Učitelky v MŠ bijí mé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
25.5.11 18:02
Anonymní píše:
Navzdory bití, se malý do školky těší. Má ji rád, protože jsou tam kluci kamarádi, a s mamkou doma je asi trochu nuda. Dneska dokonce sám mluvil se starostou a říkal mu: „Strýcu, a víš jak dostávám ve školce? Tak tak“ a ukázal pohlavek a facku. Potom jsem se ho ptala, jestli s tím půjde něco udělat, tak jenom pokrčil rameny a řekl, že on sám neví co s nimi (školkou) dělat. Prý je to stádo ježibab a jenom se ohání ministerstvem školství.
O V I P rodičích: škoda slov....., je to prostě stálý a nezměnitelný problém. I když my, jako oba podnikající, se snažíme nějaké sponzorské dary dávat (papíry, pastelky, dárky na ples), tak se stejně té elitě nevyrovnáme. A jak psal Jura, tak je rozdíl mezi V I P a elitou.

No to si děláš prdel, tedy respektive ty ježibaby si jí dělaj. Stačilo by je na to jejich slavné ministerstvo školství napráskat. I když co to řídí Dobeš tak je tam pěknej bordel, pracuje tam moje kámoška jako právnička a co říkala, tak kolegyně, co má MŠ na starosti nezvládá jakejch tam má dotazů a stížností, ale to nebrání ničemu v tom, abys je oficiálně udala. No a nějakej humbuk ztropit taky není těžké, taková Nova by po novém případu týrání šla jak slepice po flusu…
Se mi zdá, že se moc bojíš, přece nechceš ze syna vychovat přizdisráče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.5.11 18:09

A co je tak těžkýho na návštěvě pedagogicko-psychologický poradny? :zed: Prostě si zjistíš (stačí napsat dotaz na emimino :mrgreen: ) kde nějaká je a domluvíš se s nimi a budeš mít v ruce papír, že syn je týraný učitelkou. A když tam budou neochotný kreténi, tak zavoláš do jiný poradny. Jó kdyby bylo všechno takhle jednoduchý… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
30.5.11 07:46

nechápu jsem taky učitelka a nikdy bych na dítě nevztáhla ruku. Pokud to učitel udělá, není na pravém místě, učitel se musí umět ovládnout. A tobě bych doporučila to opravdu co nejrychleji řešit, protože u malého může vzniknout určitý blok a bude mít problém celý život. Myslím, že to, že syn bude v pohodě stojí za to oběhat příslušné instituce. A co třeba s ředitelem, řešila jsi to, vykašla bych se na vesnici, jestli se to otočí proti mně, taky bydlím na vesnici a řeknu na plnou pusu co si myslím a je mi jedno zda mě někdo odsoudí, vždyť to dítě je přednější jak nějací jiní lidi nemyslíš???

Co se týká přezůvek, záleží na rodičích jaké přezůvky zvolí, nikdo ti nemůže přikazovat, že musíš koupit ty a ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.6.11 10:42

Ahojky,tak to je opravdu hrozné.Vždyť ta polívka mohla být horká a měl by následky na celý život.Možná, že píši příliš pozdě, ale něco podobného jsme prožívali se synem ve škole,sice ne pohlavkování ale psychické týrání a šikanu od učitelky.Já Ti radím vesnice ne
vesnice začni to řešit co nejdříve.My se z té šikany dostáváme do teď. Bydlíme také na vesnici. Nevím jestli jste to již vyřešili,ale pokud ne tady je pár rad co jsem musela podstoupit já.Nejprve jdi za učitelkou a tam se jí zeptej,co ji opravňuje bít tvé dítě, že kázeňské poklesky si se synem vyřídíš sama. Na zadek mu po své úvaze můžeš dát jen ty sama a nejbližší příbuzní a ne aby tvé dítě otloukala cizí ženská a ještě před ostatními dětmi,tím ho před nimi ponižuje.Pokud neuspěješ u učitelky, tak podat písemnou nebo ústní stížnost u řiditele Mš, radím písemnou a se stížností rovnou požádej o návštěvu Mš, kde budeš pozorovatelem, jak se chová k ostatním dětem.Pokud neuspěješ u ředitele Mš,tak musíš informovat nejprve obecní úřad, ten je zřizovatelem,pokud ani ten nezasáhne, tak kraj a potom ministerstvo školství.Vše písemnou formou a posílat doporučeně!!!!!Je to běh na dlouhou trať,ale vyplatí se.A nezapomeň s prckem navštívit psychologickou poradnu,kde Ti udělají zápis, který budeš mít jako podklad.A radím Ti začni co nejdříve,nás učitelka šikanovala 2.měsíce a malý se začal počůrávat a byl tak vynervovaný,že dostal čtyřicítky horečky a 14 dní bral antibiotika,protože patříme mezi kardiaky a paní doktorka se bála aby nedostal zánět do srdce.Také v místě bydliště máme jen jednu školu a jeden ročník,takže vím co prožíváš.Zkus učitelce pohrozit,že na ní podáš trestní oznámení za týrání dítěte.Snad dá pokoj baba. Napiš jak jste dopadli.Snad se to uklidnilo a nebudeš muset tohle všechno podstupovat.A ještě jsem v diskuzi četla něco o přezuvkách.Tak učitelka Ti může doporučit jaké přezuvky si máte přinést,ale záleží na rodiči,jak se zařídí.Nejlepší jsou klasické nazouvací bačkůrky.Přeji Ti hodně úspěchů a hlavně se nedej zastrašit a nějaké pomluvy na vesnici neřeš,chráníš své dítě a také ostatní, co to nechávají v sobě a rodičům to ani neřeknou a ostatní rodiče o tom ani nevědí. Určitě se mezi sebou znáte, tak se poptej a uvidíš, že v tom nebudete sami a určitě se ještě nějaké dítko bohužel najde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.6.11 10:26

Tak toto bych řešila hned , ve slušnosti,ale hned se ozvat a chtít vyjádření paní učitelky.Tohle si přece nikdo nesmí dovolit.A malý ti nic nepoví, když se zeptáš na to co ti řekne dcerka? chce to opravdu hned řešit,aby i malej pochopil, že ho učitelka může plesknout přes prdku,ale dávat facky no to snad v dnešní době není ani možný.Když jsem si četla tvůj příspěvěk ,hned se mi vybalilo video na netu kde egyptský učitel mlátil děti.Hrůza!!!! Hraňme své děti před blbými a zlými lidmi.Písni jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
11.6.11 11:01
amira2 píše: …aby i malej pochopil, že ho učitelka může plesknout přes prdku,ale dávat facky no to snad v dnešní době není ani možný…

8-o To jako fakt? Učitelka může plesknout dítě přes prdku?
A schválně: na holou nebo přes gatě; jednou denně nebo třikrát denně nebo snad jen jednou za týden; jen tak „jako“ nebo pořádně, až je prdka rudá…

Tak tohle fakt nechápu - facku tolerovat nebudeš a ránu na zadek jo? A jakej je v tom rozdíl? Pořád bije dítě 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.6.11 12:59

jen si myslím , že když žák řekne ve 3 třídě učitelce jdi do prdele tak je asi někde něco špatně, když nemají respekt k rodičům, k učitelům tak co z nich asi bude????moje tchýně pracuje ve školní jídelně a když mi vypráví co si děti dovolí úplně valím oči,.klidně se na mě zlobte,ale já jsem názoru, že když dítě překročí hranice musí přijít trest,neříkam, že učitelka má dítě seřezat přes zadek, tak jsem to vůbec nemyslela,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
11.6.11 14:28

Ano, máš pravdu, v tomto případě je někde něco špatně. Že by to, jak byl ten kluk vychován, resp. nevychován rodiči? A to nevyřeší rána od učitelky. I přesto, že by si jí ten kluk zasloužil.
Ale o tom tahle diskuze nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.6.11 22:35
strace píše:
Ano, máš pravdu, v tomto případě je někde něco špatně. Že by to, jak byl ten kluk vychován, resp. nevychován rodiči? A to nevyřeší rána od učitelky. I přesto, že by si jí ten kluk zasloužil.
Ale o tom tahle diskuze nebyla :nevim:

Přesně, takové věci jsou vina rodičů… Dneska švagrová říkala, že jí deváťák na její oprávněný požadavek sdělil „na to vám se*u“. Tak co s ním, měla ho zabít? Tohle je výchovou, ne tím, že by snad učitelky děti málo řezaly :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.11 00:39

amira2: dopadla jsem dost špatně. Učitelka ze školky to se mnou řešit nechce. Děcka byly teď nemocní, tak to snad zítra vyřeším s ředitelkou (je společná pro ZŠ i MŠ). Ale moc šancí si nedávám, ony si jdou na ruku.

• Citovat
  • Upravit
1291
20.6.11 01:45

Zkus ji ve slusnosti, ale durazne rict, ze takove chovani vuci tvemu synkovi nebudes tolerovat, ze s nim zacnes dochazet k psychologovi, aby si mela jistotu, ze uz se nic takoveho nebude opakovat.
Mozna by pro cele reseni situace stacilo rict, ze ted to nebudes rozpatlavat, ale pokud se to jeste zopakuje, ze to budes resit natvrdo. Ze kazdy je nahraditelny a na jejch misto urcite nekdo dalsi ceka - to by mohlo zabrat, praci nechce ztratit nikdo. Celou diskuzi sem necetla, tak nevim, jestli nopakuju, co tady bylo receno. je kazdopadne dost spatny, ze se takove veci dejou… Preju hodne stesti, at to zitra (dnes) dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.6.11 13:02

Vy si vážně myslíte, že některou učitelku potrestá její nadřízený??? Na základě čeho? Je to tvrzení proti tvrzení.
Bohužel moje zkušenosti s naším školstvím jsou takové, jaké jsou. Myslíme si, že jsou tu školy kvůli nám, ale ono to vypadá, že na druhé straně mají pocit přesně opačný… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
20.6.11 14:41
Jura007 píše:
Vy si vážně myslíte, že některou učitelku potrestá její nadřízený??? Na základě čeho? Je to tvrzení proti tvrzení.
Bohužel moje zkušenosti s naším školstvím jsou takové, jaké jsou. Myslíme si, že jsou tu školy kvůli nám, ale ono to vypadá, že na druhé straně mají pocit přesně opačný… :pankac:

Mně by ani tak nešlo o potrestání, jako o to, aby toho nechala. A ano, myslím, že je to možné dokázat. Ať už přes ředitele/ku MŠ nebo zřizovatele nebo i stížnost na Českou školní inspekci. Při spoluprácí s ostatními rodiči a dětmi navštěvujícími školku a ve spolupráci s pedagogicko-psychologickou poradnou… Je to možná běh na dlouhou trať, ale do cíle se doběhnout dá.
Prostě učitelka v MŠ dítě bít nesmí. Je to její selhání nejen jako člověka, ale i jako odborníka, kterému svěřuji do péče své dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
20.6.11 14:48

Sla bych okamzite podat oznameni na policii, v te jidelne to preci vidi i jine deti, ne ?
Tak to si budte jisti, ze ja bych to v pripade meho ditete vyresila okamzite
v ceske spolecnosti opravdu zsda se byti cosi prohnileho

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect