Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak se vůbec dali dohromady Jarda s Lenkou? Si pamatuju, kdysi, že měli rande, kde ji pozval na lezeckou stěnu a to ji moc nezaujalo, že ona je spíš romantická duše a vypadalo to, že jim to neklapne.
@hofka píše:
Jak se vůbec dali dohromady Jarda s Lenkou? Si pamatuju, kdysi, že měli rande, kde ji pozval na lezeckou stěnu a to ji moc nezaujalo, že ona je spíš romantická duše a vypadalo to, že jim to neklapne.
Jaroušek na lezecké stěně? to je teda představa
![]()
@MarkyM píše:
@hofkaty jo to si vůbec nepamatuju
Však to už musí být pár let zpátky. To ještě Lenka učila výtvarku a Jarda dělal v Království hraček nebo jak se to jmenovalo.
to snad ani neni možný co všechno se tam už událo, to si všechno nemůžem ani pamatovat, jsem zvědavá jak dlouho budou ještě netáčet.
No dávají to šíleně dlouho a pravda je že kdyby ulice skončila, celkem by chyběla ikdyž je to taková blbost
![]()
Jarda chodil s tou barmsnkou od Henryho. Ta neskutecne zarlila ns Lenku protoze se spolu bavili s on mezitim travil vic casu s Lenou a nakonec se s tou barmankou rozesel. Chvilku to tahl s oběma.
Ještě čekám že se objeví Anežka Boháčová jako krásná puberťačka co to zamotá mezi Frantou a Viki ![]()
Myslím že ne, oni spolu přece hodně kamarádili a byli ze stejné třídy ![]()
Ne oni spolu chodili drive do tridy. Bylo by to zajimavy. Zatim mi ale Franta neprijde extra zalaskovanej, no uvidime.
Ta servirka se jmenovals Magda. ![]()
Oldu taky balivala ve fitku ta Hrachovcova. S tou se stalo co? Nevite? Jinak me mrzi ze Olda ms takovou uz usedlejsi roli. Ne ze bych mu prala zensky ale bylo to zajimavejsi. Jinak triply jsem mela v 16tt. A taky jsem koukala. Ja bych rekla podle vel Lidina bricha ze je tak ve 30tt. ![]()
Nejmenovala se ta bejvalka od Jardy náhodou Katka? Vím jistě, že měla dcerku Kačenku…