Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dekuji moc za ingormace.. je fakt ze tomu zatim vubec nerozumim aspon ze se dozvim neco od vas
Ahojte holky, chystáme se na umělko v Brněnském CARU, dostali jsme instruktážní video tak se pomalu začínám bát zda to všechno zvládnu. Teď čekáme až přijde MS a začneme stimulovat, snad se do konce prázdnin zadaří a mimišek se uchytí, chtěla jsem se zeptat když se to na poprvé nepovede za jak dlouho se dá stimulovat a zavést další embryo, předpokládám že tam je asi taky nějaký klidový režim co?
Prý po tom co odeberou vajíčka tak to ženu bolí?
Ach jo ženy proč to někdy musí být všechno tak složité ![]()
@Moňule B. píše:
Ahojte holky, chystáme se na umělko v Brněnském CARU, dostali jsme instruktážní video tak se pomalu začínám bát zda to všechno zvládnu. Teď čekáme až přijde MS a začneme stimulovat, snad se do konce prázdnin zadaří a mimišek se uchytí, chtěla jsem se zeptat když se to na poprvé nepovede za jak dlouho se dá stimulovat a zavést další embryo, předpokládám že tam je asi taky nějaký klidový režim co?
Prý po tom co odeberou vajíčka tak to ženu bolí?
Ach jo ženy proč to někdy musí být všechno tak složité
Ahojek jak to dopadlo? Já se mám teďka rozhodnout, jestli tohle všechno v Brně podstoupíme
@Jitula245 zatím nijak MS si semnou hraje do konce týdne by měla přijít tak uvidíme co pak
Já mám jít na rozhodnutí v září
taky dostaneme instruktážní video?
![]()
@Jitula245 ahoj, myslím že asi ano… ono jsou tam popsaný jen metody toho oplození a takový postup co bude následovat bych to nazvala
… je tam i „návod“ jak si píchat ty stimulační injekce…a včera mi sestřička řekla že ji to CD pak máme donést zpátky ![]()
My jsme byly v nemocnici včera a výsledky jsou lepší než minule tak jsme začali stimulovat, v sobotu nás čeká průběžná kontrola zda stimulace probíhá v pořádku aby jsme to prý nepřepískly s tou stimulací a vaječníky nereagovali špatně.
takže jsme zas o krůček dál… ale bojím se jaké další komplikace přijdou, ke kterému lékaři chodíš ty?
Ahoj chtela bych se zeptat s jakymi centry mate zkusenost? Dr. mi dal typ na Unicu v brne ze je pry velmi dobra ale koukam i jinde. poradte prosim. predem dekuji
Včera jsem byla na 4 IUI
a ten samotný zákrok byl bolestivý poprvé až jsem trochu krvácela ještě se to nestalo
doktor mi píchnul hned pak pregnyl šli jsme domů včera jsem celý den až do ted skoro ležela i dnes budu abych byla co nejvíce v klidu, no a uvidí se, jsem nějaká nafouklá po tom včerejšku, jak jsme přišli lehla jsem si takové 3 hod jsem ležela málem jsem usla tak unavená jsem byla vztala jsem dala jsem si vanu ale ne moc teplou no a zase to samé a to až ted jsem vlastně tady sedím a píšu vám dneska udělám taktéž budu ležet nevím něco mi říká že si mám tak odpočinout. no a testovat
huráá
budu nejdřív v pátek
příšti týden
tak že kdo bude taky? at se podělíme? společně? ![]()
@Moňule B. no já chodím na Obilňák, ale prej mi jedna holčina psala, že tam chodit nemám, tak nevím ![]()
@Jindra12 No já chodím na Obilňák, jen první návštěvy zatím, ale jedna holčina psala, že tam nee, že chodí do Reprofitu Brno
Dekuju a nevite o nekom kdo ma zkusenosti ze sanusem v pardubicich?
@Jitula245 já chodím taky na obilnák, zatím nejsympatičtější nám přijde p. Felsinger, který pokaždé vše vysvětlí a zopakuje i když to říkal už minule asi aby na něco nezapoměl, je sice mladý ale přijde mi lepší než mekiňová ta se nás neobtěžovala o ničem moc informovat ani o cenách nebo tak…
Moňule B. Já myslím byla u primáře Crhy a doktorka Mekyňová mi dělala vše vyšetření. Já bych zkusila asi ten reprofit Olomouc, ale když jsem šla na obilňák z důvodu endošky, a tam tomu rozumí, tak jsem chtěla zůstat tam. Ale když slyším ty ohlasy, tak se nemůžu rozhodnout… ![]()
@Jitula245 jj taky doufáme že když je to nemocnice tak snad ví co dělají…právě já taky pak koukala na nějaký recenze a názory…a dost mě to zvyklalo ale snažím si říkat právě to že tomu snad rozumí a třeba taky když je někdo nespokojený tak to píše že ale když je člověk spokojený nebo se to povede a je z ženské mamina tak už nemá čas lézt na internet a psát že se to povedlo… uvidíme já si říkala že když už to mám vše vyběhaný ty vyšetření tak vyzkouším jeden pokus a kdyby to nedej bože nevyšlo tak bych šla jinam protože víc jak na dva pokusy nemám ani peníze… tak uvidíme jak se to „vyvrbí“
@Moňule B. J8 mám stejnej pocit
…ale přemýšlím, jestli si neudělám názor ještě někde jinde a pak se rozhodnu, protože mi chtějí na tom Obilňáku nastřihnout ty vejcovody a pak už nikdy nebudu mít přirozeně děti, tak alespoň to jedno
…a to mi navrhoval laparo a v tom Reprofitu se za laparo platí 17.000 a to já nazbyt teda nemám
![]()