Umělé oplodnění IVF a ICSI – které centrum?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
26.8.15 12:17

@Jitula245 aha no to mě nic takovýho zatím dělat nemusejí… chtěli mi dělat průchodnost vejcovodů ale protože mi zase haprovali MS a krvácela jsem celý měsíc tak k tomu ani nedošlo… ale pokud ti chtějí až takhle zasahovat do těla… tak když máš ještě před zahajením stimulace a máš čas tak bych klidně do toho repofitu zašla… mám u nás sousedku která tam byla a jednoho p. doktora si nemůže vynachválit a už má od vánoc mrňouse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.11.15 14:40

Ahoj,
v brzké době se s přítelem chystáme na IVF je to náš první pokus. Absolvovali jsme tři pokusy IUI ale bohužel :-(.. Jezdíme do Sanatoria Pronatal Praha/Modřany.
Zarazila mě ale cena u IVF, myslela jsem, že první tři pokusy hradí pojišťovna a my bychom si to měli platit a ta částka není teda malá. Jedná se o cca 30tisíc 8o. Kdyby aspoň člověk věděl, že to i tak vyjde, ale bojím se toho, že ani tohle nepomůže a my budeme platit pořád.
Jaké s tím máte zkušenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.11.15 19:58

@Lenys01 Ahoj, my jsme s manželem byly v Brně na obilním trhu za mě nikdy více takhle zkušenost mi stačila, co se týče finančně tak jsme platili 35 tisíc, bylo to první IVF a po 3 týdnech necelých jsme o mimčo přišli takže pokud tam chceš jít na IVF tak si zkus nejdřív opravdu najít recenze zda to umí dělat nebo jaké mají výsledky nejlepe by bylo najít osobu která tam byla možná i tady v diskuzích… já si špatné recenze přečetla již pozdě a nestihla jsem přejít jinam.
Držím pěstičky ať ti to vyjde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.15 12:20

Ahojky s přítelem by sme chtěli jít na umělé oplodnění ale vůbec se v ničem neorientuju mohli by ste mi prosím napsat některá z vás jak to probíhá a hlavně kolik co stojí moc děkuji za každou odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.1.16 18:20

umele oplodneni

Ahoj holky, chodim na genetiku Praha Letna k pani doktorce Jarosove. Uz mame doma trilete dite a to se nam podarilo prirozene. Ted se snazime rok a pul o druhe. Je mi 39 let, uz mame za sebou veskera vysetreni, jsme naprosto v poradku. Manzel ma spermiogram v poradku, spermii ma dost. Dokonce mi i profukovali vajecniky a vse v poradku. Mame za sebou uz dve Inseminace a nic nevyslo. Ted nas ceka treti inseminace a v unoru umele oplodneni IVF. Mate nekdo zkusenosti z genetiky v Praze Letna a s umelem olpodnenim? Ja uz tomu nejak prestavam verit. Je tu nejaka sance na otehotneni a kolik to stoji? Nam rekla od 5 do 20 tisic. A neni uspesnejsi radsi ICSI? A jeste je tu jedna vec. Protoze jsem rodila cisarskym rezem, rekla nam, ze vlozi pouze jedno oplodnene vajicko. Ja bych chtela dve, ale to pry ma spoustu rizik. Diky vsem za rady. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.1.16 18:21

umele oplodneni

Ahoj holky, chodim na genetiku Praha Letna k pani doktorce Jarosove. Uz mame doma trilete dite a to se nam podarilo prirozene. Ted se snazime rok a pul o druhe. Je mi 39 let, uz mame za sebou veskera vysetreni, jsme naprosto v poradku. Manzel ma spermiogram v poradku, spermii ma dost. Dokonce mi i profukovali vajecniky a vse v poradku. Mame za sebou uz dve Inseminace a nic nevyslo. Ted nas ceka treti inseminace a v unoru umele oplodneni IVF. Mate nekdo zkusenosti z genetiky v Praze Letna a s umelem olpodnenim? Ja uz tomu nejak prestavam verit. Je tu nejaka sance na otehotneni a kolik to stoji? Nam rekla od 5 do 20 tisic. A neni uspesnejsi radsi ICSI? A jeste je tu jedna vec. Protoze jsem rodila cisarskym rezem, rekla nam, ze vlozi pouze jedno oplodnene vajicko. Ja bych chtela dve, ale to pry ma spoustu rizik. Diky vsem za rady. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.1.16 18:22

umele oplodneni IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.1.16 18:23

umele oplodneni

@ruzicka77 píše:
Ahoj holky, chodim na genetiku Praha Letna k pani doktorce Jarosove. Uz mame doma trilete dite a to se nam podarilo prirozene. Ted se snazime rok a pul o druhe. Je mi 39 let, uz mame za sebou veskera vysetreni, jsme naprosto v poradku. Manzel ma spermiogram v poradku, spermii ma dost. Dokonce mi i profukovali vajecniky a vse v poradku. Mame za sebou uz dve Inseminace a nic nevyslo. Ted nas ceka treti inseminace a v unoru umele oplodneni IVF. Mate nekdo zkusenosti z genetiky v Praze Letna a s umelem olpodnenim? Ja uz tomu nejak prestavam verit. Je tu nejaka sance na otehotneni a kolik to stoji? Nam rekla od 5 do 20 tisic. A neni uspesnejsi radsi ICSI? A jeste je tu jedna vec. Protoze jsem rodila cisarskym rezem, rekla nam, ze vlozi pouze jedno oplodnene vajicko. Ja bych chtela dve, ale to pry ma spoustu rizik. Diky vsem za rady. Katka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.16 10:46

Mohla bych se zeptat kolik vam bylo let a kolik ste tam nechali penez dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.6.16 00:36

Ahojte chtela bych se zeptat zda nektera z vas mela vysoke BmI tedy nadvahu pri IVF a jestli nektera zvas vi jaka by mela bit asi tak hmotnost zeny. Chtely jsme podstoupit IVF ale kuli tomu ze ja jsem uz odjakziva obezni nam to nebylo doporuceno a ja nevim a nikde jsem se ani nedocetla zda je mozne to podstoupit na vlastni ryziko. Kdome te obezity jsem naprosto zdtava vsechny vysledky uplne super.Uz nevim co delat strasne me to mrzi ale proste kila dolu ne a ne dostat a to sem snad zkousela vsechno. Poradte mi holky prosim uz nevim jak dal je mi 31 a leta bezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.6.16 08:10

Mysackova
Ahoj také jsem obézní bmi 29 z testů mi zjistili plcv, hypofunkci štít. zl a prolaktemii, ale i přes to vše mi ivf udělali na prvním ivf jsem byla v Praze Pronatalu, dali mi nízké dávky hormonů ale i přes to vše Ohss takže 3 měsíce pauza pak zavedli jedno embryo které se nechytlo. Nasledne pak jsem přešla do českých Budějovic Pronatalu zavedli 2 embrya, léky 3×2 utrogestany,2X 1 přednyson,3×2estrofemy takže koňské dávky steroidu a cortikoidu. nicmene zadarilo a nyní 23 tt tak snad vše bude ok.jsem na rizikovem neboť mám vysoký tlak a to je špatné. Celkově těhotenství je obrovská zátěž, špatně se mi dýchá, někdy mám pocit že se udusim a nebo že to prostě nedám. moje váha během několika let vylitla kvůli štítne zlaze :( každopádně kila nahoru nejdou do je výhoda nás obézních že si tělo bere že zásob, žádné chutě nemám. Dej vědět jak jsi dopadla.jak vysoké máš bmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.6.16 08:12

@Lenys01 ahoj ta částka může být ještě vyšší pokud budeš mít hodně kvalitní blastocysty, já jich měla 49 a mrazí se po 2 do slamek.mam jich tolik kvůli Ohss :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.6.16 12:46

Ahoj predem dekuji za tvou odpoved moje bmi nevim merim 168 a vahu mam 120 i kdyz na to nevypadam mame v planu jit take do C. Budejovic odtut pochazim ale ziji uz nekolik let v Anglii.Jsem v kontaktu s lekarem z kliniky Art.Kdyz jsme to zkousely zde v Anglii tak hned na prvni schuzce nam rekli ze pokud nezhubnu minimalne na 90 tak nemam sanci jit na IVF takze se bojim ze nam to proste neudelaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.6.16 13:22

@Mysackova ahoj v pronatalu ti to jistě udělají.120 kg není tak strašné. moje kamaráda jezdila také do pronatalu v cb s váhou 140 kg. 4 X ivf vždy se to podařilo ale v 7-8 tt samovolny potrat, prý z kouření. jsou tam fajn doktoři i embryologove.mas VZP? Já mám MV a proto jsem na transfer musela do pražského pronatalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.6.16 22:09

Ahoj Ceskou pojistovnu nemam vse si budeme hradit sami takze myslite ze se nemusim obavat a proste do toho jit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí