Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
6.5.15 07:49

@Samamama To bude zgruntu dobrá cérka, ta Lucina. Jen co je pravda. :cert: Tohle je fakt docela ze života.

• Citovat
  • Upravit
2368
6.5.15 07:49

@lovesmile mě se Maléřová také nelíbí, je jako figurka z Fimfára 8o :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 08:17

@Fjodorka, pro hranatost a špičatost se mi děsně nelíbí Adriana. A ještě když vytasí pětačtyřicet zubů (ona jich fakt nemá 32, to není možný) větších než hlava… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.5.15 08:18

@KPKristy mně na Adrianě hodně ruší uši, pokud vykouknou z pod vlasů :) :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 08:22
@Lupa píše:
@KPKristy mně na Adrianě hodně ruší uši, pokud vykouknou z pod vlasů :) :mrgreen: :andel:

Ono asi jak je hodně hubená, tak na ní ruší všechno. Mě třeba i vlasy ála prasečí ocásky.
Mimochodem ty uši z vlasů lezly i Alici a k jejímu výraznému účesu a ksichtům, co házela, to bylo fakt moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.5.15 08:55
@KPKristy píše:
Ono asi jak je hodně hubená, tak na ní ruší všechno. Mě třeba i vlasy ála prasečí ocásky.
Mimochodem ty uši z vlasů lezly i Alici a k jejímu výraznému účesu a ksichtům, co házela, to bylo fakt moc :mrgreen:

Mě teď po porodu vlasy tak prořídly, že uši občas vylézají i mě. Jak já to nesnáším!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 08:58
@lovesmile píše:
Mě teď po porodu vlasy tak prořídly, že uši občas vylézají i mě. Jak já to nesnáším!!! :cert: :cert: :cert:

Tak to já jsem vyřešila radikálně. Měla jsem už tak hnusné vlasy, že nebylo co ztratit, tak jsem ostříhaná na krátko a uši mám venku pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
6.5.15 09:02

Uši se mi nelíbí na Monice :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.5.15 09:05
@KPKristy píše:
Tak to já jsem vyřešila radikálně. Měla jsem už tak hnusné vlasy, že nebylo co ztratit, tak jsem ostříhaná na krátko a uši mám venku pořád :mrgreen:

Já mám vlasy docela dlouhé a z tak radikálního kroku bych měla strach, i když bych nic moc neztratila. :roll: :oops: :mrgreen: Naši mě od malička stříhali na kluka a do dnes z toho mám deprese. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 09:15
@lovesmile píše:
Já mám vlasy docela dlouhé a z tak radikálního kroku bych měla strach, i když bych nic moc neztratila. :roll: :oops: :mrgreen: Naši mě od malička stříhali na kluka a do dnes z toho mám deprese. :lol:

No víš co, já bych hrozně ráda měla dlouhé vlasy, od mala jsem je tak měla. Jenže ne za každou cenu, aby mi z hlavy viselo suché cosi. Když i po různých péčích mé vlasy odmítaly spolupracovat, tak co s nima. Třeba mi příště narostou lepší ;)

Vídám občas ženské, které si děsně zakládají na vlasech dlouhých až do řiti, ale když to vidím :roll:. Od lopatek jsou suché, tenoučké, nic jinýho, než splést do plesnivého copu nejde. Tak to fakt radši krátké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.5.15 09:18
@Raduš.ka44 píše:

Když o tom tak přemýšlím, tak je tam dost ušatých holek - Monika, Adriana, Alice, Mirinka :think:
Brodská taky měla docela ušiska…

Příspěvek upraven 06.05.15 v 09:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.5.15 09:18
@Raduš.ka44 píše:

Jo přesně, ta má děsné uši :-D

Jinak je fakt, že v hranatosti je přebornice Adriana. Róza se mi líbí a Maléřová taky.. Mám tu herečku ráda, hlavně od nás z divadla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.5.15 09:19

@KPKristy :lol:
Tak zas tak špatně na tom nejsem. :mrgreen: Vlasy mi sice prořídly, ale jinak jsou lesklé a vypadají zdravě. A už jsem si i všimla, že mi rostou nové, hurá! :mrgreen:
Dneska jdu právě ke kadeřnici akorát zastřihnout konečky, tak to bude zase o chlup lepší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
6.5.15 09:19

Já bych nechtěla být herečka, když to tu tak pozoruji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
6.5.15 09:30
@me2dova píše:
Já bych nechtěla být herečka, když to tu tak pozoruji:-)

Přesně :mrgreen:. Před zdejší dokonalostí projde málokdo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky