Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
831
10.1.13 17:24
@Ka2 píše:
Jinak co mi ještě vadí, je ta těhotná Lída :-) Břicho jí udělali, jak kdyby měla rodit každým dnem… a to je na začátku :lol:

Taky si říkám, že ho má nějaký veliký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
10.1.13 18:02

Jee ja v jeho věku taky vysedavala na lavičce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
10.1.13 18:07

Ahoj baby teda vás dočíst :roll: :pankac: :pankac:

mě ted strašně štve Růžena drbna jedna zase ji pěkně narostl hřebínek můře jedný. :cert:

jinak jak jste se bavily o tom vnímání těch dětí, mám 12letou holčinu a vztah po krizi. Doted když o něčem přemýšlím tak s emě polekaně zeptá jestli se zase něco neděje, takže tu reakci Franty vnímám celkem reálně. ono se to nezdá ale ty děti to v sobě mají.

jo a u Hynka to beztak v restauračce zabili tím, že hned naznačili že je starej, že staře vypadá kdežto Gábi je pořád jak studentka :-)myslím že to ho dostalo. už se neměl chut bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.1.13 18:20
@kam2 píše:
Jee ja v jeho věku taky vysedavala na lavičce. :mrgreen:

Co taky, peněz moc nemají, pivo by jim nenalili:-) Ale choděj do kina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
10.1.13 18:56
@Jamajka00 píše:
Ahoj baby teda vás dočíst :roll: :pankac: :pankac:

mě ted strašně štve Růžena drbna jedna zase ji pěkně narostl hřebínek můře jedný. :cert:

jinak jak jste se bavily o tom vnímání těch dětí, mám 12letou holčinu a vztah po krizi. Doted když o něčem přemýšlím tak s emě polekaně zeptá jestli se zase něco neděje, takže tu reakci Franty vnímám celkem reálně. ono se to nezdá ale ty děti to v sobě mají.

jo a u Hynka to beztak v restauračce zabili tím, že hned naznačili že je starej, že staře vypadá kdežto Gábi je pořád jak studentka :-)myslím že to ho dostalo. už se neměl chut bavit.

Jé a já měla dojem, že Eddie to říkal právě obráceně, když lichotil Hynkovi, že je to fajn, že je učitel tělocviku na gymplu, že vypadá pořád mladě, zato Gábina starší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
10.1.13 19:59

@Petorka tak že bych to pochopila blbě já?? :nevim: :nevim: :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.1.13 20:02
@Petorka píše:
No nejhorší je Franta s tou svojí „přítelkyní“, jak vysedávají pořád na lavičce, přijde mi to strašně trapný…Kolik, že mu tam vlastně je? 13-14 nebo dokonce míň?
já nevím, podle mě jim je okolo 16, už jsou na středí ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
10.1.13 20:06

Ne ten je na základce ktera je spojena s gymnaziem. Přeci chodi do třídy s Borisem kterého se snažil Eliáš dostat na gympl. Takže předpokládám 9.trida? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
10.1.13 20:08

Holky jak to teda bylo v té hospodě? :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
10.1.13 20:13

Já dneska ani Ulici neviděla bylo to ostrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.1.13 20:19
@Jamajka00 píše:
Já dneska ani Ulici neviděla bylo to ostrý?

Já taky ne..Holky, co se dneska dělo, prosím.. :dance: Jsem zvědavá… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15674
10.1.13 20:27

@slavuska1 Jsou na víceletém gymnáziu, tuším, že letos první rok, tj asi jakoby v osmičce (předpokládám, že 11 jim není). Takže 13-14 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
10.1.13 20:29
@zasemamina píše:
Libuška a Libor jsou teda vyjímka, bezinky vypili ;)

Kdepak nedopili, když tam vlezl Miky, tak on se jí předtím ptal, jestli jí může dolít dvě deci, a když jí tam cmrdnul, kluk tam vlezl a ona řekla, tak já už půjdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
10.1.13 20:31
@zasemamina píše:
Taky si říkám, že ho má nějaký veliký

Jee a treba ja mela taky takovy bricho a pred porodem se me ptali, kdyze ty dvojcata budou :P :P :P :P :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: (a misto dvojcat mam jednoho velikyho chlapaka :-)
me spis udivuje, ze Betka se s Kristynou bavi, ale s tatou se bavit nechce :think: :think: :think:
Jinak ta Ruzena je silena :roll: :roll: :roll: :roll: na to, co provedla se uz chova, jako by se nechumelilo :zed: :zed: :zed:
Ale Libusce a dokturkovi to preju, kazdy je sice jiny, ale treba by konecne byli stastni :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
10.1.13 20:34
@Jamajka00 píše:
Holky jak to teda bylo v té hospodě? :think: :roll:

Myslis Gabinu a Hynka? Edie polichotil Hynkovi, ze vypada mladsi a Gabina starsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí