Ukládání děti a televize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
7.1.19 16:34

@belladonna uplne normalne hraje, je to naprosto jednoducha hra, normalne hrajeme ja a deti, ukryjeme predmety a ja je pak zamicham, aby nemusel vzdy jeden vynechavat, za mochomurku si davame taky jeden bod a kdyz chceme dohravame do konce. Pravidla si proste muzes upravovat ;)
Tady jsem nasla popis http://zivotpodlekarol.blogspot.com/…holicek.html?m=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.1.19 16:36
@Anonymní píše:
Jemu staci bohuzel min spanku, nez mne. Chodi spat ve 2. Takze on ten volny cas ma.

No to je hezky, ze on ho ma, on ho nechce travit s tebou? :zed: to nepochopim, jen mu dej malyho na uspavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
7.1.19 17:08

@Káťa19 děkuji, asi koupím teď ke třetím narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.19 22:05
@Káťa19 píše:
No to je hezky, ze on ho ma, on ho nechce travit s tebou? :zed: to nepochopim, jen mu dej malyho na uspavani

Nechce. Chce ho travit u TV. On to ma asi z rodiny, jeho rodice se spolu take moc nebavi. Mne to strasne chybi, my si doma u nasich vzdy povidame. Tv se ani nezapina. On se malemu pri uspavani venuje minimalne stejne, jako ja. Cte pohadku, cisti zuby, atd. Jen mezitim delaji blbosti. Ted se docela hadame, nechce vubec poslouchat, co mu rikam, uplne to ignoruje. Ze pry problem mam ja, ne on, takze on nema co resit. Navrhovala jsem mediatora, nesouhlasi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.19 22:06
@belladonna píše:

Doporucuji take Dobble, Clovece nezlob se, Padajici opice, Domino. Ten Dobble mi prijde nejlepsi. Smolicek je vlastne Pexeso :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.19 22:06
@belladonna píše:
… (Pro triletaka)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí