Uklízení - jak často?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
21.2.23 15:24

@Vlasta gh mám parní mop co vytírá a vysává zároveň. To se dá i s dítětem na ruce. Pokud vytírám klasickým mopem, dávám kýbl do vany.

• Citovat
  • Upravit
573
21.2.23 15:25

@kocourGarfield jako pri vytírání ho teda nosíš? A pokaždý běžíš do koupelny z pokojů teda?! Promiň já si to nějak nedovedu asi představit.

Příspěvek upraven 21.02.23 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.23 15:32
@Vlasta gh píše:
Vím jak to u ní vypadá, žije sama bez partnera. Bez dětí. Luxuje denně.
Žiju sama a luxuju za 2-3 týdny, pár kusových koberců. Koupelnu a vytírání 1× týdně. Nádobí dle náplně myčky. A fakt si nemyslím, že jsem prase.
  • Citovat
  • Upravit
573
21.2.23 15:33
@Anonymní píše: Žiju sama a luxuju za 2-3 týdny, pár kusových koberců. Koupelnu a vytírání 1× týdně. Nádobí dle náplně myčky. A fakt si nemyslím, že jsem prase.

No vidíš já si trošku myslím, že jsem :) teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
21.2.23 15:59
@Fonty píše:
Hele jak hned všichni všechno denně :mrgreen: :pocitac:

Tohle mi někdo říct tak už ho nezvu 8o v životě bych tohle neřekla, to už by musel být fakt nářez :nevim:

My máme 3 děti a vážně denně všechno nedělám. Pořád musím dávat na misky vah. Vytrit/hrát karty, vysat/prohlížet knížky. Vařit/ jít ven

Většinou vyhrává zábava a je mi fajn. Vlastně všem je nám fajn. Jako dítě si pamatuju jak máti porad jecela kvůli bordelu a nechci aby si mě děti pamatovaly takhle :nevim:

Jako ale před ohlasenou návštěvou se samozřejmě snažím dát to tady do pucu…ovšem 3 miláčci to dost často hatí :*

No já to pravé stejně, že když je partner doma tak radši jdu s nima ven než, abych zůstávala doma a uklízela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
21.2.23 16:27

Já to mám podobný malý budou dva roky. Taky ji zapojit moc nejde. Uklízím tak nějak podobně. Někdy jednou za tři dny někdy třeba jednou tejdne. A ty čtyři dny jsou v našem bytě zcela dostačující, mastnotu a černý fusekle fakt nemáme, jak tu někde bylo zmineno. Samozřejmě postel, uklidit věci, hračky atd. každý den. Nádobí, sporák denně. Peru skoro denně, teď kdy máme malou. Když jsme byli dva vždycky jsem prala o víkendu, protože přes tyden jsem chodila do práce v půl 8 a vracela se po půl 6.

Kamarádku samozřejmě neznám, ale nechtěla si spíš rejpnout. Já mám taky jednu bezdětnou a její komentáře hazu za hlavu. Jednou mi taky řekla že mi z těma frackama už obyvaky prostě nemáme.

Myslím, že prase fakt nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
21.2.23 20:08
@Bytsamsebou píše:
Tak vysávat jednou za 4 dny jde hodně poznat. Pokud máš děti, dost drobí. Prach záleží na materiálu nábytku. Je dekor, na kterém nejde prach vidět ani po třech týdnech, kdežto na černém nábytku to jde vidět hned na druhý den. No a pokud odcházela od Vás s černými ponožkami a né původními bílými, tak se nediv.

To je asi trošku přehnaný ne s těma černýma ponožkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.2.23 20:15
@Alice180 píše:
To je asi trošku přehnaný ne s těma černýma ponožkama :)

Tak třeba proto se ozvala. Co já vím. Někomu to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
21.2.23 20:18

@Bytsamsebou no za den asi nemůže mít ani černý ponozky, možná jo kdyby tam chodili v botách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
21.2.23 20:21

No v botách opravdu uvnitř nechodíme. Moc typu teda, jak zvládat každodenní úklid s dítětem jsem nedostala teda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.2.23 20:21
@Alice180 píše:
@Bytsamsebou no za den asi nemůže mít ani černý ponozky, možná jo kdyby tam chodili v botách.

To napsala zakladatelka až potom, co jsem to napsala, že vytírala den předtím. Jinak vytírá a vysává jednou za 4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.2.23 20:23
@Vlasta gh píše:
No v botách opravdu uvnitř nechodíme. Moc typu teda, jak zvládat každodenní úklid s dítětem jsem nedostala teda. :)

Vysávat a uklízet hračky a špinavé nádobí a oblečení každý den+ mít uklizené stoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
21.2.23 20:24

@Bytsamsebou tak já občas taky třeba po pěti dnech. A černý ponozky nemáme. Někdy zas uklidím za dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.2.23 20:25
@Alice180 píše:
@Bytsamsebou tak já občas taky třeba po pěti dnech. A černý ponozky nemáme. Někdy zas uklidím za dva.

My také ne, protože chodíme v papučích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.2.23 20:32

To mi pripomnelo, jak jsme jednou sly s dcerou ke kamaradce na navstevu a ona tam mela na zemi vsude pradlo a tehdy 6 leta dcera pronesla pohorsene, jee tady je bordel :mrgreen: S kamaradkou se tomu smejeme dodnes, tenkrat jsme mely totalni vybuch smichu :mrgreen: Jinak ja uklizim taky, co 4 dny…jelikoz 4 dny jsem v praci, delam 12tky a to fakt uz na nic jineho nemam kapacity. Pokud by nekomu prislo, ze mam doma neuklizeno, rekla bych mu, ze mi muze klidne prijit uklidit :mrgreen: Je mi to fakt u pr… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný