Ukončení kojení v 9 měsíci miminka

4.9.25 09:48

Ukončení kojení v 9 měsíci miminka

Dobrý den maminky, chtěla bych se jen zeptat. Kojím skoro 9 měsíců a už na sobě cítím že mě to neskutečně vyčerpává a jak po psychické tak fyzické stránce se necítím dobře. Neskutečně mě to ubíjí a mám pocit že jsem selhala. Uz začínám být fakt i protivná a nepříjemná. Je to v pořádku když prostě malého odstavím :( :( a jak jste poznaly vy že už je toho moc? Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14731
4.9.25 10:20

Určitě je v pořádku, když malého odstavíš, když se cítíš, jak popisuješ.

Já jsem se takto necítila ani v 2,5 letech třetí a čtvrté dcery, když jsem je odstavovala. Ale odstavit jsem chtěla z jiných důvodů.

Spousta maminek děti nekojí vůbec nebo je kojí třeba 2 měsíce. Zkus, jestli vezme UM. Mně se druhá dcera odstavila ze dne na den (prakticky z hodiny na hodinu) asi kvůli mému třetímu těhotenství (i když jsem už byla v 10. tt). UM zarputile odmítala, zkusila jsem 3 značky. Tak mi pediatr říkal, ať aspoň dostává mléčné výrobky. Jogurtu snědla trochu, tvaroh nebo sýr nechtěla. A zdravotně jí to nijak neublížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8614
4.9.25 10:28

Šťastná a spokojená maminka = Šťastné a spokojené dítě. Vůbec se tím netrap, není to žádné selhání nebo cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
4.9.25 11:16

Urcite souhlasim s prispevky výše, nema cenu to na sílu tlacit, kdyz se citis jak popisuješ. V 9 mesisich uz se miminko uci papat a kojeni je stále mene.

Ale prijde mi zajimave, ze to takto maminky maji. Ty jsi mela nejaky problem s kojenim, nebo obecne jsi nejak rozladena? Jestli je to osobní, tak v pohode, ptám se ciste z me zvědavosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.25 13:39

Děkuju moc za zprávy :srdce:

Malinký mi papa krásně. UM mi přijmul taky úplně krásně. Kojím už jen dvakrát denně ráno a večer jinak proste papa. :srdce:
Přibírá krásně u doktorky všechno tak jak má být.
Měli jsme problém s přisátím a někdy prostě kojení absolutně odmítá a hlavně malý už ma skoro 6 zubu a fakt neskutečně mě kouše při tom kojení, že někdy mam pocit že mi ji ukousne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí