Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky si všímám detailů (což mě baví ostatně nejvíc) a včera jsem se teda pobavila. Jak byla barakuda Květa u Mastného, tak na zdi za ním visel obraz prezidenta - ta fotka se založenýma rukama - a hned vedle fotka Hložánka taky se založenýma rukama ![]()
@Tom-Jerry píše:
@Janinac jj příjmením je Matouš
A jak je jmenem?
oni mu „Matousi“ rikaji i v dilne ze jo?
@Janinac Martin,říkají to je jako u Máry, taky je jménem Kryštof
@robínek píše:
Taky si všímám detailů (což mě baví ostatně nejvíc) a včera jsem se teda pobavila. Jak byla barakuda Květa u Mastného, tak na zdi za ním visel obraz prezidenta - ta fotka se založenýma rukama - a hned vedle fotka Hložánka taky se založenýma rukama
Jj, to už měl i Lumča ![]()
@robínek Jj, to už jsem si všimla dřív, taky mě to pobavilo.
Jinak si myslím, že v ohrožení života bude Rozina. Maléřvi jdou v ten svátek dopoledne do práce, Filip na trénink a Rozina bude mít zase u Coolny nějaký střet s Lucií..
@Tom-Jerry píše:
@Janinac http://ulice.nova.cz/…-martin.html
díky ![]()
@Fíková píše:
Jj, to už měl i Lumča
já si říkala, že to určitě není nový vtípek, ale je dobrý ![]()
Jinak mě se docela líbilo, jak promluvil Mára s matkou, to bylo takové výchovné, jak by to synové se svými podobně ujetými matkami měli řešit. Snad si z toho někdo vezme poučení, ale co vím, tak chlapi mají spíš tendenci to neřešit a nechat to na ženských, ať si to vyřeší mezi sebou samy…
Hložánkovy fotky jsem si nevšimla, musím kouknout
. Ale u Lumči si pamatuju normální fotku ksichtu, bez založených rukou, tak leda by to před koncem změnil, ale tu fotku si pak odnesl (teda přinesl mu jí Tonda), má jí asi v kanceláři za pekárnou a založené ruce tam podle mě nemá
. Však se stal starostou dřív než alkoholik z Vysočiny prezidentem.
Včera jsem to moc neviděla, ječelo tu mimi
tak to mám většinou jak němej film
@Samamama píše:
Hložánkovy fotky jsem si nevšimla, musím kouknout. Ale u Lumči si pamatuju normální fotku ksichtu, bez založených rukou, tak leda by to před koncem změnil, ale tu fotku si pak odnesl (teda přinesl mu jí Tonda), má jí asi v kanceláři za pekárnou a založené ruce tam podle mě nemá
Nevím, jestli tam měl založené ruce, ale tvářil se stejně jako on ![]()
@Fíková Aha, to jsem blbě pochopila
. Ale to je taky umění tvářit se jako zeman, ten jeho pseudointelektuální výraz, kdežto Lumča je takový bodrý medvídek
.
@Samamama píše:
Hložánkovy fotky jsem si nevšimla, musím kouknout. Ale u Lumči si pamatuju normální fotku ksichtu, bez založených rukou, tak leda by to před koncem změnil, ale tu fotku si pak odnesl (teda přinesl mu jí Tonda), má jí asi v kanceláři za pekárnou a založené ruce tam podle mě nemá
Určitě má Hložánek založené ruce, jen je trochu víc z profilu jak Zeman.