Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teď jsem doma na rizikovém, tak jsem se do té údržby trochu víc obula (taky jak mi síly dovolí), jinak v pracovním procesu to byla nouze. Ten robotický vysavač je super věc, doporučuju koupit. My to pouštíme plus mínus denně (máme tedy pejska, takže chlupy), důkladnější vysávání luxem pak stačí jednou týdně.
Kuchyni a obývák denně, zbytek podle toho, co se mi kdy chce zrovna dělat. I tak s tím bojuji, máme prostě zbytečně moc věcí
navíc je pro mě ujlid nutné zlo, nejsem typ člověka, který si v tom libuje…
@Tosidelassrandu píše:
Tak snad s malým dítětem to je standard, že se určitý věci prostě musí dělat denně, protože non stop produkujou bordel. Tobě přijde normální neuklízet denně?
Ano přijde mi to normální
kde je psáno že se něco MUSÍ dělat denně? Je skvělý něco nemuset, zkus to ![]()
@Tosidelassrandu píše:
No hele kuchyň umývám denně celou, prach průběžně. Zametat musím tak 4 krát denně a vytírat musím denně, jinak to je děsný. Povlékám týdně, koupelna taky tak jednou týdně a záchod častěji.
To zní jako diagnóza.
@Tosidelassrandu píše:
No hele kuchyň umývám denně celou, prach průběžně. Zametat musím tak 4 krát denně a vytírat musím denně, jinak to je děsný. Povlékám týdně, koupelna taky tak jednou týdně a záchod častěji.
Co na te podlaze delate ze musis vytirat kazdy den? ![]()
@Vlasta gh píše:
Já rozhodně nefnukam. Jestli si to četla celý ptala jsem se jak často uklizite, dál v diskuzi na typy jak uklízet denně s dítětem, který odpoledne nespí, zapojit ho nejde atd.Pokud ti přijde diskuse bezpředmětná. Tak se nemusíš účastnit, není to povinnost. A už vůbec nechápu proč se zapojis a hodnotis můj úklid když ti ten dotaz přijde k ničemu, jinak bys to napsala rovnou a ne nejdřív hodnocení pořádku.
To mám fotit denně byt, aby ti ta diskuse přišla jako opodstatněná?
No hele, když už tě kamarádka upozornila, že máš nepořádek, tak se nad tím snad zamysli. Asi se už nemohla dívat na to, v jakým bordelu tvoje rodina zije. Asi něco jako vymena manzelek. Fuj.
@Vlasta gh píše:No hele, když už tě kamarádka upozornila, že máš nepořádek, tak se nad tím snad zamysli. Asi se už nemohla dívat na to, v jakým bordelu tvoje rodina zije. Asi něco jako vymena manzelek. Fuj.
Já rozhodně nefnukam. Jestli si to četla celý ptala jsem se jak často uklizite, dál v diskuzi na typy jak uklízet denně s dítětem, který odpoledne nespí, zapojit ho nejde atd.Pokud ti přijde diskuse bezpředmětná. Tak se nemusíš účastnit, není to povinnost. A už vůbec nechápu proč se zapojis a hodnotis můj úklid když ti ten dotaz přijde k ničemu, jinak bys to napsala rovnou a ne nejdřív hodnocení pořádku.
To mám fotit denně byt, aby ti ta diskuse přišla jako opodstatněná?
@inkakřivák píše:
No upřímně, co je kamarádce po tom? Chová se jako nevychovaného. Myslet si může co chce, ale má si to nechat pro sebe. Taky nebudu vykládat kamarádce, že podle mne má OCD, protože její rovnání hrnečku dům zákrytu, lžiček v šuplíku, nebo popis skříní, co a kolik čeho kde není normální. Ale - je to její domácnost a mne to v ničem neomezuje.
Kdyby jí to řekla tchýně, všechny rady by zněly stejně - pošli babu do pihele. Nic ji po tom není. Takovou kamarádku bych nechtěla.
Asi je to spindira a kamarádka už se na to nemůže dívat.
@Mamhlucnehosouseda píše:
No hele, když už tě kamarádka upozornila, že máš nepořádek, tak se nad tím snad zamysli. Asi se už nemohla dívat na to, v jakým bordelu tvoje rodina zije. Asi něco jako vymena manzelek. Fuj.
Na výměnu fakt nekoukám a tímhle si akorát potvrdila moje slovo. Moje diskuze ti přijde neopodstatněna. A následně hodnotis a ještě ses sprostá. Gratuluju, ziskavas zlatyho bludistaka. ![]()
@Tosidelassrandu píše:
To si děláš srandu? Na to se mám moc ráda. Takhle ztrácet čas na život.
Rekni mi k čemu tato diskuze je? Kdyby ukázala fotku k posouzeni, tak snad ještě chápu, že zaklada diskuzi, aby ji na to řekli názor ostatní. A takto? To je jen fňuk, fňuk, kámoška mi řekla něco hnusneho, uchlacholte mě že nejsem tak špatná.
Hele já nebudu ani nechci posuzovat, k čemu ta diskuze je nebo není. A výměna manželek fakt není měřítko
co se týče úklidu. Rozhodně bych nikomu nenadaval do spindir. Když tu situaci neznáš, nevidíš. To je trochu za hranou. A nezlob se nejprve říkáš, že fňuká a k čemu diskuze je a následně začneš nadávat do spindir. Tak moc nevím co si o tom myslet?!
Tak nemá chodit na návštěvu. Na takové poznámky se odpovídá jednoduše - komu se u nás nelíbí, nemusí k nám chodit.
Pokud někdo takhle denně uklízí - prach, luxování, vytírání, celého bytu. Tak to bude na úkor něčeho, sice budeš mít uklizeno perfektně, ale něco jiného ti uteče.
@Acinore píše:
Mám tři děti a manžela, kdybych uklízela jednou za 4 dny, tak se tu nenajdeme![]()
podlahy a povrchy, to můžu denně, to je pořád něco.. Pračka se nezastaví, sušák už je jako stabilní kus nábytku..
To je hezké
![]()