Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovesmile mě se Maléřová také nelíbí, je jako figurka z Fimfára
![]()
@Fjodorka, pro hranatost a špičatost se mi děsně nelíbí Adriana. A ještě když vytasí pětačtyřicet zubů (ona jich fakt nemá 32, to není možný) větších než hlava… ![]()
@KPKristy mně na Adrianě hodně ruší uši, pokud vykouknou z pod vlasů
![]()
@Lupa píše:
@KPKristy mně na Adrianě hodně ruší uši, pokud vykouknou z pod vlasů![]()
![]()
Ono asi jak je hodně hubená, tak na ní ruší všechno. Mě třeba i vlasy ála prasečí ocásky.
Mimochodem ty uši z vlasů lezly i Alici a k jejímu výraznému účesu a ksichtům, co házela, to bylo fakt moc ![]()
@KPKristy píše:
Ono asi jak je hodně hubená, tak na ní ruší všechno. Mě třeba i vlasy ála prasečí ocásky.
Mimochodem ty uši z vlasů lezly i Alici a k jejímu výraznému účesu a ksichtům, co házela, to bylo fakt moc
Mě teď po porodu vlasy tak prořídly, že uši občas vylézají i mě. Jak já to nesnáším!!!
![]()
@lovesmile píše:
Mě teď po porodu vlasy tak prořídly, že uši občas vylézají i mě. Jak já to nesnáším!!!![]()
![]()
Tak to já jsem vyřešila radikálně. Měla jsem už tak hnusné vlasy, že nebylo co ztratit, tak jsem ostříhaná na krátko a uši mám venku pořád ![]()
@KPKristy píše:
Tak to já jsem vyřešila radikálně. Měla jsem už tak hnusné vlasy, že nebylo co ztratit, tak jsem ostříhaná na krátko a uši mám venku pořád
Já mám vlasy docela dlouhé a z tak radikálního kroku bych měla strach, i když bych nic moc neztratila.
Naši mě od malička stříhali na kluka a do dnes z toho mám deprese. ![]()
@lovesmile píše:
Já mám vlasy docela dlouhé a z tak radikálního kroku bych měla strach, i když bych nic moc neztratila.![]()
![]()
Naši mě od malička stříhali na kluka a do dnes z toho mám deprese.
No víš co, já bych hrozně ráda měla dlouhé vlasy, od mala jsem je tak měla. Jenže ne za každou cenu, aby mi z hlavy viselo suché cosi. Když i po různých péčích mé vlasy odmítaly spolupracovat, tak co s nima. Třeba mi příště narostou lepší ![]()
Vídám občas ženské, které si děsně zakládají na vlasech dlouhých až do řiti, ale když to vidím
. Od lopatek jsou suché, tenoučké, nic jinýho, než splést do plesnivého copu nejde. Tak to fakt radši krátké ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Uši se mi nelíbí na Monice.
Když o tom tak přemýšlím, tak je tam dost ušatých holek - Monika, Adriana, Alice, Mirinka ![]()
Brodská taky měla docela ušiska…
Příspěvek upraven 06.05.15 v 09:19
@Raduš.ka44 píše:
Uši se mi nelíbí na Monice.
Jo přesně, ta má děsné uši ![]()
Jinak je fakt, že v hranatosti je přebornice Adriana. Róza se mi líbí a Maléřová taky.. Mám tu herečku ráda, hlavně od nás z divadla ![]()
@KPKristy ![]()
Tak zas tak špatně na tom nejsem.
Vlasy mi sice prořídly, ale jinak jsou lesklé a vypadají zdravě. A už jsem si i všimla, že mi rostou nové, hurá! ![]()
Dneska jdu právě ke kadeřnici akorát zastřihnout konečky, tak to bude zase o chlup lepší. ![]()
@me2dova píše:
Já bych nechtěla být herečka, když to tu tak pozoruji:-)
Přesně
. Před zdejší dokonalostí projde málokdo. ![]()
@Samamama To bude zgruntu dobrá cérka, ta Lucina. Jen co je pravda.
Tohle je fakt docela ze života.