Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Teď jsem si vzpomněla, jak mi mamka vyprávěla, že když dělala ve školce, dostalo od ní jedno dítě přes prdel pěkně…Vedle stáli nějací dělníci a zůstali koukat jak puk a ona se mohla propadnout - ti dělníci nemohli tušit, že to dítě je její - já
A dostala jsem proto, že jsem jí na „Pojď ke mně“ odpověděla vypláznutím jazyka
Aby to trošku zachránila, rychle dodala :" A počkej doma!!" ![]()
četla jsem jen první stránku. Řešila bych to s ostatníma maminkama, jestli mají stejnou zkušenost a pak přes ředitelku. Minimilně a't se to „proflákne“..možná si pak dají pozor. Nicméně si nedělám iluze, že krom pohlavků to bude v té školce probíhat kdo ví jak. Nedokázala bych v ní nechat dítě, ale chápu situaci, že někdy není jiné řešení.
Necetla jsem celou diskuzi…jen mi to pripomnelo muj nastup do prvni tridy- ucitelka na nas porad kricela a pro facku nesla daleko…jednou jsem pri vyucovni mela sesit na spatne strance a ona mi daka takovou facku az jsem spadla ze zidle
ja to doma rekla mamce a ta druhy den nabehla do reditelny,nechala si zavolat tu ucitelku a proliskala ji pred reditelem
Me ihned oreradili do jine tridy a od te doby klid…a to podotykam ze ja byla zlate a bezproblemove dite…takze ja zjistit ze nekdo dal memu diteti trebas i jen na zadek,tak bych udelala tedy toco velike ![]()
Tak s paní učitelkou jsem mluvila. Řekla mi na rovinu, že pokud budu dělat problémy, tak ona je taky udělá… Naštěstí jde už do důchdu a malej teď nechodí, protože je nemocnej. Nevím, jestli ho mám odhlásit až do prázdnin…
Jo, a dcera si asi nevymýšlí, protože, pokud malýho strestám, tak je to pár na zadek. Ale co chodí do školky a začnu křičet… tak si okamžitě kryje hlavu oběma rukama. Já je nefackuju, ani nepohlavkuju. Nanejvýš dostanou „na prdel“
A s těmi stříkačkami je to svatosvatá pravda. Pokud bude mít někdo z vás zájem, tak vám napíšu o kterou MŠ se jedná. Do SZ.
Anonymní píše:
Tak s paní učitelkou jsem mluvila. Řekla mi na rovinu, že pokud budu dělat problémy, tak ona je taky udělá… Naštěstí jde už do důchdu a malej teď nechodí, protože je nemocnej. Nevím, jestli ho mám odhlásit až do prázdnin…
já byhc jí ty problémy udělala co má co vyhrožovat baba jedna!!!udělala byhc tam takový čurbes že by to neviděla!!!
Anonymní píše:
A ona chce dělat problémy na základě čeho? Pokud bych byla přesvědčená o tom, že fakt malýho bije,ty problémy bych klidně udělala. Resp. já bych tam teda poslala spíš manžela a ten by je udělal… ![]()
Děvčata, vy jste z města??? Na vesnici totiž fungujou školky většinou na trochu jiném principu. Peněz na provoz je relativně málo a tak se postupně a nenápadně vyvinula pozice „V.I.P. rodičů“. To jsou ti, kteří školku jakkoli sponzorují. Ti jsou nedotknutelní. No a ti ostatní rodiče holt musejí poslouchat…
![]()
A pak je tu ještě existence „vesnické elity“. To jsou lidi, kteří se nemusejí obávat ztráty zdroje obživy - z jakéholkoli důvodu. Což my ostatní jim můžem akorát tiše závidět… ![]()
Tak je vidět, že ta učitelka-důchodkyně sama sebe považuje za takovou elitu… ![]()
Jura007 píše:
A pak je tu ještě existence „vesnické elity“. To jsou lidi, kteří se nemusejí obávat ztráty zdroje obživy - z jakéholkoli důvodu. Což my ostatní jim můžem akorát tiše závidět…
Tak je vidět, že ta učitelka-důchodkyně sama sebe považuje za takovou elitu…
at se považuje za co chce pokud by mi učiteka mlátila syna a ještě takto vyhrožovala tak by viděla!!
Crystal87 píše:Jura007 píše:at se považuje za co chce pokud by mi učiteka mlátila syna a ještě takto vyhrožovala tak by viděla!!
A pak je tu ještě existence „vesnické elity“. To jsou lidi, kteří se nemusejí obávat ztráty zdroje obživy - z jakéholkoli důvodu. Což my ostatní jim můžem akorát tiše závidět…
Tak je vidět, že ta učitelka-důchodkyně sama sebe považuje za takovou elitu…
Hmm, to jsem si myslel taky, když jsem měl výhrady k učitelkám na prvním stupni vesnické základky. Ve finále jsem se té škole radši vyhýbal obloukem - ty oné problémy se totiž přenesly ke mně do práce. Vesnice je prostě vesnice… ![]()
Jura007 píše:
Děvčata, vy jste z města??? Na vesnici totiž fungujou školky většinou na trochu jiném principu. Peněz na provoz je relativně málo a tak se postupně a nenápadně vyvinula pozice „V.I.P. rodičů“. To jsou ti, kteří školku jakkoli sponzorují. Ti jsou nedotknutelní. No a ti ostatní rodiče holt musejí poslouchat…![]()
![]()
manžel je z vesnice a na 99% vím, že kdyby se něco takovýho dozvěděl, udělal by takovej binec, že to ještě v tý školce nezažili…
On sám nemá nic moc vzpomínky na dětství kvůli tomu „nedělání si problém s nikým a ničím“, rodiče problémy neměli, ale to, že on byl x let ve škole šikanovanej už bylo fuk… ![]()
Anonymní píše:
Podle mě ona už problémy dělá (tvému dítěti), takže bych jí je klidně udělala taky… Nechápu, co ti jako může? Tohle si přece nemůže dovolit ![]()
Jako po takovém rozhovoru bych se otočila na podpatku a bušila na dveře zřizovatele školky. Škoda, že sis to třeba nenahrála na mobil, jak ti vyhrožuje…
Na druhou stranu, jestli jde fakt do důchodu, je to možná plýtvání energií a když malého na ten měsíc odhlásíš, bude to jednodušší ![]()
Anonymní píše:
Nevím, kdo je zřizovatel, ale pokud je to obec, tak by to asi mělo být v pohodě. Já podnikám v pohostinství a náš starosta je mým stálým hostem. Jenom si myslím, podle jeho slov, že školce vládne úplně někdo jiný.
Angu, myslím že v tomto příspěvku zakladatelky máš skrytou odpověď na to, co jsi psala…