Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
awalancha3 píše: …mna nezaujimaju vase nazory na moj nazor- a nepisem to ako frazu, naozaj ma nezaujimate…cosi na prispevku zakoladatelky ma zaujalo… a tak som napisala, co ma po tom ze mate doma spratkov nevychovaných a nie moj uz teraz 18 rocný syn nikdy nenadával ani v skolke ani neskor…a dufam ze ani malinka dcerenka nebude… ak si fagan zasluzi par po usoch tak nech dostane, prdlajz viete čo sa tam vlastne stalo a ako to vsetko bolo--- ale trusite tu ohnive reči ako by ste vsetko radikálne riešili![]()
![]()
no jo zas nějaká inteligentka co? ![]()
ne jednu stranu má awalancha3 pravdu.Můj syn by si to nedovolil říct,neříká žádná taková slova a když někdy vidím jak se některé děti chovají ![]()
Neříkám,že ho měla učitelka mlátit,taky by se i to nelíbilo kdybych měla takové dítko…
Přednější je,že fyzické tresty ve školce nemají co dělat!
verenika píše:
ne jednu stranu má awalancha3 pravdu.Můj syn by si to nedovolil říct,neříká žádná taková slova a když někdy vidím jak se některé děti chovají![]()
Neříkám,že ho měla učitelka mlátit,taky by se i to nelíbilo kdybych měla takové dítko…
jenže pochybuju že je tohle o výchově náš je vychovaný slušně pozdraví poděkuje…jenže ono kdo víkde k tomu přišel že ze školky občas přinese taková slova která doma rozhodně neslyší …tak kde potom?
Crystal87 píše:verenika píše:jenže pochybuju že je tohle o výchově náš je vychovaný slušně pozdraví poděkuje…jenže ono kdo víkde k tomu přišel že ze školky občas přinese taková slova která doma rozhodně neslyší …tak kde potom?
ne jednu stranu má awalancha3 pravdu.Můj syn by si to nedovolil říct,neříká žádná taková slova a když někdy vidím jak se některé děti chovají![]()
To já nevím,u nás doma je občas slyšet peprné slůvku(manža a sport
) a prcek to nepoužívá nikde.Tak nevím,ale třeba zapár let se budu divit.
Ale dozvědět se ,že někde říká,že je jídlo humus tak by viděl ![]()
a jako ppardon ale aby hned děti nazývala nevychovanými spratky je to fakt přehnané copakt y děti zná aby mohla soudit?že její synáček to neřekl no kdo ví jak mluví když ho neslyší že?a nakonec znám spoustu skvěle vychovaných dětí co od kamarádů,ve škole či ve školce pochytí taková slova jo za to fakt výchova nemůže hold je trochu mimo s tímto no
verenika píše:Crystal87 píše:To já nevím,u nás doma je občas slyšet peprné slůvku(manža a sportverenika píše:jenže pochybuju že je tohle o výchově náš je vychovaný slušně pozdraví poděkuje…jenže ono kdo víkde k tomu přišel že ze školky občas přinese taková slova která doma rozhodně neslyší …tak kde potom?
Přednější je,že fyzické tresty ve školce nemají co dělat!) a prcek to nepoužívá nikde.Tak nevím,ale třeba zapár let se budu divit.
Ale dozvědět se ,že někde říká,že je jídlo humus tak by viděl
jo tak to jsem taky zvědavá u nás teda přišel jednou jendou s pár výrazy když ho manžel vzal na stavbu ale to jsem tea vysvětlila a on on to od té doby neříká…co vímt ak ve školce mluví slušně za to jak přijde domů tak tuhle vyjel na babičku já tě zabiju a to uvidíš
a pak dodal…je to sranda?a smál se no čučela jsem jak péro z gauče…ono s ním chodí děi který jsou i rok starší ta jedině od nich protože toto kde vzal fakt nevím ![]()
Crystal no to bylo fakt přehnané
Prostě bych to šla pořešit s učitelkou.Na rovinu se zeptala co jí vede mlátit mé dítě.A čekala bych na její vyvětlení,ikdyž samo,žeto nesmí-ho mlátit.Je to složité,ale když je fakt extrémě zlobivý?Neznám dítě a ani zakaladatlku,ale sama píše,že je problémový…Nechci soudit někoho koho neznám ![]()
awalancha3 píše: …mna nezaujimaju vase nazory na moj nazor- a nepisem to ako frazu, naozaj ma nezaujimate…cosi na prispevku zakoladatelky ma zaujalo… a tak som napisala, co ma po tom ze mate doma spratkov nevychovaných a nie moj uz teraz 18 rocný syn nikdy nenadával ani v skolke ani neskor…a dufam ze ani malinka dcerenka nebude… ak si fagan zasluzi par po usoch tak nech dostane, prdlajz viete čo sa tam vlastne stalo a ako to vsetko bolo--- ale trusite tu ohnive reči ako by ste vsetko radikálne riešili![]()
![]()
Nic proti, ale ty máš na svým synovi namontovaný odposlouchávací zařízení, že víš, že tak nemluví?
To, že si to nedovolí před tebou neznamená, že tak nemluví ve škole nebo jinde, já si taky v podstatě nikdy nedovolila mluvit před mojí mamkou sprostě, ale v kolektivu vrstevníků jsem v určitých etapách života mluvila jako dlaždič výchova - nevýchova… Největší nadávka, co u nás doma padla byla „do prkýnka“, podle mě to o výchově fakt není…
![]()
kdo ví jeslti rodiče jak awalnceh slyšeli někdy mluvit svoje děti s kamarádama…byldím naproti zákaldce a u prvnáků co slyším slova tak jen valím bulvy a pochybuju že je říkají i doma páč by jim za to urazili hlavu obrazně řečeno ![]()
Jó,děti
jak říkám,nedělám si iluze,že z něj bude slušňák na furt ![]()
Crystal87 píše:
kdo ví jeslti rodiče jak awalnceh slyšeli někdy mluvit svoje děti s kamarádama…byldím naproti zákaldce a u prvnáků co slyším slova tak jen valím bulvy a pochybuju že je říkají i doma páč by jim za to urazili hlavu obrazně řečeno
my bydlíme u školní jídelny a to fakt stojí za to.Jsou druháci a to je samý ty pí..,čů…
Bože,to je doba.My dyž řekli v 15ti ty vole tak jsme byli hvězdy ![]()
verenika píše:
Crystal no to bylo fakt přehnanéProstě bych to šla pořešit s učitelkou.Na rovinu se zeptala co jí vede mlátit mé dítě.A čekala bych na její vyvětlení,ikdyž samo,žeto nesmí-ho mlátit.Je to složité,ale když je fakt extrémě zlobivý?Neznám dítě a ani zakaladatlku,ale sama píše,že je problémový…Nechci soudit někoho koho neznám
jasně ono chce to nejdřív zjistit jak to bylo ale pokud by to bylo skutečně tak tak přece není jediný kdo ěnoc takového řekne e školce řekla byhc že skoro každé dítě a určitě to neřeší tímto způsobem já zjistit že mi mlátí dítě tak byhc udělala tkaový čoromoro to by viděli…jako i kdžy je problémový mají bt na to učitelky připravné a mít na to nervy a řešit to jinak
verenika píše:Crystal87 píše:my bydlíme u školní jídelny a to fakt stojí za to.Jsou druháci a to je samý ty pí..,čů…
kdo ví jeslti rodiče jak awalnceh slyšeli někdy mluvit svoje děti s kamarádama…byldím naproti zákaldce a u prvnáků co slyším slova tak jen valím bulvy a pochybuju že je říkají i doma páč by jim za to urazili hlavu obrazně řečenoBože,to je doba.My dyž řekli v 15ti ty vole tak jsme byli hvězdy
jo přesně ![]()
verenika píše:
Jó,dětijak říkám,nedělám si iluze,že z něj bude slušňák na furt
já taky ne ale pokud jd eo výchovu mám svědomí čistý i kdžy on je ještě prcke to nejhoší mě teprve čeká
![]()
verenika píše:Crystal87 píše:To já nevím,u nás doma je občas slyšet peprné slůvku(manža a sportverenika píše:jenže pochybuju že je tohle o výchově náš je vychovaný slušně pozdraví poděkuje…jenže ono kdo víkde k tomu přišel že ze školky občas přinese taková slova která doma rozhodně neslyší …tak kde potom?
Přednější je,že fyzické tresty ve školce nemají co dělat!) a prcek to nepoužívá nikde.Tak nevím,ale třeba zapár let se budu divit.
Ale dozvědět se ,že někde říká,že je jídlo humus tak by viděl
Co je na tom až tak neslušného? U nás ve školní jídelně jídlo fakt humus byl. Jelikož nás družinářka nutila jíst polívku, tak jsme ji se spolužačkou lily do ozdobných váziček a přišlo se na to, až když všechny vázy začly podezřele zapáchat
a dostaly jsme za to jen černý puntík do notýsku. Nikdo nás kvůli tomu nemlátil.