Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
jako jo v těch jídelnách to někdy stojí za to ale chápu zas mísot humus to se fakt nesluší chudák kuchařky měl říct že mu tohle zrovna nechutná…nebo já ho aspon tohle učím s tím že se musí papat vše aby paní kuchařka nebyla smutná,že jí to dalo moc práce mu to uvařit ![]()
Gino- no ta dcera zakladatelky u toho zřejmě přímo nestála,takže nevíme co přesně řekl ne?I když je to humus sebevětší tak bych to snad neřekla,max. někomu mě blízkému. ![]()
Ale to jsou všechno spekulace,šla bych nejdříve za učitelkou a kdyby mi potvrila bití mého dítěte tak bych to řešila dál.Hlavně bych začala doma ![]()
Ted a tady se to zvrhlo.....
Gino- dobrý
.
Já teda nevím, proč se tak divíte, že dítě řeklo humus- ono to porstě někde slyšelo, tak to říká......A je úplně jedno, jestli mu to chutná nebo ne, porstě to říká z hecu, nebo jen tak.....
Mně se to taky nelíbí, když něco řeknou moje děti takového doma, hned vysvětlím, dost důrazně, že se to neříká a proč, ale nedělám si iluze, že to nikdy neřeknou mimo domov…
Já mám v tomto svědomí čisté, ale žasnu, že někdo může tak sebejistě říct, že tohle by jeho dítě nikdy neřeklo. ,nebo že někdo se naváží do výchovy!
Ale co se dalo čekat
.
Ale taky se nepřu o tom, že dnes ty děti co vypustí z pusy…No myslím, že jedna výchovná by neškodila, že ??
![]()
byron- no já bych kliďo pro jednu výchovnou ve školách byla.To co si někdy ty děti dovolují to je hrůza ![]()
Já trochu souhlasím s BOhunkou.. určitě si dítě nevymyšlí, ale může přibarvovat..
Zeptala bych se i jiných maminek.. jestli nemají problémy s paní učitelkou.. Potom bych postupovala jak by to vyplunulo. Pokud by bylo víc maminek, tak jednat, pokud žádná, tak bych zašla do školky s tím, že se mi doneslo to a to, a že bych chtěla vědět jak to bylo…
Určitě bych někde vyloženě neběžela a neječela..Měly jsme něco podobného tady na vesnici, kdy učitelka celýživot učila , byla přísnější, ale nebila děti, a jak dnešní mládež je trochu jiné výchovy - někteří, tak ji poslaly někam a potichu ještě řekl kluk , že je pi.. Byl sice starší, ale… zjistilo se to pak, jak to bylo, protože na učitelku poslali nějaké vyšetřovatele, už měla pověst zkaženou. za jeden pohlavek, že bije děti…
Tímto nechci říkat, že si to chlapec zaslouží nebo si vymýšlí, jenom aby si zakladatelka zjistila co a jak, třeba zašla i za ředitelkou, zeptat se, nebo těch maminek, na vesnici se každý s každým zná…
verenika píše:
byron- no já bych kliďo pro jednu výchovnou ve školách byla.To co si někdy ty děti dovolují to je hrůza
Já jsem to spíš myslela doma- ono to všechno vychází z toho, co si děti můžou dovolit doma.......pokud bych byla na místě zakladatelky, určitě bych šla do školky to řešit- rozhodně by se mi nelíbilo, že mi někdo tluče tříletý dítě do hlavy…
Ty větší děti- to je někdy síla
Ale tříletý dítě opakuje to, co slyší ve školce od dětí, však já to mám ted doma, jaké výrazy mi tahá dítko ze školky- jenom koukám a vysvětluju, proč se to nesmí říkat......
byron píše:
Ale tříletý dítě opakuje to, co slyší ve školce od dětí, však já to mám ted doma, jaké výrazy mi tahá dítko ze školky- jenom koukám a vysvětluju, proč se to nesmí říkat......
Jak říkám,já tohle nezám ![]()
a k tomu humusu… mně „nejhorší“ u takhle malejch dětí připadá, že jsou až moc upřímný - co na srdci, to na jazyku a pamatujou si hlavně to, co si pamatovat vůbec nemaj
navíc on to nemusel řvát na celou jídelnu, jen to říct kamarádovi a učitelka to mohla zaslechnout, kdo ví, jak to bylo… ![]()
verenika píše:byron píše:Jak říkám,já tohle nezám
Fakt to není sranda- děti to občas zopakují na nejméně vhodném místě
, to je někdy trapas......
kate02 píše:
a k tomu humusu… mně „nejhorší“ u takhle malejch dětí připadá, že jsou až moc upřímný - co na srdci, to na jazyku a pamatujou si hlavně to, co si pamatovat vůbec nemajnavíc on to nemusel řvát na celou jídelnu, jen to říct kamarádovi a učitelka to mohla zaslechnout, kdo ví, jak to bylo…
Právě, kdo ví, jak to bylo- přesto učitelka neměla pohlavkovat kluka.......Prostě myslím, že je to naporsto nevhodný a neprofesionální........
Zakladatelce se jednoduše divím, že to neřešila dávno…
Divím se, pokud je to pravda s těma jehlama- že tam neudělala bugr už dávno- jak to, že zahradu nekontrolujou.....?
awalancha3 píše: …mna nezaujimaju vase nazory na moj nazor- a nepisem to ako frazu, naozaj ma nezaujimate…cosi na prispevku zakoladatelky ma zaujalo… a tak som napisala, co ma po tom ze mate doma spratkov nevychovaných a nie moj uz teraz 18 rocný syn nikdy nenadával ani v skolke ani neskor…a dufam ze ani malinka dcerenka nebude… ak si fagan zasluzi par po usoch tak nech dostane, prdlajz viete čo sa tam vlastne stalo a ako to vsetko bolo--- ale trusite tu ohnive reči ako by ste vsetko radikálne riešili![]()
![]()
jak muzes vedet, ze mam doma nevychovaneho spratka? ![]()
vaz slova, devce ![]()
ano, nevime jak se to stalo,ale i kdyby mi stokrat rekl kluk ze je jidlo hnusny, NENI to duvod ho mlatit pres halvu ty chytra!!! ![]()
Ahoj zakladetelko,teda překvapili mě některé reakce a čumím jak puk!
no nic,já bych si promluvila s učitelkou a s maminkami zda s tím také mají problémy.Nechat to jen tak
přeci si neporodila dítě jen aby sloužilo jako fackovací panák - ty jsi máma…na zadek mírně a oprávněně - ano ale toto bych nestrpěla.
Já dneska viděla úču z MŠ jak vrazila pohlavek dítěti (a ještě na něj vřeštěla) v zoo. spadla mi čelist a nezmohla jsem se na slovo, pak mi to mrzelo.
Učitelky prostě dítě uhodit nesmí, jestli jí ujíždí nervy, tak ať jde prodávat do supermarketu.
Mně učitelka ve školce řekla, že mi vystrhne jazyk, když budu mluvit sporstě (učili mě to starší kluci v šatně a já ječela na celou školku p.del).
Nečetla jsem všechny příspěvky,jen reaguji. Je to už 15 let,co šikanovala FYZICKY A JINAK TRESTY moje dítě tak nějak učitelka ve školce. Taky nebylo bezproblémové,ale takhle teda ne! Byla jsem za ředitlekou školky a jelikož jsem se přímo od ní dozvěděla,že nejsem se svojí stížností první,paní učitelka dostala hodinovou výpovědˇ.Nenechala bych to tak vesnice nevesnice,taková „úča“ to klidně může provozovat i na jiných dětech a ne všechny tohle dokážou vstřebat.