakaldatelka jeste pta na nas nazor, ja bych za tohle pozadovala teda tu komisi taky..
ale!!!divne mi pripada ze jako hlavni problem na zacatku diskuse vyzdvihla facku, ale to ze deti nosi domu strikacky od fetaku , o tom se zminila jaksi trochu pozdeji, jakoby mimochodem…
nikoho nesoudim, jen mi to proste nejde do hlavy :zed:

Příspěvek upraven 19.05.11 v 11:29

• Citovat
  • Upravit
755
19.5.11 11:29

No tak to je snad jasný, že by se nejdřív měla zakladatelka sejít i s učitelkou a vyříkat si to s ní, a zjistit, co ona na to… Pak teprve ráznější kroky! Ale rozhodně bych to teda řešila hned…! Úplně jsem si vzpomněla na svojí mámu - mladší brácha přišel celej ubrečenej domů ze školy (asi 2. třída), že ho paní učitelka před celou třídou zesměšňovala, že je nejhorší v písemce ve třídě, nahlas četla jeho chyby a smála se jim … samozřejmě všichni spolužáci s ní… No to jste měli vidět mojí mamku, jak rychle letěla do školy, až jsem musela letět za ní a „hlídat jí“ :pankac: Byla si jistá, že si brácha nevymýšlí, znala ho a navíc o učitelce věděla, že je pěkná kr*va… Učitelka koukala jako tele na nový vrata a od té doby si nic takového nedovolila, takže tady stačila tato domluva… (naštěstí ale na další rok sama ze školy odešla!) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
19.5.11 11:30
makina píše:
Upřímně: mně taky.

I já souhlasím - a nedivím se, že už se zakladatelka neozývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.5.11 11:37

Bít někdo moje dítě, tak se snad neudržim a taky mu vymácham hubu v talíři. Pardon, ale tohle mi hlava nebere ani u rodičů, natož u dětského vychovatele.

Tohle mi na tom systému přijde nejhorší, ty by sis měla stěžovat a mělo by to být správně vyšetřeno a zjednána náprava. Místo toho se třeseš, že místo nápravy situace ti dítě vyloučí, ty budeš v průšvihu ohledně práce a ještě tě očerní po celém prdelákově. Tohle se stát nám, tak tam muj kliďas chlap vlítne a srovná je. A ne, že by ječel.
Anonymní píše:
Malej, když mi to poprvé řekl, že dostal podle něj „na hubu“, tak jsem mu moc nevěřila (to bylo už v září), ale teď vím, že je to fakt. Je mi z toho všelijak. Syn je problémový, ale doma se snažíme s ním vyjít a nějaký tělesný trest je u nás 1× za měsíc (a ve školce denně). Pořád mě omezuje to, že jsme malá vesnice a bohužel, pokud malýho vyloučí (jako že určitě, pokud si budu stěžovat), tak kam ho dám???? Já taky pořebuju pracovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.5.11 11:46

Bohunko, ale on si přece stěžoval, už v září a zakl. mu nevěřila.

A jinak jo, já bych na základě informací od dítěte šla za učitelkou a řekla jí, co mi dcera řekla, že si stěžoval i syn a že bych se chtěla zeptat, co je na tom pravdy. Asi bych předtím či potom ještě odchytila nějaké jiné starší děti a zeptala se jich na to, popř. třeba pokud by tam byla jiná učitelka, se kterou se dá mluvit a mohla to vidět… A kdyby se mi to potvrdilo, tak bych udělala ten vítr :mrgreen: (rozuměj důrazně učitelce řekla, že si v žádném případě nepřeju, aby se něco podobného opakovalo a jestli uvidím, že má po příchodu ze školky zkřivený vlásek na hlavě, tak to poženu výš) Ale rozhodně bych teda NĚCO udělala, ne seděla dál doma a klepala se, že když se pokusím ozvat, tam mi vyhodí dítě ze školky a budu za hysterku. Pro mě je strašná představa, že nevěřím vlastnímu dítěti - řeknu no jo, to je děcko, to kecá a nic neudělám. To je z pohledu dítěte strašná křivda a ztráta důvěry jako prase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.5.11 11:49

Mno, jako přiznám se, že kombinace malá vesnice + stříkačky od feťáků mi taky moc nesedla :think: Třeba kdyby šlo o Prahu, ta se nad tím asi nepozastavím, ale v malé vesnici? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
19.5.11 11:50
Angua píše:
A jinak jo, já bych na základě informací od dítěte šla za učitelkou a řekla jí, co mi dcera řekla, že si stěžoval i syn a že bych se chtěla zeptat, co je na tom pravdy. Asi bych předtím či potom ještě odchytila nějaké jiné starší děti a zeptala se jich na to, popř. třeba pokud by tam byla jiná učitelka, se kterou se dá mluvit a mohla to vidět… A kdyby se mi to potvrdilo, tak bych udělala ten vítr :mrgreen:

:palec:
Hned jsem si říkala, že jsem Tě asi špatně pochopila :lol:

A jelikož celá diskuse je evidentně vymyšlená blbost, bavíme se v zásadě stejně čistě teoreticky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
19.5.11 12:02
Angua píše:
Bohunko, ale on si přece stěžoval, už v září a zakl. mu nevěřila.A jinak jo, já bych na základě informací od dítěte šla za učitelkou a řekla jí, co mi dcera řekla, že si stěžoval i syn a že bych se chtěla zeptat, co je na tom pravdy. Asi bych předtím či potom ještě odchytila nějaké jiné starší děti a zeptala se jich na to, popř. třeba pokud by tam byla jiná učitelka, se kterou se dá mluvit a mohla to vidět… A kdyby se mi to potvrdilo, tak bych udělala ten vítr :mrgreen: (rozuměj důrazně učitelce řekla, že si v žádném případě nepřeju, aby se něco podobného opakovalo a jestli uvidím, že má po příchodu ze školky zkřivený vlásek na hlavě, tak to poženu výš) Ale rozhodně bych teda NĚCO udělala, ne seděla dál doma a klepala se, že když se pokusím ozvat, tam mi vyhodí dítě ze školky a budu za hysterku. Pro mě je strašná představa, že nevěřím vlastnímu dítěti - řeknu no jo, to je děcko, to kecá a nic neudělám. To je z pohledu dítěte strašná křivda a ztráta důvěry jako prase…

naprosty souhlas :palec:

• Citovat
  • Upravit
26093
19.5.11 12:12
Angua píše:
Bohunko, ale on si přece stěžoval, už v září a zakl. mu nevěřila.A jinak jo, já bych na základě informací od dítěte šla za učitelkou a řekla jí, co mi dcera řekla, že si stěžoval i syn a že bych se chtěla zeptat, co je na tom pravdy. Asi bych předtím či potom ještě odchytila nějaké jiné starší děti a zeptala se jich na to, popř. třeba pokud by tam byla jiná učitelka, se kterou se dá mluvit a mohla to vidět… A kdyby se mi to potvrdilo, tak bych udělala ten vítr :mrgreen: (rozuměj důrazně učitelce řekla, že si v žádném případě nepřeju, aby se něco podobného opakovalo a jestli uvidím, že má po příchodu ze školky zkřivený vlásek na hlavě, tak to poženu výš) Ale rozhodně bych teda NĚCO udělala, ne seděla dál doma a klepala se, že když se pokusím ozvat, tam mi vyhodí dítě ze školky a budu za hysterku. Pro mě je strašná představa, že nevěřím vlastnímu dítěti - řeknu no jo, to je děcko, to kecá a nic neudělám. To je z pohledu dítěte strašná křivda a ztráta důvěry jako prase…

Souhlas na 100%

Jinak já bych se nedivila, že učitelka nejde pro ránu daleko, pokud je fakt v důchodovým věku… Dřív se to takhe řešilo… Prostě se řeklo učitelům, že než psát dětem poznámky, ať jim jednu vrazí a domů ať to děti netahaj… Třeba to má zažitý ještě z týhle doby… Což teda není omluva, ale podle mě je to reálný, bohužel… U nás takhle „byl odejit“ učitel ze střední, protože si vzal kluka z jedný třídy na chodbu a vrazil mu dvě facky :nevim: Takže se to děje… Ale ty stříkačky na vesnici, mi taky moc nesedí, i když zase na druhou stranu stát se může no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
19.5.11 12:17

mna zaujala iná vec....... 3 leté dieta a už vie papulovat a hovorit, že jidlo je humus, to má aku výchovu z domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí