Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vanda se mi tam líbí, dokonce mě napadlo, že je škoda, že tam nemá lepší roli a není tam stabilně.
@Alik.htm jj já to blbě napsala, jako herečku ji mám ráda, ale v té roli mě naštvala prostě jako matka Emy ![]()
@Petorka píše:
Vanda se mi tam líbí, dokonce mě napadlo, že je škoda, že tam nemá lepší roli a není tam stabilně.
To jsem si taky říkala, že jí dali zrovna roli takové rozvracečky rodiny..Ale hraje to dobře..Jsem zvědavá, jak to dopadne a co z toho bude.. ![]()
Jj, Vanda se mi též líbí. Uvidíme, jaká bude dál.
Mě Tereza vypasená nepříjde. Ano, přibrala, protože už to není žádný malý náctiletý kůzle, ale dospělá ženská a prostě se zaoblila, no. Gábina mi též příjde v pohodě.
@L-enny Taky si myslím, že ženská, která je doslova „vypasená“ vypadá jinak…
@Ka2 přesně. To, že má širší boky, tak s tím nic neudělá. Je trošku širší v ramenou, ale pas má štíhlý. Nebo aspoň mě to příjde. Já si vypasenýho člověka představuju obézního, což prostě v Ulici snad žádná taková ženská není.
jo, Nyklová ale to je dáma v letech. Beru teď ty mladší ročníky.
Mě by zajímalo, co mají (jestli vůbec mají) v plánu do budoucna s Edým… Jestli mu to nakonec s Markétou vyjde, nebo on, jako role vyšumí
Kéž by vyšuměli oba dva
nevím, no, Markéta mi příjde fakt jak mimoň z jiný planety svým uvažováním (třeba jak hledala práci a strááášně se všemu divila ohledně oblečení a tak), celkově mi přišla v prvních rolích vtipná, takový oživení, teď spíš trapná…v pondělí jsem na ni zvědavá, má mít nějaký průšvih v truhlářství…
Ale Tereza nemá širší boky. Je celá tlustá, ty ruce u ramen a v obličeji taky. Taky nemám ráda vychrtliny a ani já sama nejsem, ale ona nemá tvary. To Gábina zase jo. Ta má zadek, prsa, štíhlý pas. Tereza je jako barokní andělíček ![]()
@Ka2 asi to zůstalo na té hezké prsaté servírce, protože několikrát zmínila, že má instrukce od šéfa (Oldovi třeba jenom jedno pivo a tak) ![]()
Počkat, a Henry je kde? To jsem prošvihla nebo to tam nebylo?
Henry odjel do Ameriky, maminka je nemocná. Jen nevím, jestli tam jeho role teda definitivně skončila nebo ne. Třeba si chystají novou dějovou linku a někdo to koupí a bude tam další nová tvář.
@KPKristy píše:
Ale Tereza nemá širší boky. Je celá tlustá, ty ruce u ramen a v obličeji taky. Taky nemám ráda vychrtliny a ani já sama nejsem, ale ona nemá tvary. To Gábina zase jo. Ta má zadek, prsa, štíhlý pas. Tereza je jako barokní andělíček
tak barokního andělíčka si představuju jinak.
tlustý obličej? tak to asi koukám na jinou Terezu. Ne, mě fakt nepříjde tlustá. Když holt si ji lidi pamatují coby štíhlounkou puberťačku, jemnou blondýnku a teď je z ní kus ženský, no…