Umělé oplodnění IVF a ICSI – které centrum?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
17.1.11 19:16

Tak věř tomu, že tentokrát to vyjde, do třetice všeho dobrého. Nám, bohužel, embrijka pro zamražení nezbyla, jinak bychom si taky nějaké nanučky nechali. Tak snad to nebude třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
18.1.11 09:51

Držím všem palce, aby konečně našly ty své vytoužené //. Tento rok to prostě musí vyjít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
18.1.11 10:10

Dobré ráno všem. No jistěže tomu musíme věřit, bez toho to ani nejde. EvHu, taky držím pěsti, aby všechno klaplo, vidím, že začínáš se stimulkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
18.1.11 11:27

Chmeli jj, už si píchám :nevim:
Tak snad se tam dole něco děje…uvidíme jak to dopadne. Ale věřím, že dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.1.11 12:30

Ahoj, my jsme s manželem už 3 roky v Podolí a zatím si nemůžeme na nic stěžovat. Podstoupili jsme 1. cyklus IVF a zhruba za tři týdny máme jít na první KET. Máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.11 16:35

Ahoj holky vidim,ze je nas tu dost,tak mam radost aspon se priucim dopředu. Jinak CHmeldi dekuji za tvuj popis vim,ze udelam a zvladnu cokoliv pro miminko jako kazda znas :-) A neboj jen si s miminkami povidej a pekne hlad briško,at se jim u tebe libi :hug: veřim,ze urcite bude :hug: Holky a jeste by me zajimalo na kolik vas prisla metoda IVF a ICSI nam rikala doktorka tak tech 25000.

• Citovat
  • Upravit
1032
18.1.11 16:50

Ahojík, my jsme za všechno, včetně léků, ICSI, AH, PK platili něco okolo 23.000,–Kč, takže si myslím, že ta cena do 25.000,–Kč je přiměřená. Ale jak říkám, měli jsme v tom i asistovaný hatching a prodlouženou kultivaci. Jinak děkuji moc za přání, snažím se, aby se jim u mě líbilo a doufám, že bude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
18.1.11 18:28
Marun píše:
Ahoj, my jsme s manželem už 3 roky v Podolí a zatím si nemůžeme na nic stěžovat. Podstoupili jsme 1. cyklus IVF a zhruba za tři týdny máme jít na první KET. Máte někdo zkušenosti?

Ahoj, s KET mám bohaté zkušenosti. Proti IVF je to naprostá pohoda, protože jsem šla vždy jen 14. den na ultrazvuk, aby zjistili výšku sliznice a pokud bylo vše v pořádku, tak jsem šla za šest dnů na transfer. Od toho ultrazvuku jsem si zaváděla Utrogestan a brala Ethynilestradiol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
18.1.11 18:36

Ahoj Dashi, tak to je fajn, že je to taková pohoda. Já doufám, že nám to teď vyjde, protože nám nezbyli žádní nanučci, takže bych si v rámci 2.IVF musela znovu projít vším od začátku. A co bychom si povídaly, není to nic, co by si člověk chtěl nutně zopakovat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.1.11 08:06

Ahoj, no já teď čekám až se mi zase začne chtít menstruovat :-) a pak začínám brát Estrimax a na ultrazvuk jdu 13 den cyklu. Jaké máš zkušenosti s rozmražováním embryjek? My máme zamražené jen tři a mám strach, aby se při rozmražování nepoškodili. Prý je to dost časté, tak, aby mi vůbec měli co transferovat. Přála bych si dvě, tak se budu modlit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
19.1.11 08:11

Nám už rozmrazily 4 a všechny byly v pořádku, ale stejně to potom nedopadlo, ale s tím se musí počítat. Už jsou 4 roky stará. Jedno začlo růst, ale bohužel ve vejcovodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.1.11 14:45

To je teda smůla. :-( A jak jste na tom teď? Nějaké další snažení, nebo těhu?
My máme zamraženo od října 2010, tak to ještě tak dlouho není, tak uvidíme, jak to dopadne. Už jsme se začali zajímat o adopci, je to obojí na dlouhou dobu, tak ať se aspoň něco děje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
19.1.11 15:11

My už jedno dítko máme a ještě máme 3 mrazáčky, tak to ještě zkusíme, a pak jsem rozhodnutá jít ještě na jeden pokus IVF, a pokud to nevyjde, tak budeme mít jedináčka. O adopci jsme už taky uvažovali, ale trvá to dost dlouho a je to spousta zařizování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.11 20:07

Holky co je to asistovaný hatching?

• Citovat
  • Upravit
1032
19.1.11 20:16

Asistovaný hatching znamená, že před tím, než Ti transferují embrijko, mu naříznou obálek, aby se mu z něj lépe vyklouzávalo do děložní sliznice a lépe se mu uhnízďovalo. Dělá se to většinou tehdy, když embriolog zjistí, že máš tužší obal vajíčka, což prý ale se vzrůstajícím věkem bývá velmi často. Takže třeba mě konkrétně ho pan doktor v CARu doporučil hned, ještě před odběrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí