Učitelky v MŠ bijí mé dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
19.5.11 12:17
Angua píše:
Mno, jako přiznám se, že kombinace malá vesnice + stříkačky od feťáků mi taky moc nesedla :think: Třeba kdyby šlo o Prahu, ta se nad tím asi nepozastavím, ale v malé vesnici? :think:

Tak tohle bohuzel mozny je i na vesnici. Kamaradka bydli na vsi a strikacky jim koncily kolikrat az na zahrade. Kolem nich obcas prochazeli podivny individua, ted uz nevim, jestli tam bydleli nekde v domku, nebo tudy vedla jejich trasa buhvikam :nevim: Zato treba u nas (v Praze) jsem to zatim jeste nezazila (musim zaklepat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
19.5.11 12:19

ty stříkačky na vesnici… No to byste se dámy divily… 8-o Já bych teda taky řekla, že na vesnici jsou lidé tak nějak mimo a děti chráněné … ale naopak! Jezdila jsem od malička ke kamarádce na chatu - opravdu „prdelákov“ a hráli jsme si tam s místními dětmi… Když jsem tam jela po delší době asi v 19-ti letech, tak až na pár vyjímek všichni vyzkoušeli všechno!!! 8-o to jsem teda byla celkem v šoku - já z Prahy a s ničím jsem se nesetkala a támhle na vesnici na mě vybalej všemožný svinstvo!!! :roll: Už tam nejezdím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
19.5.11 12:25

holky, ja tem strikackam treba verim,ale nejde mi do hlavy, jak tu zakladatelka v prvnim prispevku a vsechny ostatni resite tak moc tu facku(je to tedy taky sila),ale to, ze deti maji strikacky pouzite!!!od fetaku po kapsach, ze to je jakoby mimochodem zmineno?? 8-o
to by me s…o daleko vic nez ta facka, i kdyz i ta facka by mi stacila k tomu,abych si to s danou jezibabou nalezite ujasnila :pocitac:
ale proste nechapu, ze kdyz rodice vyzvedavaji deti a vedi, ze maji po kapsach strikacky ood fetaku, ze to nikdo nenahlasil do prcic??? :zed:
to meli tedy resit vsichni rodice a dana ucitelka co je mela na starosti by za to mela nalezite pykat.ma je na starosti, musi se starat a ne aby ji decka litaly a davaly si to do kapes, no kde to jsme proboha????
jsem v soku..ne ze takovehle veci deji,ale ze nikdo nic neudelal, to je na poveseni za kule na strom, rikejte si co chcete.

• Citovat
  • Upravit
50725
19.5.11 12:33
BohunkaP píše:
Angua píše:
A jinak jo, já bych na základě informací od dítěte šla za učitelkou a řekla jí, co mi dcera řekla, že si stěžoval i syn a že bych se chtěla zeptat, co je na tom pravdy. Asi bych předtím či potom ještě odchytila nějaké jiné starší děti a zeptala se jich na to, popř. třeba pokud by tam byla jiná učitelka, se kterou se dá mluvit a mohla to vidět… A kdyby se mi to potvrdilo, tak bych udělala ten vítr :mrgreen:

:palec:
Hned jsem si říkala, že jsem Tě asi špatně pochopila :lol:

A jelikož celá diskuse je evidentně vymyšlená blbost, bavíme se v zásadě stejně čistě teoreticky. :mrgreen:

Já jsem to asi napsala dost zhurta, mám totiž s předškolníma zařízeníma vlastní bohaté nic moc zkušenosti (gestapačka v jeslích, ve školce zavírání do kumbálu, protože jsem nespala po obědě, nemohla jsem kvůli tomu do školky v přírodě…) Vlastně spolužák dostal asi ve 4. třídě před celou třídou na holou - na učitelčinu obranu nutno poznamenat, že mu tím vyhrožovala celý školní rok a tehdy se (mi) jevil jako fakt nezvladatelný :roll: :lol:

asha píše:
Angua píše:
Mno, jako přiznám se, že kombinace malá vesnice + stříkačky od feťáků mi taky moc nesedla :think: Třeba kdyby šlo o Prahu, ta se nad tím asi nepozastavím, ale v malé vesnici? :think:
Tak tohle bohuzel mozny je i na vesnici. Kamaradka bydli na vsi a strikacky jim koncily kolikrat az na zahrade. Kolem nich obcas prochazeli podivny individua, ted uz nevim, jestli tam bydleli nekde v domku, nebo tudy vedla jejich trasa buhvikam :nevim: Zato treba u nas (v Praze) jsem to zatim jeste nezazila (musim zaklepat).

Tyjo, tak to je masakr… 8-o Já furt žiju v nějaké iluzi, že nám nic nehrozí a to jsme okresní město :lol: Né, že by tu nebyli feťáci, vím, že jsou, ale nikdy jsem nikde nic neviděla… Možná jsou jenom ukáznění :lol: :lol: :lol: Jako do pískoviště v parku, kde vím, že chodí, hledím, ale zatím tam nikdy nic nebylo (naštěstí a taky klepu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.5.11 12:39
Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to u vás ve školce. Můj syn má denně tělesné tresty (pohlavky, facky atd). Jemu bych až tak nevěřila, on se k tomu stejně nepřizná. Ale, moje starší dcera chodí na obědy do stejné jídelny a hezky mi to povykládá.
Mami, brácha dneska skončil hlavou v polívce, protože dostal tak velkej pohlavek. Další: Dneska ho paní učitelka hooodně zřezala, protože vylil polívku sobě i Adamovi.
Mami dneska brácha dostal facana, protože řekl, že to jídlo je humus.....
Mohla bych pokračovat.
Já vím, že můj syn není žádný andílek a kdyby mu paní učitelka občas šoupla nějakou na zadek, tak to beru. Ale pohlavky a fackování (nehledě na výprask), není to moc?
Mám to nějak řešit, nebo ty učitelky „ví co činí?“
Jo a pro upřesnění, synovy jsou 3 roky.

já trpím při představě,že se něco takového děje, jsem mámou tříletého kluka, který v září nastupuje do školky a pokud bych něco takového zjisitla, tak nejen že umím udělat dusno a zle, ale asi bych se ani neudržela a paní učitelce jaksi jednu taky natáhla, aby pochopila, jaké to je ponížení pro to dítě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
19.5.11 13:13

teda tady se to rozohnilo ;-)

zakladatelko, já bych to řešila s chladnou hlavou. zjistila bych si maximum informací, promuvila s učitelkou, ředitelkou, starostou a případně i výš a prostě kdyby to nešlo jinak, tak bych dítě prostě vozila i těch 20 km do jiné školky. siustavně omlacovat bych si ho nenechala. a upřímně, po popíchání stříkačkama od feťáků by tam moje dítě už dávno nebylo.

ještě k těm trestům ve školce. tak musím říct, že třeba klárka taky dostala od paní učitelky jednu přes zadek. ale paní učitelka mi to sama hlásila s tím, že ta moje potvorta strčila v umývárně jiné holčičce ruku až po rameno do záchoda. … v tomhle případě jsem jí to úplně odsouhlasila - klárka by ode mě dostala i víc, kdybych u toho byla.

a ještě jeden dotaz - vy byste jen na základě tvrzení vlastního dítěte bez jakéhokoliv dalšího ověření šly hned mlátit učitelku????? 8-o 8-o to je trochu přehnané, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.5.11 13:17

Nozu, mlátit kdyžtak až potom :lol: , ale šla bych tam rozhodně - zvlášť jestli to holka vykládá denně…

A celkem vidím rozdíl, když dostane veeelmi výjimečně přes zadek za velký průser, to klidně schválím taky nebo když dostává denně přes hlavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
19.5.11 13:23

Ty jo 8-o To si učitelky nesmí v žádném případě dovolit a určitě bych to šla hned řešit (s chladnou hlavou). To si neumí poradit se synem jinak, než že ho fackují?? V MŠ jsem pracovala a bylo nemyslitelné nějak na dítě vztáhnout ruku, to se prostě nesmí. (to neříkám, že jsem občas tu chuť neměla :mrgreen: ). Jednou jedinkrát jsem plácla jednoho malého darebu přes zadek, když jsme byli na výletě a on začal čůrat po kamarádovi a počůral mu celé oblečení. Hned jsem to mamce hlásila.

Nejdříve bych to probrala s dotyčnou učitelkou syna a pokud by se to nezlepšilo, šla bych přímo za ředitelkou a probrala to s ní. Kdyby se dál nic nedělo, syna bych zkusila přihlásit do jiné MŠ, protože tohle určitě není standart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.5.11 13:24
Anonymní píše:
Nevím, kdo je zřizovatel, ale pokud je to obec, tak by to asi mělo být v pohodě. Já podnikám v pohostinství a náš starosta je mým stálým hostem. Jenom si myslím, podle jeho slov, že školce vládne úplně někdo jiný.

Jestli jsi zadobře se starostou, máš vyhráno. Předpokládám, že dítě nechodí do soukromé školky a zřizovatelem je tudíž obec. Školku vede ředitel/ka a ta podléhá městské radě, resp na vesnici starostovi a zastupitelstvu. Jestli je starosta co k čemu, tak může ředitelku pěkně zmáčknout.
Já bych s ním normálně promluvila, domluvila se na postupu a pak vlítla na ty úči. Jestli máš na vsi hospodu, tak jsi nejvlivnější obyvatelkou vesnice ty :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.5.11 13:28
Terez85 píše:
ty stříkačky na vesnici… No to byste se dámy divily… 8-o Já bych teda taky řekla, že na vesnici jsou lidé tak nějak mimo a děti chráněné … ale naopak! Jezdila jsem od malička ke kamarádce na chatu - opravdu „prdelákov“ a hráli jsme si tam s místními dětmi… Když jsem tam jela po delší době asi v 19-ti letech, tak až na pár vyjímek všichni vyzkoušeli všechno!!! 8-o to jsem teda byla celkem v šoku - já z Prahy a s ničím jsem se nesetkala a támhle na vesnici na mě vybalej všemožný svinstvo!!! :roll: Už tam nejezdím… :wink:

SOuhlas, s těma stříkačkama je to dost možné. Právě že v těch největších prdelákovech mládež nemá co dělat, tak fetujou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.5.11 13:32

Děláš si srandu???? Učitelky ve školce ti zřejmě bijou dítě a ty se ptáš, jestli to máš rešit? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.5.11 13:37

Tak na tuhle diskuzi jsme narazila až dnes 8-o

jsem v šoku,že se tohle jěště děje.Na mého syna by někdo ruku vztáhl jen jednou :cert: A klidně bych šla až za ministrem školství…

určitě o pořeš co nejdřív a vůbec nekoukej,že malej je živější dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
19.5.11 15:00
awalancha3 píše:
mna zaujala iná vec....... 3 leté dieta a už vie papulovat a hovorit, že jidlo je humus, to má aku výchovu z domu?

ty asi nemáš dítě ve školce že?můj syn tři a půl chodí a říká i horší věci a to ho vychováváme slušně! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
19.5.11 15:21
awalancha3 píše:
mna zaujala iná vec....... 3 leté dieta a už vie papulovat a hovorit, že jidlo je humus, to má aku výchovu z domu?

tak ty mas fakt dost :roll:
tebe zajimaji teda veci 8-o

• Citovat
  • Upravit
460
19.5.11 15:48

…mna nezaujimaju vase nazory na moj nazor- a nepisem to ako frazu, naozaj ma nezaujimate…cosi na prispevku zakoladatelky ma zaujalo… a tak som napisala, co ma po tom ze mate doma spratkov nevychovaných a nie moj uz teraz 18 rocný syn nikdy nenadával ani v skolke ani neskor…a dufam ze ani malinka dcerenka nebude… ak si fagan zasluzi par po usoch tak nech dostane, prdlajz viete čo sa tam vlastne stalo a ako to vsetko bolo--- ale trusite tu ohnive reči ako by ste vsetko radikálne riešili :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí