Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
To sem si taky říkala, že když to teda umí Anežka mohly být tři páry… A odůvodnění proč Adéla netančí je nijaké směšné, že kvůli času a urychlení… Adéla sice mně sa taky moc nezdá, ale toto nemá logiku…aby nakonec netančili fakt tři páry ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Jojo fakt to postrádá logiku… No to sem tam možná někdo z rodiny Mareckovych jenom sem tam objeví, třeba v Coolne…já mám pocit že snad ani Tóny už v Coolne nebývá…
@Letee píše: Více
V coolne najednou byla naka nova holka
přitom tam dělal ten kluk z loveislandu a survivora.. Pak ještě jeden ze survivora se tam mihnul a chodil tam na brigádu marek a nejednou nová holka
ten tam má teda brigádníků, že to vůbec zvládne zaplatit ![]()
@a12 píše: Více
Když se tam ta nová servírka objevila poprvé, tak jsem si podle toho culíku myslela, že je to Šárka z krámku.
@Dixies píše: Více
Joooo, přesně…musela jsem si to zastavit a slečnu prostudovat, protože si jsou se Šárkou strašně podobné ![]()
Jinak novy byt nove rodiny je byt Mareckovych, coz je uplne na hlavu….Maru vyhodili, a ostatní z te rodiny se tam budou objevovat? Nechybí mi, klidně at zmizí, hlavně ta pošahaná Beta, ale je to násilně utnuté, stejně jako to bylo násilně nasazené….Agata, jeji rodina, a Beta…
@Letee píše: Více
Neřekli, že Adéla to pořád mění a proto bude lepší, když to bude tancovat místo ní Anežka?
Přijde mi to taky celé divné, jako kdyby tuto dějovou linku někdo potřeboval vyloženě nacpat a vlastně se v tom sám plácá.
Když teď pozorujeme trénování toho tance, tak jsem zvědavá, jestli uvidíme i ten maturitní ples ![]()
A že Marečkovi jen tak zmizí z ničeho nic? To je taky úplně divné. Máma od Šimona aspoň zase “zmizela” do Německa, někteří se prostě přestěhovali někam pryč, tak to chápu. Jsem zvědavá, jestli proběhne nějaké vysvětlení, proč tam Marečkovi nejsou. Hlavně, že tam rozjeli linku s Agátou a najednou nikde nic, ticho po pěšině.
@Paní Kudrnatá píše: Více
Všichni někam mizí, jak pára nad hrncem ![]()
Na tu Adélu jsem taky zvědavá, ale třeba překvapí a nebude ji to vadit a nebo bude vadit a hlavně, to, že bude tancovat Milan s náhradnicí ![]()
Ja si myslim, ze nevysvětli, protože tam jakoby pořád bydlí
maximálně ten Mára bude makat v ty cizině.
To mas jak Miloš s evou.. Taky jim najednou sebrali byt a bylo po lince
Miloš se občas ukázal v hospodě s klimou, pak s tou Bětou.. Ale kam zmizela Eva nikdo neřekl, asi tam jakoby pořád bydlí
ale reálně uz to je nejspíš byt Báry ![]()
@a12 No, tak teď jsem viděla nejnovější díl na oneplay a je opravdu divné, že se nastěhovali do bytu, kde byli Marečkovi. Akorát je tam jiný nábytek.
A kam zmizeli Marečkovi, to se asi opravdu nedozvíme.
S tím, jak postupně ruší postavy, tak by měli udělat novou úvodní znělku, kde je plno postav, které zmizely. Po dlouhé době se tam na chviličku objevila Veronika, jsem byla teda překvapená
Čekám, kdo zmizí jako další ![]()
No trošku mě to mrzí, že takhle vykopavaj stary postavy
v podstatě maj rozjetý linky a oni to najednou utnou
do teď si k mareckovym všichni chodili jak domů a najednou nebudou mit byt
fakt zvláštní.. Přitom s tou linkou se dalo pracovat, když uz tam tu betu a agatu dali ![]()
Už jsem viděla ten byt Marečkových z ukázky. No fakt to tam je předělané a zvykat si na novou přestavbu, a že tam bydlí někdo jiný, nové postavy. Mi bude chvilku trvat. ![]()
A to nedávno psali (dost lidí mělo zájem vědět, kde jsou Marečkovi atd.) tak psali, ať se nebojíme, že jsou jen teď v pozadí a budou, ale už je vidět, že bez Máry. Tak jsem zvědavá, asi zase způsobem, že se budou někde s někým scházet venku - krámek, hospoda atd. ![]()
@sharunka03 píše: Více
Vidím to tak, že možná bude vidět jen Karla s Jirkou v kanceláři, nebo bude s někým v Coolně. I když…možná zmizí i Jirka (Herman) jak to tak vypadá a toho mám zrovna ráda ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Nějak tak to asi bude, škoda ![]()
A hlavně, asi v pondělí praskne ta svatá trojice, jak načapá Blanka Denise s Danielou ![]()
Svatá Kristýna, prý, aby si nelhali, ale mámě lže, jak to doopravdy je.
Ještě v pátek Blanka ze všech třech nadšená, jak jsou skvělí, že drží při sobě atd. Culí se u kafe a v pondělí příjde sprcha, to bude čubrnět. Jak se věci mají ![]()