Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kocourGarfield jako pri vytírání ho teda nosíš? A pokaždý běžíš do koupelny z pokojů teda?! Promiň já si to nějak nedovedu asi představit.
Příspěvek upraven 21.02.23 v 16:14
@Vlasta gh píše:Žiju sama a luxuju za 2-3 týdny, pár kusových koberců. Koupelnu a vytírání 1× týdně. Nádobí dle náplně myčky. A fakt si nemyslím, že jsem prase.
Vím jak to u ní vypadá, žije sama bez partnera. Bez dětí. Luxuje denně.
@Anonymní píše: Žiju sama a luxuju za 2-3 týdny, pár kusových koberců. Koupelnu a vytírání 1× týdně. Nádobí dle náplně myčky. A fakt si nemyslím, že jsem prase.
No vidíš já si trošku myslím, že jsem
teď
@Fonty píše:
Hele jak hned všichni všechno denně![]()
![]()
Tohle mi někdo říct tak už ho nezvu
v životě bych tohle neřekla, to už by musel být fakt nářez
My máme 3 děti a vážně denně všechno nedělám. Pořád musím dávat na misky vah. Vytrit/hrát karty, vysat/prohlížet knížky. Vařit/ jít ven
Většinou vyhrává zábava a je mi fajn. Vlastně všem je nám fajn. Jako dítě si pamatuju jak máti porad jecela kvůli bordelu a nechci aby si mě děti pamatovaly takhle
Jako ale před ohlasenou návštěvou se samozřejmě snažím dát to tady do pucu…ovšem 3 miláčci to dost často hatí
No já to pravé stejně, že když je partner doma tak radši jdu s nima ven než, abych zůstávala doma a uklízela.
Já to mám podobný malý budou dva roky. Taky ji zapojit moc nejde. Uklízím tak nějak podobně. Někdy jednou za tři dny někdy třeba jednou tejdne. A ty čtyři dny jsou v našem bytě zcela dostačující, mastnotu a černý fusekle fakt nemáme, jak tu někde bylo zmineno. Samozřejmě postel, uklidit věci, hračky atd. každý den. Nádobí, sporák denně. Peru skoro denně, teď kdy máme malou. Když jsme byli dva vždycky jsem prala o víkendu, protože přes tyden jsem chodila do práce v půl 8 a vracela se po půl 6.
Kamarádku samozřejmě neznám, ale nechtěla si spíš rejpnout. Já mám taky jednu bezdětnou a její komentáře hazu za hlavu. Jednou mi taky řekla že mi z těma frackama už obyvaky prostě nemáme.
Myslím, že prase fakt nejsi.
@Bytsamsebou píše:
Tak vysávat jednou za 4 dny jde hodně poznat. Pokud máš děti, dost drobí. Prach záleží na materiálu nábytku. Je dekor, na kterém nejde prach vidět ani po třech týdnech, kdežto na černém nábytku to jde vidět hned na druhý den. No a pokud odcházela od Vás s černými ponožkami a né původními bílými, tak se nediv.
To je asi trošku přehnaný ne s těma černýma ponožkama ![]()
@Alice180 píše:
To je asi trošku přehnaný ne s těma černýma ponožkama
Tak třeba proto se ozvala. Co já vím. Někomu to vadí.
@Bytsamsebou no za den asi nemůže mít ani černý ponozky, možná jo kdyby tam chodili v botách.
No v botách opravdu uvnitř nechodíme. Moc typu teda, jak zvládat každodenní úklid s dítětem jsem nedostala teda. ![]()
@Alice180 píše:
@Bytsamsebou no za den asi nemůže mít ani černý ponozky, možná jo kdyby tam chodili v botách.
To napsala zakladatelka až potom, co jsem to napsala, že vytírala den předtím. Jinak vytírá a vysává jednou za 4 dny.
@Vlasta gh píše:
No v botách opravdu uvnitř nechodíme. Moc typu teda, jak zvládat každodenní úklid s dítětem jsem nedostala teda.
Vysávat a uklízet hračky a špinavé nádobí a oblečení každý den+ mít uklizené stoly.
@Bytsamsebou tak já občas taky třeba po pěti dnech. A černý ponozky nemáme. Někdy zas uklidím za dva.
@Alice180 píše:
@Bytsamsebou tak já občas taky třeba po pěti dnech. A černý ponozky nemáme. Někdy zas uklidím za dva.
My také ne, protože chodíme v papučích.
To mi pripomnelo, jak jsme jednou sly s dcerou ke kamaradce na navstevu a ona tam mela na zemi vsude pradlo a tehdy 6 leta dcera pronesla pohorsene, jee tady je bordel
S kamaradkou se tomu smejeme dodnes, tenkrat jsme mely totalni vybuch smichu
Jinak ja uklizim taky, co 4 dny…jelikoz 4 dny jsem v praci, delam 12tky a to fakt uz na nic jineho nemam kapacity. Pokud by nekomu prislo, ze mam doma neuklizeno, rekla bych mu, ze mi muze klidne prijit uklidit
Je mi to fakt u pr… ![]()
@Vlasta gh mám parní mop co vytírá a vysává zároveň. To se dá i s dítětem na ruce. Pokud vytírám klasickým mopem, dávám kýbl do vany.